anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna! Am primit cadou un telefon LG spirit h420. Dupa ce l-am deschis imi apare continuu actualizare software in notificari. E necesar sa actualizez sau e mesaj automat de la ei? Astept raspuns. Dau funda. mersi happy

Răspuns Câştigător
| RareşTPUro a răspuns:

Cand ai internetul deschis sau in momentul in care il deschizi, iti apare notificare ca este o actualizare noua, disponibila pentru Android. Tu la telefon in acest moment ai versiunea 5.0.1 si este disponibila o noua versiune. Daca dai click pe notificare, te va duce in setarile actualizarii a software-ului (androidului) si acolo este bifata "Actualizare automata". De fapt nu se actualizeaza automat software-ul, doar ca de fiecare data cand vei porni internetul 3G/4G sau WIFI, iti va aprea aceasta notificare. Debifeaza si nu iti vor mai aparea notificarile de fiecare data cand pornesti internetul. Nu este necesar sa ii faci update la Android, doar daca doresti tu.

3 răspunsuri:
| RareşTPUro a răspuns:

Cu placere! happy Mersi si eu pentru fundita! big grin

| suffarstar a răspuns:

E necesar sa actualizezi, nu ai de ce sa te sperii, confirma actualizarea. De asemenea, cred ca iti vor si specifica, va trebui sa fii conectat prin wi-fi pentru a putea descarca update-urile softului.

| RebeleGirl a răspuns:

Multumesc Rareshappy