| OanaaL a întrebat:

Buna, am un telefon Sony xperia, cum ii sparg codul (modelul), ma poate ajuta cineva? funda*

Răspuns Câştigător
| Cedry2k8 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa precizezi ce model este, dar nu conteaza. Poti sa treci de el cu o singura conditie : pierzi tot ce ai in el. Mai intai, il opresti. Apoi apesi aceasta combinatie de butoane incontinuu pana iti apare un meniu. Apesi BUTON PORNIRE + VOLUM JOS + BUTON HOME. Asa ar trebui sa se reseteze singur. Daca nu, apesi BUTON PORNIRE + VOLUM SUS + BUTON HOME. Aici ar trebui sa apara un meniu la care ai mai multe variante, tu trebuie sa o selectezi pe cea care iti pare tie ca ar reseta telefonul. Sa nu selectezi nimic legat de Custom ROM sau alte prostii. (controlezi cu butoanele de volum si selectezi cu buton pornire/oprire)
Daca cele doua variante pe care le-am scris mai sus nu functioneaza (imposibil sa nu mearga macar una) cauti pe google " modelul telefonului hard reset"
Ex : "Samsung galaxy s4 hard reset"
Daca nu stii modelul vezi ca trebuie sa scoti bateria si citesti ce scrie pe telefon in locul bateriei. ATENTIE : Pierzi toate datele, alta metoda nu ai, nici la service, nimic, decat sa ghicesti modelul. Succes! happy

| OanaaL explică (pentru Cedry2k8):

Buna, multumesc pentru ca mi-ai raspuns. modelul ii Sony xperia pm-0160-bv. nu are buton home, ii pe senzor. am incercat amandoua variantele dar nu merge sad

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Selectezi opţiunea "Model/parolă uitată", te conectezi la net ( pe conexiunea de date sau prin wi-fi ) şi introduci contul/parola Google!
Dacă NU le ştii sau sunt incorecte, atunci TREBUIE să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset"!


Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hardreset.info/devices/sony/sony-xperia-j-st26i/

http://www.hard-reset.com/sony-xperia-j-hard-reset.html

Vezi şi metodele de la linkul :
http://androidflagship.com/3217-fix-damaged-bricked-android-device

ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Dacă nu reuşeşti să rezolvi "problema", atunci duci telefonul la un Service.


Toate cele bune!

| DenisaKarolina a răspuns:

Ar trebui sa il duci sa un magazin (nu stiu de unde l-ai cumparat). happy La un specialist si acesta iti va rezolva problema.

| OanaaL explică (pentru DenisaKarolina):

As vrea sa incerc sa il fac euu.

| Cedry2k8 a răspuns (pentru OanaaL):

Ai cautat pe google "hard reset Sony xpera pm-0160-bv"? Asta era a 3-a varianta happy