anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna.As vrea sa-mi cumpar un telefon.Am luat foarte multe telefoane care nu mi-au placut si vreau sa vad cer parerea.As vrea ca telefonul sa fie pana in 10 milioane.As vrea sa-mi cumpar un Lenovo S60 http://www.emag.ro/......14d3d76499 sau un Samsung Galaxy S4 mini http://www.domo.ro/......i_White.As dori un Lenovo S60 pentru ca are rezolutia camerelor foarte buna si este 4G.Cred ca pentru altceva nu mai este bun. Vreau sa mi se vada si videoclipurile de pe youtube bine.
As dori un Samsung Galaxy S4 Mini White pentru ca arata mai bine ca telefonul mentionat anterior.Are si el camerele bune dar nu la fel ca Lenovo S60.De asemenea, are compatibilitate 4G si accepta un slot de memoria pana la 64 GB.Care vi se pare mai bun? Va rog sa va uitati pe ambele telefoane si sa-mi spuneti. Puteti sa-mi dati si alte sugestii de telefoane dar astea mi se par mie cele mai bune.Multumesc!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dintre modelele indicate de tine, eu aş alege Lenovo S60 deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.cel.ro/......xcm/213006

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi diverse modele la linkul :
http://www.emag.ro/......ricedesc/c

http://www.pcgarage.ro/......e-24-luni/


Toate cele bune!

| AlexandraPreda a răspuns:

Nu vreau neaparat cu 64 de GB pentru ca nu voi cumpara un card atat de mare.
1.Nu am ce face cu el pentru ca este mare
2. Cele mai multe telefoate merg cu 32GB si eu imi schimb telefoanele cam des si nu vreau sa cumpar pentru fiecare cate un card de memorie