| laurika2u a întrebat:

Buna. As vrea sa pot realiza si eu fotografii de calitate inalta pentru mine si familia mea si nu sunt hotarata pentru ce sa optez:un telefon bun sau un dslr? M-ar tenta mai tare un telefon pentru ca oricum am nevoie de unul si e mai usor de transportat. Ma tenteaza Nokia lumia 1020 sau Samsung galaxy S5. Insa la Samsunt sunt putin sceptica deoarece cumnata mea are S2 si daca nu tine bine telefonul toate pozele ies ca si cum i-ar tremura mainile. Poate S5 nu e asa. Poate imi dati voi alte idei. La dslr nu sunt hotarata pentru ca nu prea ma pricep.Din experienta voastra ce sfaturi imi dati? bugetul in jur de 2000 de lei. Multumesc

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca vrei calitate inalta numai un DSLR te poate satisface.Dar ia-ti un S5.Ca e clar ca asta vrei.

| horia2012 a răspuns:

Un telefon nu va face niciodata poze asa cum vrei, comparativ cu aparat foto. Uite un aparat bun:
http://www.f64.ro/......ullhd.html

| notefree a răspuns:

Samsung galaxy k zoom https://m.youtube.com/watch?v=qrTLtshwDoM, si are si un pret decent http://m.emag.ro/......BBBM/,sper ca ti-am fost de ajutor.

| laurika2u explică:

As opta si pentru un Dsrl numai ca nu stiu care e bun si se incadreaza in bugetul meu.Nu tin neaparat sa imi iau un telefon bun daca gasesc un dsrl. Poate aveti idee de un aparat bun. Eu am un aparat simplu Nikon de 300 de lei, cu camera de 24 mgpx, dar nu sunt deloc satisfacuta de imagini. Prefer sa dau un ban dar sa raman cu poze/amintiri frumoase.