|

Buna, as vrea sa stiu un lucru: daca dezinstalez Facebook-ul preinstalat pe telefon, risc sa imi pierd contul sau ce exista in aplicatie? (Poze, filmulete, etc.) Sau ce riscuri exista daca fac acest lucru?

Funda! :*

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum sa iti pierzi contul? N-are cum! happy Nu o sa iti pierzi contul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu nu o sa pierzi nimic doar ca atunci cand reinstalezi facebook el o sa-ti ceara sa rescrii parola si email-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei happy
Sa fii sigura ca nu vei pierde datele de pe telefon atat timp cat nu ai o aplicatie care curata asa-zisele fisiere inutile (clean master, es file explorer) Ele intra *in actiune* dupa ce ai dezinstalat o aplicatie si telefonul considera inutil toate datele din aplicatie, din moment ce ai dezinstalat-o
Dar oricum ti se cere confirmarea inainte de a sterge fisierele media, deci stai linistita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează