| Alexiavln2 a întrebat:

Buna, de cateva zile primesc niste notificari de la calendar in care mi se spune ca s-au detectat niste virusi. In seara asta am primit notificare spunandu-mi "iphone ul dumneavoastra este grav afectat" si imi spune ca l-au spart hackerii. Eu ma uit de ceva timp pe google la un serial pentru ca nu il gasesc pe Netflix, oare aceasta e cauza? Sau notificarile sunt un fel de bug si nu trebuie sa le bag in seama?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cumva iti cere sa descarci o anumita aplicatie? Daca da, stai linistit. Nu descărca, reclame.

| anonimg a răspuns:

Dacă dai clic pe un astfel de mesaj, vei fi direcționat pe un site virusat. Aceste mesaje le închizi numai de pe semnul "X" (close).
Dacă notificările ți-au apărut în aplicația "calendar", atunci este cazul să îți instalezi un antivirus bun (dar nu acela care este recomandat de aceste mesaje).
Șterge absolut tot istoricul de navigare din browser.

| Elynad a răspuns:

Nu este niciun bug, probabil te-ai abonat fara sa vrei la notificari sau cumva ai dat altei aplicatii acces la calendar sa inregistreze evenimente.
Trebuie sa rezolvi problema asta!
Iti recomand sa faci o verificare amanuntita (permisiuni si notificari) si pana scapi de problema sa nu intreprinzi nicio actiune pe care ti-o recomanda notificarile alea.

| Adinavalentina1208 a răspuns:

Nu le băga în seama asa fac la toate iphone-urile sunt alerte false date de telefon dar dacă nu vrei sa îți mai apăra este simplu
Intri in notificări si opresti notificările pentru calendar