| Alexiavln2 a întrebat:

Buna, de cateva zile primesc niste notificari de la calendar in care mi se spune ca s-au detectat niste virusi. In seara asta am primit notificare spunandu-mi "iphone ul dumneavoastra este grav afectat" si imi spune ca l-au spart hackerii. Eu ma uit de ceva timp pe google la un serial pentru ca nu il gasesc pe Netflix, oare aceasta e cauza? Sau notificarile sunt un fel de bug si nu trebuie sa le bag in seama?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cumva iti cere sa descarci o anumita aplicatie? Daca da, stai linistit. Nu descărca, reclame.

| anonimg a răspuns:

Dacă dai clic pe un astfel de mesaj, vei fi direcționat pe un site virusat. Aceste mesaje le închizi numai de pe semnul "X" (close).
Dacă notificările ți-au apărut în aplicația "calendar", atunci este cazul să îți instalezi un antivirus bun (dar nu acela care este recomandat de aceste mesaje).
Șterge absolut tot istoricul de navigare din browser.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu le băga în seama asa fac la toate iphone-urile sunt alerte false date de telefon dar dacă nu vrei sa îți mai apăra este simplu
Intri in notificări si opresti notificările pentru calendar

| Elynad a răspuns:

Nu este niciun bug, probabil te-ai abonat fara sa vrei la notificari sau cumva ai dat altei aplicatii acces la calendar sa inregistreze evenimente.
Trebuie sa rezolvi problema asta!
Iti recomand sa faci o verificare amanuntita (permisiuni si notificari) si pana scapi de problema sa nu intreprinzi nicio actiune pe care ti-o recomanda notificarile alea.