|

Buna.Saptamana aceasta vreau sa-mi cumpar un AllviewP5Quad.Am inteles ca nu are Corning Gorilla...si de aceea va intreb daca este rezistent si daca se sparge repede?( P.S. daca aveti...sunteti multumiti de el?)

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Telefonul asta e bun pentru pretul pe care il are, dar nu il poti compara cu un Samsung sau alta firma de renume.Am avut ocazia sa umblu pe un AllviewP5 si sincer nu mi se pare extraordinar si nu are prea multe functii, dar repet, raportul calitate-pret este foarte bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incorect, Allview este o firma proasta, din toate punctele de vedere.

Am cumparat o tableta acum 2 ani si mi-a fost dat cadou acum o luna un telefon de la AllView...pot sa zic ca am sfarsit prin a le schimba pe amandoua pe o tableta si telefon de la o alta marca.

In plus de asta, faceti si voi niste research, cautati pareri, cititi reviewuri (multe sunt porcarii ce-i drept), nu spuneti ca ceva e bun doar ca e ieftin.

Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Crede-ma ca telefoanele Allview sunt un best-buy din orice punct de vedere in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Nu detin unul insa am un prieten care are un P5 simplu nu Quad si este un super-telefon. un telefon cu aceleasi dotari de la Samsung de exemplu costa cu minim 200-300 de lei in plus, bani pe care ii platesti pentru Brand nicidecum pentru calitate care e aceeasi happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează