|

Buna TPU! Am o problema cu internetul pe telefon. Am cartela de cosmote (are trafic de net nelimitat) si cand vreau sa intru pe internet ma lasa doar prin Wi-Fi. Nu imi trimite mesaj cu setarile de internet. Am incercat cartela pe alt telefon si acolo imi trimite direct mesajul cu setari dar pe telefonul meu nu imi trimite.Stie cineva ce pot face? ..Pls help. fundita :*..multumescc antcipat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! daca ti se intampla asta inseamna ca nu exista setari automate pentru telefonul tau(se intampla pentru modelele mai noi). Solutia este sa ii contactezi pe cei de la relatii cu clientii.Ei te vor intreba cand ai activat cartela, ce model de telefon ai si alte lucruri de genul asta, apoi iti vor trimite setarile necesare pe adresa de e-mail pe care o lasi tu.Acele setari trebuie sa le faci manual, din meniul telefonului, din conectivitate sau ce ai legat de retea.ps:iti recomand sa iti pastrezi setarile notate undeva pentru ca, daca vei reveni la setarile din fabrica ale telefonului, le vei pierde si va trebui sa o iei de la capat.

| explică (pentru AlinutzaAlbinutza):

Hey mersi de ajutor "*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Lazlo4022):

Cu placere happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil telefonul tau nu poate fi setat automat si in acest caz te poti duce la o reprezentanta cosmote sau la germanos si sa ceri ajutorul celor de acolo pentru setraile manuale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează