|

Buna TPU. Am si eu o problema la calculator. Nu prea stiu cum sa explic mai detaliat. O sa incerc macar. Intr-unul din capetele ecranului [stanga, sus], unde iti scrie link-ul, imi apare un fel de piesa lego. Stiu ca pare ciudat, dar am nevoie de ajutor. Asa, cum spuneam, cand apas pe ea, mi se deschide un "patratel" unde scrie : "Some plugins have been activated for your safety" si mai jos : "Adobe Flash: : "ACTIVATE" [ca sa il activez] si de fiecare data cand intru pe un site trebuie sa selectez unul dintre butoanele astea :

-ACTIVATE ALL PLUGINS

-ALWAYS ACTIVATE PLUGINS FOR THIS SITE

-NEVER ACTIVATE PLUGINS FOR THIS SITE.

Si mereu, apas pe butonul ala : ACIVATE. Unde am scris mai sus : "Adobe Flash: : "ACTIVATE" " Dar faza e ca, atunci cand mi-a aratat asta la YouTube, eu am apasat NEVER ACTIVATE PLUGINS FO THIS SITE si nu imi mai merge sa vad niciun video. Va rog, daca ati inteles ceva, sfatuiti-ma, nu mai stiu ce sa incerc! sad

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt plug-in-urile trebuie sa dai activate plugins ca sa iti mearga site-ul pe care intri. Daca dai never acyivate plugins iti opreste pluginurile si nu ti se mai deschide site-ul niciodata.
Incearca sa iti downloadezi un alt browser, poate asa iti va merge normalwinking.

| explică (pentru Chrisss23):

Multumesc. M-ai ajutat mult big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa umbli pe la optiuni sa bifezi,, Activate all plugins" ca sa numai stai tu mereu sa dai activate si chesti din astea. Probabil e o optiune de la mozilla, chrome, opera sau ce folosesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Daniel_S.A._1989):

Multumeeeesc :3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează