| ChangeName a întrebat:

Care sunt cele mai tari aplicatii care sa le descarc pentru IOS 7.1.1 gratis prin AppStore

3 răspunsuri:
| radu2188 a răspuns:

Vedere copac dual-pane
Acces root (pe dispozitive înrădăcinate), de asemenea, permite modificari pentru a citi numai fișiere-
Disk Map - a se vedea ce fișiere consumă cel mai mult spațiu pe disk
FTP, FTPS, LAN (SMB / Samba) servere
Nor de acces de stocare: Google Drive ™, Dropbox, Box.net, Mega.co.nz 1), SkyDrive, WebDAV, Yandex, Ubuntu One, SugarSync, basculante, Copy.com
SSH File Transfer (SFTP) și SSH Shell 2)
Manager aplicații
Partajarea de fișiere WiFi 2)
Acces de la un browser web PC 2)
Picasa albume de imagini
Baza de date SQLite explorer (fișiere cu extensie db.)
Lucru fără sudură cu Zip (ca cu folder normal)
Foldere preferate afișabile la rădăcină
Built-in telespectatorii pentru imagini, video, audio, text
Viewer Hex
Vizualizator de rapid Imagine cu zoom și glisați la următoarele imagini anterioare / din folderul
Miniaturi pentru imagini și video, precum și pentru diferite tipuri de fișiere (în funcție de aplicație asociat)
Abilitatea de a șterge Stivuitoare de aplicare implicit
Multi-selecție - întotdeauna disponibile, dar nu deranjant
Căutare fișiere în foldere (de asemenea, în arhive sau în rezultatele de căutare)
Vizualiza fișiere APK ca ZIP
Cota - trimite fișiere prin Bluetooth, e-mail, sau orice dispozitiv care acceptă
Butoane configurabile și comenzi rapide cheie
Ascunde foldere pe care nu doriți să vedeți


Caracteristici marcate sunt plătite - trebuie donație pentru a fi trimise prin Google Play Store:
1) donație de orice valoare
2) donarea de valoare cel puțin 3 beri (poate fi, de asemenea combinație de 2 +1 beri, sau tort + cafea)
Imagini

Click pe imagini pentru a le vedea în rezoluția originală

Dual-pane explorator Crearea zip

Meniul contextual Copierea fișierelor Disk Map

X-plore in browser-ul web Media Viewer în browser-ul webX-plore vă permite să vedeți în interiorul telefonului tău Android sau comprimat. Și, de asemenea, în afara.
Vedere copac dual-pane
X-plore este un explorator dual-pane, ceea ce înseamnă că există două dosare prezentate în același timp, și de funcționare comune, cum ar fi copierea fișierelor se face de la un panou la altul.
Și X-plore arată folder ierarhie într-o vedere arborescentă. Aceasta oferă orientare clară pe unde în sistemul de fișiere aveți în prezent sunt, și de comutație rapidă la altă locație.
Folder și fișiere în prezent selectat sunt evidențiate, în timp ce alte foldere / fișiere au fundal usor mai inchisa.
Acces root
S-ar putea explora interne ale aparatului, iar dacă sunteți utilizator de putere și au dispozitivul înrădăcinate, puteți face modificări la datele de sistem - fișiere de rezervă, elimina aplicații nedorite, etc
Fiți conștienți de faptul că această posibilitate poate face dispozitivul non-operaționale, care necesită reinstalarea de firmware, dar dacă v-ați înrădăcinate dispozitivul dvs., probabil stii ce faci.

Dacă sunteți utilizator standard, puteți alege să ascundă memorie interna de vedere și să fie sigur că nu te pui cu sistemul.
Puteți vedea confortabil conținutul de amintiri externe, fie fie built-in memorie de mare capacitate, card de memorie extern, sau, eventual, stick de memorie USB atașat la tabletă. Toate aceste tipuri de memorie sunt prezentate în nivel principal, nu aveți nevoie pentru a căuta pentru dosarele de pe dispozitiv.

În cazul în care are sens, X-plore încearcă să spună mai multe despre fișierul. Acest lucru înseamnă prezintă miniaturi pentru imagini și video, precum și afișarea de informații mass-media de bază cu privire la fișiere de muzică.
Disk Map
Acest lucru este imagine de ansamblu a discului și arată folderele și fișierele sortate după mărimea lor. Este potrivit pentru a găsi porci de spațiu și de a vedea ceea ce consumă cel mai mult spațiu.
Mai multe informații despre X-plore Wiki.
Servere FTP și FTPS
Acces la FTP și FTPS (sigur FTP) servere este suportat.
Mai multe servere pot fi configurate. Toate operațiunile de fișiere standard poate fi realizat pe server FTP.
Servere LAN
X-plore poate afișa folderele partajate de pe alte computere din LAN (rețea locală).
Sistemul este, de asemenea, numit SMB sau Microsoft Windows de rețea, și pot accesa folderele partajate pe computerele conectate la LAN, sau chiar server de la distanță în cazul în care se acceptă protocolul SMB.
X-plore pot căuta pentru servere disponibile, edita și salva setările, sau manual adăuga serverului.
Este de asemenea posibil să se omită numele de utilizator sau parola (din motive de securitate) și introduceți acestea, la cerere, în timpul de conectare la server.
Nor de stocare
X-plore poate accesa diverse servere de stocare web, și să acceseze fișierele lor. Aveți nevoie pentru a avea cont la sprijinit serviciu cloud web, atunci puteți accesa fișierele stocate online, prin intermediul X-plore.
SSH File Transfer (SFTP) și Shell
X-plore permite să se conecteze la serverul de la distanță pe protocolul SSH. Sprijinite este de transfer de fișiere prin protocolul SFTP, și emulare de terminal coajă.
Acum puteți controla server de la distanță, oferindu-i comenzi direct din interiorul X-plore!
Manager aplicații
Manager de aplicație simplă, care să permită:

Deschis de aplicare
Copia sau trimite cererea
Dezinstalare
Info Sistem vedere app
Vezi App Store pe Google Play
Fișier deschis app lui APK ca ZIP

Aplicații instalate sunt afișate ca intrări normale, aplicații de sistem sunt afișate ca intrări ascunse.
Partajarea de fișiere WiFi
Accesarea fișierelor de pe dispozitiv Android de la alte dispozitive Android de pe LAN.
Citește mai mult cum funcționează aici.
De navigare de pe un browser web pe PC
Puteți accesa fișierele de pe dispozitiv Android de la PC-ul desktop, folosind un browser web.
X-plore rulează în browser-ul web și comunică cu X-plore de pe dispozitivul pe WiFi.
Puteți vizualiza, modifica sau încărca fișiere de pe PC.
Citește mai mult cum funcționează aici.
Albume Picasa
X-plore poate lista de imagini în albume Picasa, să le descărcați, de a crea albume, încărca și a șterge fotografii, editați legende.
Picasa Web Albums sunt alegerea naturala de albume de imagine pe Android, deoarece acestea sunt ușor accesibile cu cont de utilizator Google deja configurate pe aparat Android.
Operațiuni pe fișiere
Operațiunile principale sunt legate de gestionarea fișierelor și foldere - vizualizare, copierea, mutarea, ștergerea, comprimarea la Zip, extragerea, redenumirea, partajarea, și mai mult.

Interacțiune principal se face prin touch screen, faceți clic pe foldere sau fisiere pentru a deschide fișiere, sau lung-click pentru a deschide meniul contextual, care conține opțiuni care se poate face pe anumit element apasat, sau mai multe elemente selectate.
Multi-selecție permite să facă operație la mai multe fișiere dintr-o dată. Fișierele pot fi selectate făcând clic pe caseta de selectare. Este de asemenea posibil pentru a selecta toate fișierele dintr-un folder, sau de selecție clare, prin caseta de selectare folderul părinte clic.

Deschiderea fișier poate însemna să utilizeze unul din vizualizator de built-in pentru tipuri de fișiere cele mai populare: imagini, audio, video și text.
Sau s-ar putea configura X-plore să utilizeze aplicația de sistem pentru deschiderea fișierelor, în care este lansat-sistem predefinite caz aplicație care poate deschide anumit fișier. În cazul în care există mai multe astfel de cereri, Android arată de dialog care permite să aleagă cerere pentru deschiderea fișierului. X-plore indică faptul că mai multe aplicații pot deschide fișierul de afișarea mic semn de întrebare pe pictograma fișier. Atunci când acest lucru este demonstrat, vă puteți aștepta de dialog sistem pentru a alege aplicare pentru a deschide fișierul.

Uneori o aplicație devine aplicație implicită pentru anumit tip de fișier (de exemplu, pentru a asculta mp3). Aceasta este caracteristica sistem Android. Cu toate acestea, ea poate fi confuz pentru utilizator pentru a elimina această aplicație să se ocupe de deschidere a dat tip de fișier. Aici X-plore ajuta prin oferirea de opțiunea de meniu pentru a șterge manipularea aplicația implicită.
Arhive
Arhive (suportate în prezent sunt Zip și RAR), sunt afișate și alte dosare. Le deschide, a se vedea conținutul, și de a face operațiuni standard, care le-ar face pe fișiere - redenumi, șterge, copia de la / la, etc Tu nu simt altă diferență de la sistemul de fișiere normale, altele decât operațiune poate fi mai lent pentru fișiere mai mari Zip cauzate de nevoia de recompresie.
Notă: arhive RAR suport read-only doar operațiuni.
Vizualizator de baze de date SQLite
X-plore poate afișa fișiere de baze de date SQLite (cele cu extensia db.) Ca lista extensibilă de mese, fiecare listă care conține masă de rânduri și coloane, cu intrări de baze de date.
Read-only de vedere este, se face nici o modificare a bazei de date.
Această caracteristică poate ajuta la dezvoltatori pentru a verifica conținutul de baze de date lor, sau pentru a permite celor curioși să exploreze baze de date de sistem (care funcționează pe dispozitive înrădăcinate).
Interacțiune
Interacțiune suplimentară este posibilă prin bar buton, care este între două geamuri, și este complet configurabil. Puteți pune butoane de operațiuni dorite de aici, și schimbările prin care se dispune.
Butoane în acest bar devin activat sau dezactivat automat, în funcție de cazul în care este posibil pentru a efectua operațiunea dat.
Unele operațiuni au sens diferit de lung-click pe butonul. S-ar putea afla ce se întâmplă de mult timp click în fereastra de dialog de configurare buton. De exemplu, pentru funcționarea Copy, normală click inițiază copiere și lung clic inițiază în mișcare de fișiere.

O altă intrare vine de la scurtături de la tastatură configurabile. Multe dispozitive Android sunt controlate în principal de ecrane tactile, și avea butoane minime sau chei. Chiar și în astfel de dispozitiv, s-ar putea atribui o acțiune la tastele de volum.
Și pe dispozitive cu tastatura hardware completă, multe operații pot fi (și sunt în mod implicit), atribuite la diferite chei.


Licențiere informații:

X-plore pentru Android este oferit gratuit
Unele caracteristici sunt plătite (necesita donație)
Lonely Cat Games nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele cauzate de utilizarea incorectă a acestei aplicații
Noi oferim suport tehnic pentru clienți și limitat pentru această aplicație, cu toate acestea ne oferă suport complet pentru caracteristici plătite