| TheTimeKiller a întrebat:

Ce parere aveti despre "ofertele" de abonament la Vodafone/Orange/cosmote? Nu vi se par preturi prea mari? Sa dai 45 de euro pe luna la abonament pe 2 ani, asta inseamna 1080 de euro+ ca la ei e 5.40+ lei un euro, asta inseamna ca dai pe un telefon(Nexus 4) 5 400 lei. Nu se merita, nu? Mai bine il iau la liber si folosesc cartela, oricum o data am bani sa platesc, o data nu. In nebunia mea de a avea telefon mi-a spus mama ca isi va face abonament si o sa imi ia telefon, dar nu sunt de acord sa plateasca atat, mai bine mai astept 3-4 luni, strang bani si imi cumpar telefon, nu?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa iei un asemenea abonament.Ai gandit bine.Altii in locul tau ii fortau pe parinti sa le ia telefon.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine va pune sa faceti abonament? Nimeni voua va place sa dati bani aiurea, in Spania de abia se plateste 30€ internetul cu telefonul fix la voi sant anormali cei de la retelele telefonice. E bine sa strangi bani si sa-l iei direct pe cartela.

| TheTimeKiller explică (pentru mgtow):

Nu ai ce face, eu sunt unul din cei care au mai facut un abonament degeaba(la tableta) si nu vreau s-o repet. Nici nu era tableta care imi placea mie(voiam Nexus 7 si mi-a luat tab2). M-am plans eu prea mult ca vreau tableta si nu mi-a luat ce imi doream eu(bine ca nu am fost exact) si mi-a luat tab2 de la Orange...s-a pacalit pentru ca o scoate de la 1 000 lei(cat e varianta cu 3g) la 2 400 lei(bine ca are si abonament de date, dar nu folosesc niciodata netul dupa ea ). Si nu am bani nici sa-mi cumpar husa, ma oftic rau + ca nu se misca chiar atat de bine si daca ii fac root+ instalare Cyanogenmod pierd garantia.

| Netrider a răspuns:

Nu se merita sa faci abonament. mai bine strangi banii. abonamentul te tine legat. cu cartela esti mai liber, nu-ti place pleci cand vrei

| xFlorin a răspuns:

Nu e convenabil.

| MitroAlex94 a răspuns:

Sunt mari de aceea prefer sa imi cumpar telefonul la liber si sa folosesc cartela. Poate ca e mai greu sa il cumperi dar dupa calcule vezi ca iesi in avantaj pe cartela deoarece extraoptiunile sunt mult mai bune decat la abonament unde platesti de te rupi.

| DaavidARHI a răspuns:

Sunt prețuri exagerat de mari. Mai bine așteptai sa-i strângi pe toți si salvezi aproape jumătate din suma.