|

Cum fac sa-mi apara notificarile de pe facebook prin mesaje pe telefon?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ca sa activezi primirea pe telefonul mobil a notificarilor de pe Facebook prin mesaje text gratuite este nevoie sa parcurgi urmatorii pasi: (este vorba de o simpla setare, nu de o aplicatie. De asemenea, nu este necesara conexiune la internet de pe telefon.)

intrati pe profilul vostru de Facebook
in dreapta barei albastra de sus, dati click pe sageata care arata in jos. de langa link-ul "Acasa" si alegeti "Setarile Contului"
Alegeti din stanga meniul "Mobil"
Aici dati click pe butonul "+Adaugati un telefon" si introduceti parola contului de Facebook, cea cu care va logati pe profil
Din fereastra urmatoare alegeti tara in care sunteti (Romania) si operatorul vostru de servicii telefonice (reteaua pe care sunteti): momentan este valabil doar in Vodafone si Cosmote, Orange-ul nu stiu ce face.
Pentru activare este necesar sa trimiteti un SMS cu litera F la un numar de telefon pe care vi-l scrie in fereastra respectiva. Mesajul nu va fi taxat cu niciun leu. este complet gratuit
Veti primi pe telefon, dupa un minut-doua, un SMS de la Facebook in care va fi scris un cod.
Completati codul primit in casuta pentru "Codul de confirmare" si apasati "Urmatorul".

Cam asta e toata povestea, de aici puteti sa mai umblati pe la setari sau sa introduceti un alt numar de telefon pe care sa primiti notificari. Setarile interesante sunt urmatoarele:

verificati ca la Notificări sa fie bifat Active, sa aveti bifate toate optiunile de la "Vreau să primesc mesaje text când cineva", la "Vreau să primesc mesaje text în perioada aleasă mai jos" sa fie setat "oricand".
In cadrul aceluiasi meniu, la "Do not send me SMS notifications while I am using Facebook" lasati debifat pentru ca altfel veti primi notificarile pe mobil numai daca dati Deconectare de cate ori iesiti de pe Facebook. Este bine sa il lasati nebifat pentru ca in general doar iesim din pagina fara sa ne deconectam, ramanand astfel conectati mereu.
aveti grija sa salvati...2009 - 2109 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru neluL):

Mersii mult happy doar ca eu sunt pe Orange dar m-a ajutat raspunsul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru biiancaML):

Cu placere! bye, bye wave

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat