|

Cum se pot salva datele adica in principal : notitele, calendarul cu anumite marcari, pozele din memoria interna a unui telefon, daca telefonul nu se mai deschide?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă cumva ai făcut back-up pe cardul de memorie, atunci recuperezi ușor ce îți dorești. Altfel, așa cum zic colegii de site ai o problemă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ai 3 posibilitati
1. Nu si zis ce tel ai...multe telefoane au cloud-ul lor unde se stoccheaza automat, notite, poze, date din calendar etc. Si cand ti-l faci sau iti iei alt tel de la acel brnd te contezi cu contul de cloud si iti baga singur datele
2. Daca telefonul porneste, dar se blocheaza la logo trebuie sa ii flash-uiesti TWRP Recovery, intri in Recovery te duci la "Wipe" -> Advanced Wipe -> System si dau repair system file sau cv genul si dupa ii dai restart normal
3. Este o piesa stricata si daca nu ai nici cloud imi pare rau, dar nu mai ai ce face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca doar un specialist te poate ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tinand cont ca telefonul tau nu se mai deschide, nu am o solutie, doar niste sfaturi. In primul rand, daca device-ul tau este inca in garantie mergi cu el la locul de unde l-ai achizitionat. Astfel o reparatie va costa mai putin. Daca nu, mergi la un service GSM, sau altul de prin zona in care locuiesti. Probabil, daca ai avut vreun card de memorie, pozele au ramas acolo si il poti baga intr-un alt telefon. In cazul in care foloseai un cont de google pe telefon, este posibil ca datele tale, precum contacte, adrese si calendare sa isi fi facut back-up automat iar la o eventuala reconectare la acel cont, de pe un nou device, ele sa fie acolo, insa aceasta este doar o presupunere. Iti recomand ca pe viitor sa folosesti un cont de Google si sa iti sincronizezi datele! O zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează