|

Heei imi explica si mie careva care e treaba cu iTunes, Jailbreak? cum as putea sa imi descarc jocuri? cum fac daca nu am wifi? si de ce nu imi merge netul chiar daca am mb? nu e de ras, sunt doar incepatoare la acest capitol happy

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

ITunes este o aplicație gratuită care te lasă să organizezi și să redai muzică și videoclipuri digitale pe computerul tău. De asemenea, e un magazin care are tot ce-ți trebuie pentru a te distra. Asta îl face locul perfect pentru a asculta, vizualiza, citi, reda, explora și cumpăra.Prin iTunes faci sincronizarea cu telefonul tau, incarci melodii, videoclipuri din pc in telefon.

Jailbreak este un proces care permite utilizatorilor de iPad, iPhone dar si iPod sa aiba acces la radacina (root) sistemului de operare si anume iOS, ridicand orice restricite implementata de Apple pe acel produs. In plus, permite instalarea de programe (aplicatii) third-party (adica acele aplicatii care nu au fost acceptate de Apple dintr-un moviv sau altul in App Store) prin intermediul aplicatiei Cydia sau altele.Un telefon care are facut Jailbreak poate fi folosit la fel si in continuare in iTunes sau App Store si are aceleasi veleitati ca si inainte.

Ca sa iti descarci jocuri OBLIGATORIU trebuie sa ai internet. iPhone este dependent de internet in mare parte. Este de ajuns sa intri in App Store de pe telefon ca sa iti descarci aplicatii gratis din categoria FREE Apps.

Daca ai mb intra aici si fa setarile necesare in functie de operatorul de telefonie mobila la care esti
http://www.iphone365.eu/......e-cosmote/

Jailbreakul te ajuta sa descarci aplicatiile din App Store cele platite ->GRATIS.

Succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

Pai poti gasi baruri unde se gaseste wi-fi. Jailbreak este un program cu care nu poti descarca jocuri iar iTunes e un program prin care poti cumpara muzica sau chiar si jocuri.Te sfatuiesc sa gasesti o zona wi-fi care este recomandat deoarece este gratis sau ai putea sa-ti cumperi internet.Dar nu cred ca iti plac lucrurile platite. Funda? Te rog

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează