| MickeyEs a întrebat:

Hei TPU. Ieri mi-am luat un Alcatel one touch 5020d si nu imi citeste sau nu imi accepta cardul. Stie cineva cum se instaleaza? sau ce sa-i fac sa mearga? Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| Bernoullie a răspuns:

Pai probabil e defect cardul. Dupa formatare, pe PC il citeste? daca il citeste pe pc si nu il citeste pe telefon, probabil trebuie formatat in alt format(incearca fat32 sau fat). Daca nu il citeste nici pe pc, inseamna ca e defect si trebuie altul, care e destul de ieftin

1 răspuns:
| ZendyTeam a răspuns:

1.) Nu se formateaza in pc, deoarece tipul de formatare pe care o face sistemul tau de operare windows este foarte diferit de tipul de formatare pe care o face un telefon mobil.
2.) Cardul cand se utilizeaza pentru prima data se introduce, si se formateaza in dispozitivul dorit, camera de filmat, camera video, telefon, sau orice alt device ce acepta carduri de orice tip, chiar si pe pc / laptop se formateaza si pe urma se utilizeaza.
2.) Cardul are si "cheita" sa zic asa de siguranta, ce indica cand este sigur, adica nu se poate scrie pe el, adica nu pierzi datale din greseala sau accidental, si nesigur cand iti da voie sa faci orice operatiune.
3.) Cardul cumparat este defect.
4.) Lista poate continua.
5.) Nu te mai grabii sa dai funda pana nu obtii mai multe rezultate, pe viitor vei avea de pierdut la astfel de faze, nu este neaparat primul venit primul servit mai ales ca trebuie sa te informezi.
Vezi si pararea altora nu doar a unei singure persoane, nu ca nu ar fi dat si el un raspusn bun, a dat, dar prea putine informatii, nu prea explicate, oricum bafta.

Stima Zendy.