| RudiRudler a întrebat:

Mi-am facut recent abonament la Digi mobil deoarece am vazut ca au acea ofertă cu 50% reducere timp de 6 luni daca te portezi, asa ca m-am portat, am ales abonamentul optim 2 care era 2 euro fara reducere deoarece am considerat ca nu am nevoie de mai mult, acum tocmai ce am primit prima factura in valoare de 19, 89 de bani, am verificat cost controlul si nu am facut niciun cost suplimentar, factura nu pot sa o vad in detaliu doar imi zice ca am de plata 19, 89 de lei, adică nici macar nu se apropie de 1 euro cat trebuia sa plătesc eu de fapt adică aproximativ 5 lei, ma puteti ajuta deoarece factura pe site imi apare decât cat am de plata iar pe e mail nu am primit nimic.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Noi chiar nu avem cum sa te ajutam nici daca am vrea, fiindca nu avem acces la factura ta, la contyl tau mobil si nici nu putem suna in numele tau la Digi, ca sa aflam ceva despre contractul tau, ca nu-i legal si nici permis acest lucru.

Suna personal la Digi si discuta tot ce scrie in factura si roaga-i sa-ti lamureasca de ce te-au taxat atat de mult, cand tu ai un contract cu ei f ieftin.

| sierra1 a răspuns:

Sună-i pe băieții/fetele de la digi. Fac ei lumină dacă ințelegi ce zic...

| mihai69 a răspuns:

Nu cumva oferta aia e dacă ești „în familie" (adică împreună cu încă vreo doi-trei alți abonați)? Și tu ești deocamdată singur?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai pe site desfasuratorul, in puii mei...