|

Pareri despre Samsung galaxy s2?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Acest model de telefon este destul de PERFORMANT - vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Ţi-l recomand.


Toate cele bune.

| a răspuns:

Bună!

Samsung Galaxy S II (GT-I9100) este un smartphone realizat și produs de către compania sud-coreeană Samsung. Acesta face parte din seria Galaxy și din seria S. Samsung Galaxy S II rulează sub sistemul de operare Android, cea mai recentă versiune fiind Android 4.0.3. (Ice Cream Sandwich), iar cea mai veche fiind Android 2.3.3. (Gingerbread).

Este succesorul lui Samsung Galaxy S, diferențele dintre cele două dispozitive fiind aspectul și un hardware îmbunătățit semnificativ. Este de asemenea predecesorul lui Samsung Galaxy S III, o versiune lansată în mai 2012.

La vremea lansării, Samsung Galaxy S II a fost cel mai subțire smartphone, având grosimea de doar 8, 49 mm, exceptând cele două ridicături care au majorat grosimea la 9, 91 mm. Galaxy S II are un procesor cu două nuclee de 1, 2 GHz cu un sistem Exynos pe cip (SoC), un RAM de 1 GO, un ecran Super AMOLED Plus de 10, 8 cm (4, 3 inchi) și o cameră de 8 megapixeli cu bliț incorporat și cu o rezoluție la înregistrarea videoclipurilor de 1080p.

Bateria care poate fi încărcată durează circa 10 ore în condiții de utilizare continuă sau două zile în cazul folosirii reduse. Conform Samsung, Galaxy S II este capabil de 9 ore de convorbire neîntreruptă în rețea 3G și 18, 3 ore în 2G.

Apărut pentru prima dată pe piață în luna mai a anului 2011, telefonul a avut premiera în România, în mod neașteptat, tot în aceeași lună. La acea vreme, industria telefoanelor smartphone echipate cu hardware performant a câștigat rapid un loc în preferințele consumatorilor. Capabilitatea de a precomanda aparatul a dus la oprirea vânzărilor. Dată fiind vânzarea a peste 6 milioane de bucăți în toată lumea până în luna iulie, comercializarea aparatului în Statele Unite ale Americii a început abia în august 2011.

Galaxy S II a fost disponibil le nivel global prin intermediul a 140 de furnizori din 120 de țări. Pe data de 9 mai 2011, Samsung a anunțat că a primit precomenzi pentru 3 milioane de unități Galaxy S II din toată lumea. Multe magazine au primit aparatele încă din aprilie 2011 pentru comercializare.

Galaxy S II are 1 GB dedicat RAM-ului și 16 GB de stocare internă în masă. În compartimentul pentru baterie, există un card de memorie external microSD ce poate găzdui un card SDXC de 32 GB.

Galaxy S II folosește hardware audio produs de compania internațională Yamaha. Predecesorul lui Galaxy S II, originalul Galaxy S, a folosit hub-ul audio WM8994 DAC de la compania Wolfson. Impresia utilizatorilor de forum-uri de internet, a fost aceea că hardware-ul de la Yamaha produce o calitate mai slabă a sunetului, în comparație cu hub-ul audio de la Wolfson.

În partea din spate a aparatului se poate găsi o cameră de 8 Megapixeli cu senzor de iluminare din spate și un singur bliț LED, ce poate înregistra videoclipuri în full high-definition de 1080p cu 30 de cadre pe secundă. De asemenea, mai este și o cameră de tip "front-facing" pentru apeluri video, dar și pentru videoclipuri și fotografii de uz general, cu o rezoluție maximă de 640x480 (VGA).

În concluzie, este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piaţa actuală şi merită să-l cumperi mai ales că a apărut S III-ul şi S IV iar S II-ul s-a ieftinit.

Pa-pa.

| explică (pentru Hydrangeaceae):

Nu vreau sa-mi copiezi de pe google, vreau parerea ta.

| a răspuns:

L-am testat si e foarte bun, in jocuri n-are pic de lag.

| a răspuns:

E frumos eu am s 4. Dar e frumos si s2

| a răspuns:

Super tare..imi place.ti-l recomand

| a răspuns:

E foarte bun