| Marian_Mark_1995 a întrebat:

Sa incepem am cumparat un Iphone 5 totul a mers foarte bine 2 saptamani ok stiam ca a fost schimbata carcasa de pe negru pe alb bun asta nu m-a deranjat ce ma intreb a aparut un soft 8.1.2 care aveam 8.1.1 ceva gen dupa ce am instalat 8.1.2 cel recomandat de IOS bun a doua sau a treia zi a inceput sa se inchida din senin am zis ca telefonul e prost din cauza de unde l-am cumparat dar inainte de asta eu cand l-am luat nu aveam probleme pana sa imi instalez softul bine l-am pus am dat un reset din fabrica si din calculator cu itunes a mai mers 2 saptamani se mai inchidea mai rar odata la 4-5 zile dupa acum in ultima vreme a inceput si dunga pe ecran cand se inchide se face si verde si albstru ramane si se inchide am incercat sa il resetez din calculator si imi ramane blocat am reusit dupa multe incercari si l-am resetat dupa iar s-a inchis din senin si imi face la fel.

Nu am garantie,

Vreau sa stiu daca se poate face ceva adica sa incerc eu ceva?

Răspuns Câştigător
| eXTREMS a răspuns:

IOs 8 e optimizat bine pentru 5s, 6, 6 plus. dar toti meltenii il baga si pe iph 5, 4s, proasta alegere.

| Marian_Mark_1995 explică (pentru eXTREMS):

Pai uite ca nu stiam si in primul rand aveam 8.1.1 si nu stiu de ce nu m-am interesat si am facut uptade dar in fine eu vream sa stiu ce este de facut in privinta asta.

3 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Ai inceput prost de la inceput ca ti-ai cumparat Iphone laughing)

| Marian_Mark_1995 explică (pentru Eduard619):

De ce spui asta? nu e prima data cand am mai avut si in rest era impacabil. si la o tableta Samsung tab 3.80 tot asa am pus uptade 4.4.2 kitkat si aia se inchide repede bateria se descarca merge mai greu si am cumparat nou din Anglia ce sa faci daca uptade uneori merg prost.