|

Sall, am o problema cu datele mobile. Eu am cartelă Digi cu net nelimitat și de câteva zile nu mai merge așa de bine ( îmi arată că am semnal dar degeaba că nu merge), pot sa intru pe Facebook și pe google dar destul de greu, problema maxima este că nu mă pot uita la niciun video de pe YouTube sau altele pagini, îmi arată că de incarca dar durează foarte mult până o face dar degeaba ca atunci când de incarca merge 1-2 secunde și iar se încarcă. Și nu pot nici sa instalez vreun joc că durează foarte foarte mult și nu mă refer la jocurile cu memorie mare, nu, eu mă refer la cele cu 10 mb jocuri cu memorie mică. Ce pot face? Am net nelimitat dar de pare că nu prea pot sa il folosesc.

PS: eu stau in zona rurală dar până acum 2-3 zile mergea totul super ok, chiar foarte bine. Mi s-a mai întâmplă asta odata dar a revenit totul de la sine. Ce pot face? Dau funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La Digi, net-ul nelimitat inseamna ca ai un pachet cu viteza normala (30-50Gb), iar daca ai consumat acest pachet, atunci vei avea in continuare net, dar la viteza redusa (suficienta pentru a-ti citi mail-urile sau pentru messenger scris, dar insuficient pentru filme) pana la sfarsitul lunii de abonament net. La alte firme, la terminarea pacheului, net-ul se opreste complet.
Cand ti se expira "luna de internet", pentru noua luna iti vei primi iarasi pachetul din abonament la viteza normala, iar tu trebuie sa inveti sa te gospodaresti sa-ti ajunga toata luna!

Consumul de date le poti urmari in setarile telefonului.

1 răspuns:
| a răspuns:

Suna si intreaba la ei. Probabil erai la inceput singurel si acum au mai intrat o gramada pe digit de la tine din zona si a scazut si calitatea conexiunii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează