| Xenoverse1 a întrebat:

Salut, acum o saptamana mi-am dus telefonul la reparat pentru ca avea bateria uzata e vorba de Samsung A5 2017 si ieri mi-am luat telefonul de la reparat. Dupa ce am ajuns acasa am observat ca bateria telefonului meu se descarca mai rapid decat inainte.

Deci omul de la service ori nu mi-a schimbat bateria ori a pus una mai de proasta calitate.

A mai patit cineva asa ceva si cum ati procedat?

3 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu cred ca nu ti-a inlocuit bateria, ci mai degraba pur si simplu ele sunt chinezarii ordinare care sunt de 2 lei si nu tin deloc.
Asta denota ca nu exista nici baterii originale sau Samsung nu pune pe piata originale tocmai pentru ca producatorii au devenit lacomi tare de tot, inainte cand bateriile nu erau lipite si se puteau scoate si inlocui, omul se ducea isi cumpara o baterie noua originala sigilata si si-o monta singur, acum odata cu faptul ca-s din ce in ce mai subtiri telefoanele si contribuie si lacomia ca atunci cand bateria e praf sa schimbi si telefonul, iata ce se intampla.
Pai Nokia merita sa traiasca 1000 de ani la ce baterii si telefoane faceau inainte, aruncai telefonul ca numai aveai rama sau display disponibil dar bateria inca functiona...
Iar astia fac niste gunoaie de telefoane pe care poti face orice dar fiabilitate zero, ce e aia sa incarci tel-ul la fiecare cateva ore, mi se pare ca-si bat joc de noi!

| NLS a răspuns:

La service nu am patit, dar am luat anul trecut o baterie pentru S4 (cu gand sa il dau cuiva, si sa tina mai bine), cea originala nu mai tinea prea mult.
Cea cumparata de pe eBay a fost tot de la Samsung, dar fabricata in alta tara.
Cea noua tine mai putin decat cea veche din 2014.
Deci s-ar putea ca bateria sa fie vinovata, nu omul.

| Danielllllllllll2005 a răspuns:

Simplu iei telefonul te duci la service si le spui problema...