|

Salut am achizitionat un telefon Allview P5 Quad,acum cateva zile am incercat sa-i fac update la versiune, dupa ce au fost urmati toti pasii de pe site am dat Reboot system now si dupa restartarea telefonului acesta se deschide si ramane dupa mesajul cu quad core in sigla Allview pe ecran…nu se mai intampla nimic.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acuma depinde ce ai facut pe el. Era un update ota sau ai incercat tu sa pui vreun rom custom? Acuma avand in vedere ca nu mai porneste un factory reset nu cred ca il va putea readuce la viata(totusi poti incerca). O solutie ar fi reinstalarea firmwearului care se face in felul urmator: trebuie descarcata versiunea firmwear specifica telefonului tau. Dupa ce ai descarcat-o ai nevoie si de un program cu care sa o flashuiesti(un exemplu pentru o astfel de program ar fi odin dar cauta ceva compatibil pentru telefonul tau).
Bun, acum ca ai softul si programul cu care sa il flashuiesti telefonul trebuie pornit in download mod(acest lucru se face printr-o combinatie de taste specifica fiecarui telefon). Conecteaza telefonul la calculator iar acesta ar trebui sa il detecteze. Acum va trebui sa copiezi firmwearul descarcat in programul cu care il vei flashui si sa il flashuiesti. Dupa terminarea procesului telefonul se va reboota cu noul soft. Aceasta procedura functioneaza doar in cazul in care reusesti sa intri in download mod. pentru ca mai exista si posibilitatea ca telefonul sa fie brickuit iar in acest caz acesta nu va intra in modul download. In cazul in care telefonul e brickuit atunci va trebui sa fie rescrisa partitia sistemului. Aceasta operatiune necesita un conector jtag si nu este recomandata sa fie facuta decat in service deoarece telefonul trebuie desfacut si conectat la calculator cu ajutorul jtagului prim patru convertori pentru a putea rescrie partitia sistemului, proces care este destul de complicat si necesita cunostinte de programare. Si inca un aspect in cazul in care reusesti sa intri in download mod si vrei sa flashuiesti softul trebuie sa ai in vedere faptul ca este posibil, daca acesta este in perioada de garantie sa iti fie anulata.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Factory reset, wipe data cache.
Daca nu merge, la service cu el.

| a răspuns:

Daca tu reusesti sa pui firmware ul cu odin pe Allview, esti cel mai smecher,

| explică:

Ce pot sa fac? va rog frumos!