|

Salut! Aș dori să-mi iau un telefon însă nu mă pot decide dintre iPhone 7 plus, Samsung Galaxy S10e și Samsung Galaxy Note 9.

Voi ce spuneți? Care ar fi mai bun? Și ca funcționalitate dar și ca aspect.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Toate sunt telefoane bune, iPhone-ul are baterie mica, putina memorie...eu zic ca nu se merita.Mai ales partea cu stocarea si cu cloud, eu simt ca te limiteaza iPhone. Nu zic ca nu este bun, are si el avantaje/dezavantaje. Doar ca nu sunt fan,
In schimb acum ca Samsung a lansat seria S10, eu zic ca sunt in top.
S10e mi se pare cea mai buna varianta sincer. Are procesorul si ecranul pe care il are si un S10+ doar ca este mai mic si are amprenta pe butonul de pornire. Vorbim de un procesor foarte foarte bun.
Cat despre Note, nu am folosit nu ma atrageau deloc.Sunt interesante chestiile pe care poti sa le faci cu acel pen dar...in schimb nu ma atrage.
Eu am S10+ si vreau sa iti spun ca m-am documentat bine inainte sa dau banii pe un telefon ca asta, am analizat cam toate telefoane de top si pe mine unul cel mai mult m-a atras S10+.
Eu iti sugerez sa mergi pe S10e,au procesorul Exynos 9820 care se spune ca ar salva mai multa baterie, iar bateria pe mine ma tine lejer toata ziua. OS-ul, bun...nu ma plang deloc de el, iti vine cu Android 9.0 Pie si modificat cu One UI lor, care este fluid si frumos. Nu am simtit nevoia sa ii adaug un launcher.
Dar lasand astea, Samsung eu zic ca au telefoane foarte in seria asta de S10, iar S10e l-as recomanda oricui, inca un lucru bun, jack de heaphone!
Funda? Sper ca te-am ajutat
PS: Uite aici niste reviews bune
https://www.youtube.com/watch?v=TI4PXFUOPR8
https://www.youtube.com/watch?v=2OFsnaTaVgw
https://www.youtube.com/watch?v=ogq4lzRjjqE

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca si putere e note 9 doar ca e mare si mie nu-mi place deci as alege S10e. Singura diferenta dintra S10e si S10 e la camera care oricum e buna.

iphone 7 e cu 2 generatii in urma si chiar daca merge ok tot e in urma clorlalte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NICIUNUL toate sunt panarame singurul telefon care merita luat in considerare este ONE Plus 6 sau 7. Costa mai putin face mai mult decat pisaturile astea de marca. Aceastea sunt doar denumiri in care candva reprezentau ceva, Samsung si oi phone.
Spun oi pentru ca sunt dresati proprietarii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba, dar prosti sunteti!

https://www.youtube.com/watch?v=oMI1zFAh0S0

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Note 9 clar

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Din punctul meu de vedere, IPhone-ul nu ți-l recomand sub nicio forma. Acum, S10e, cred ca e foarte scump și nici nu îți face treburile de zi cu zi, e un telefon ca oricare altul.
Acum îți dau un sfat, eu am Samsung Galaxy A70 și merge extrem de bine, sunt super mulțumit, are niște specificații super bune.
Dacă vrei un telefon mai sofisticat, poți sa iei un Note 9, insa, e foarte scump și nu e departe de A70.
Sper din tot sufletul ca te-am ajutat!

~Peace~

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează