|

Salut, daca ma poate ajuta cineva. Acum ceva timp mi-a intrat putina apa in telefon, nu am luat-o in serios pentru ca inca functiona, azi mi s-a descarcat de tot si cand l-am bagat la incarcat l-am lasat ceva vreme si nu se mai aprindea, daca tin apasat sa i aprind jumatatea de jos a ecranului face asa trecerea de la alb-negru-alb-negru si tot asa, face asta si fara sa tin apasat, l-as baga in orez da e un Allview p8 energy, nu pot sa ii dau carcasa jos si nu pot sa ajung la baterie, ajutor please.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai chestia cu orezu care zici tu ca nu o poti face sa stii ca te-ar putea ajuta,pur si simplu il bagi intr-un bol cu orez complet acoperit si-l lasi o zi,doua,bolul acoperit cu o panza ceva care absoarbe apa sau il pui pe un calorifer si-l tii mai mult timp pentru ca apa sa se poata evapora, daca nu, ultima solutie, mergi la un service, nu cred ca te costa asa de mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am patit asa, foloseste feonul.Il tii timp 2-3 minute unde il conectezi pentru incarcare, il mai scuturi putin si ar trebuie sa mearga.

La mine a mers, depinde si cate secunde a stat in apa.
Sper sa iti foloseasca.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Service scrie pe telefonul ala.a ajuns apa lângă fişa display ului si placa de bază de aia se modifică culorile când il aprinzi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează