anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut,doresc sa stiu daca am vreun beneficiu fapul ca am cartela din reteaua in care este blocat un iphone? fie pentru decodare sau resoftare la o versiune de IOS mai veche ca sa pot folosi gevey, detin un iphone 4!

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

In general te poate ajuta la activare. Intrebarea mea e folosesti cartela in care e blocat iphone-ul? Spre exemplu eu il am codat in Vodafone Romania si folosesc Vodafone Romania deci e un avantaj pentru mine nu imi trebuie gevey sim, nu imi fac probleme cu decodarea, daca ii dau restore sau asa nu imi fac probleme ca orice soft as instala sau modifica imi va coda sau bloca telefonul. Daca e blocat pe elvetia spre exemplu si ai o cartela de elvetia nu te ajuta decat la activare si nu poti reveni la o versiune mai veche de iOS daca nu ai schimbate SHSH-urile. din cate inteleg ai updatat la iOS 6 si nu mai iti merge gevey sim-ul pentru ca i s-a schimbat baseband-ul telefonului intr-unul care nu poate fi decodat. Singura varianta e sa folosesti cartela din reteaua in care e codat telefonul.

| yaaaaa a răspuns (pentru valentino52):

E blocat pe Orange franta, si costa foarte mult deblocarea, in jur de 500 de roni, de aceea am intrebat daca ma ajuta cu ceva faptul ca detin cartela de Orange franta, are ios 5.1, dar nu exista gevey pentru iphone 4 cu ios 5.1, ma gandeam la o resoftare la un ios mai vechi ca sa pot folosi gevey, si gasisem ca nu il pot resofta sau da restore daca nu am cartela din reteaua in care e blocat, am fost informat ca m-ar costa 150 de roni daca am cartela retelei in care este blocat dar nu stiu daca e adevarat, am fost la cateva service-uri si mi-au spus "500 roni". Multumesc pentru informatii, daca imi mai poti spune cate ceva legat de cum as putea sa-l deblochez intr-o maniera mai ieftina iti sunt total recunoscator! decodare folosind metode jailbrake din ce am citit nu mai functioneaza pe iphone 4

| valentino52 a răspuns (pentru yaaaaa):

Cu jailbreak nu mai merge pe 4/4s/5 mergea doar pe 2g/3g/3gs cu ultrasn0w un program downloadat in telefon. Pe restul decodarea s-a facut cu gevey sim dar nu pentru toate iOS-urile si toate baseband-urile. iOS 5.1 a fost unul problema de la bun inceput nici nu a existat jailbreak untethered pe el versiunile bune au fost 5.0.1 si 5.1.1 dar oricum nu te ajuta chestia asta. Din pacate doar unlock-ul oficial te ajuta momentan si anume ala de 500 ron nu am auzit nimic ca daca ai cartela din reteaua respectiva iti face reducere. Sunt totusi unele retele din strainatate care daca au trecut 2 ani de zile de cand a fost cumparat telefonul, le trimiti mail, le zici imei-ul si ti-l deblocheaza gratis. Dar daca la service ti-au cerut 500 inseamna ca altfel nu se poate ei stiu mai bine totusi exista pe internet "verificare unlock" pe anumite forumuri nu fac reclama aici unde scrii imei-ul telefonului si un specialist iti va spune exact reteaua in care e codat si pretul corect la deblocarii.

| yaaaaa a răspuns (pentru valentino52):

Ok merci de informatii!

3 răspunsuri: