| CatalinTheCashBoss a întrebat:

Am și eu 2 întrebări.

1.Am cumpărat și eu o cartelă OrangePrepay și vreau să stiu dacă pot face ceva să o pot folosi pe perioadă nelimitată, dacă pot face ceva vă rog spuneți toate posibilitătile.

2. Dacă am reîncărcat contul prepay și mi se activează opțiunea, contul a rămas reîncărcat?

Răspuns Câştigător
| TeodorescuAndrei a răspuns:

Cartela ramâne activă nelimitat atâta timp cât o reincarci. De exemplu lunar sau cel târziu pánă in ultima zi de grație ( la fiecare incărcare iți prelungeste perioada de gratie ) de exemplu dacă nu o incarci o lună nu e problemă...vezi mai multe detalii pe situl operatorului de telefonie.

| CatalinTheCashBoss explică (pentru TeodorescuAndrei):

Dar acolo nu scrie decât ce trebuie să fac pentru a nu dezactiva cartela, atât.Dar în rest nu.Țin să menționez că sunt la Orange.Și nu mi-ai răspuns la a a doua întrebare.

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru CatalinTheCashBoss):

Odată ce ai activat o optiune suma din cont ( de exemplu ai in cont 10€ si activezi o optiune de 10€ rămâi cu credit 0 dar optiunea in sine e activă ) deci ...ai cumpărat o optiune e si normal să iti ia din credit si da se consideră reincărcare.

| CatalinTheCashBoss explică (pentru TeodorescuAndrei):

Eu zic dupa ce optiunea e activa contul a fost reincarcat

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru CatalinTheCashBoss):

Așa și ce imi explici tu mie mai exact daca am explicat in detaliu in răspunsul meu exact acelasi lucru? Sau tu citesti invers sau nu ințelegi. E " grele " cu cititul " boss "...

4 răspunsuri: