|

Salut TPU.

Ce limbaje de programare ar trebui sa invat?(am 16 ani si vreau sa fac un joc pentru android)

Cat timp ar dura daca l-as face singur? dar cu inca 5 prieteni?

Ofer funda pentru toate raspunsurile

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Java si C++ si ar cam trebui sa te descurci cu partea de programare (in mare). In general producatorii mari folosesc propriul lor limbaj de programare, dar baza sunt cele 2 de sus. Dar pentru un joc android ai nevoie si de un artist pentru texturi, environment si un microfon bun sa poti adauga sunete. In genere, daca ai limbajul pus la punct si materialele la indemana, ti-ar lua cam o luna, singur, depinde si de joc.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi tu, inainte sa vorbim de programarea jocurilor si de programarea aplicatiilor mobile mai intai trebuie sa inveti bazele. bazele programari si ideal ar fi sa inveti programare in C++.

Dupa vreo 2-3 ani experienta in programare te poti apuca de jocuri si programare Android ca nu sunt atat de simple lucrurile precum crezi tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

C++ la orice programare se invata, poti cauta pe internet mai multe detalii si nu prea cred eu ca poti invata singur, asta se invata in timp si dureaza, un joc nu se face asa de simplu (decat daca vrei sa pui 2 poze si daca dai click pe o poza sa inceapa sa cante).
Eu zic sa te concentrezi pe scoala si dupa poti urma o facultate in IT unde o sa inveti limbaje de programare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează