| misssuccubus a întrebat:

E o problema cu telefonul meu.Nu pot accesa magazin play.Imi zic ceva de genu sa imi verific conexiunea wi-fi.Dar merge.Pe facebook nu pot sa imi schimb poza de profil, sa trimit poze sau sa postez ceva;( Ma mai intreb cum de pot trimite mesage.Cand vreau sa pun o poza noua la profil cand ar trebuii sa se incarce poza imi da facebookul de la inceput..se restarteaza.Chiar daca are virus nu il pot elimina prin aplicatie ca nu pot accesa magazin playsadCe sa fac? Ce are telefonul?

Răspuns Câştigător
| QuickSilvers a răspuns:

Salut. Dubioasa problema. Fa-ti un backup la tot ce ai date importante, si da-i un Factory Reset. Reconfigureaza-l si vezi daca functioneaza. Orice ar avea, asta ar trebui sa il rezolve. Ideea e ca Android, ca si Windows, dupa un timp incepe sa se strice, sa se miste aiurea, sa se blocheze. De cele mai multe un simplu Reset il repara. Daca nu, atunci resoftare.

2 răspunsuri:
| AnimatedSignature a răspuns:

Nu este netul stabil.

| MisterSprinkle a răspuns:

Fata mamii,nu ai net,nu poti sa trimiti mesaje, asa crezi tu, dar nu merge, nu cred ca esti conectata la WiFi cred ca esti pe date si probabil nu mai ai, sau nu mai merge netul de pe wifi.Dai un restart la wifi sau verifica daca mai ai date dupa care daca tot nu merge dai un factory reset la telefon.