|

Salutare tuturor! De ceva timp am probleme cu noul meu telefon (Samsung galaxy s duos 7562) si nu stiu ce sa-i fac. Problema sta in felul urmator: am instalat acum cateva zile antivirusul avg din magazinul de programe android, iar acum cand deschid ''gps'' sau ''harti'' nu imi arata locatia mea corecta (ma arata la o diferenta de 200-300 m fata de locul in care ma aflu). In plus, tot dupa ce am instalat avg, am inceput sa imi cada semnalul de date mobile 3g si se muta de pe H (3g) pe E (Edge). Nu stiu ce sa-i mai fac, daca stiti cumva unde gasesc SETARILE DIN FABRICA, poate merge asa. Va rog daca a puteti ajuta! Multumesc! Dau funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca tu ai mai pus o intrebare cu ce telefon sa iti cumperi iar eu nu ti l-am recomandat pe acesta. daca doresti sa-l resetezi pierzi TOATE DATELE SI APLICATIILE si daca inca doresti sa o faci cauta in setari sau intra in recovery mode si dai la "factory data reset"

| explică (pentru Andy88):

Da si sunt foarte multumit de telefon. Nu conteaza daca se pierd datele, numai sa se repare gps-ul. Mersi pentru raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anonimus11111):

Pai in recovery mode umbli cu tastele de vol sus-jos iar cu tasta home selectezi. mai intai inchide telefonul iar apoi apasa toate butoanele (vol power si home) si tine apasat pana apare un android (robotelul) cu o cutie langa el si apoi selectezi cu tastele de volum "factory data reset" succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andy88):

Apropo nu sti cumva cum pot sa activez netul pe telefon ca s-au sters toate datele. Am cartela frog si am internet nelimitat. Prima dta am fost la un reprezentant germanos si in mai putin de 1 min l-a comfigurat si eram pe net, dar nu stiu cum a facut, poate sti tu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anonimus11111):

Eeeee cam multe nu stii dar vreau si o funda... Pai mergi in setari-wireless si retea-retele mobile si acolo activezi pachet de date si trebuie sa mearga... daca mai ai probleme da-mi mesaj ca esti cam nepriceput fara suparare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mersi de funda!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează