| MaryOfHouseStark a întrebat:

Samsung galaxy s3 mini sau iPhone 4s? Spuneți-mi și niște motive dacă se poate.

Răspuns Câştigător
| Blackmetalhead a răspuns:

Samsungul e foarte bun pentru lucrurile ce le indeplineste ( ma refer strict la 3 mini.) iphone-ul 4 are un ecran mai mic.Nu merita sa il cumperi doar pentru ca e un '' iphone''. Insa in ce privesc calitatile ambele telefoane se incadreaza in aceleasi tipare. 720 p HD multi touch 5 mp. Problemele la iphone sunt ca se descarca FOARTE repede + ca sunt ecranele mai mici.
Sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DEPINDE şi ce memorie are Apple iPhone 4S :)


Dintre acestea, eu aş alege Apple iPhone 4S ( 64GB ), deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/mobiles/compare.php?ids=2335%2C1965%2C1966%2C1961


Toate cele bune.

| MskDesign a răspuns:

Samsung pentru ca este pe android.

| aliboss24 a răspuns:

Diferenta de pret intre ele este imensa, daca pui un egal al lui 4s(ca si pret) recomand Samsung, oricand.Stiu ca nu are legatura cu segmentul de pret dar am un S5 ce se descurca foarte bine, inca o data, recomand Samsung.

| ACM35B a răspuns:

Salut!
Eu iti recomand Samsung. Este o marca foarte buna si, chiar daca Iphone are calitati mai mari, tot Samsung e mai convenabil si rezistent as zice eu. Depinde de alegerea ta!
Succes! happy

| Ioana699 a răspuns:

Părerea mea e următoarea:Nu merită nici unul, nici altul. Dacă vrei Samsuns, poți să îți iei S3, nu s3 mini, iar dacă vrei Iphone, ori Iphone 5 ori 5s.
S3 mini are ecranul foarte mic și nici nu e foarte ok (memoria,sistemul de operare, camera), am avut și eu și nu am fost foarte mulțumită de el, iar Iphone 4, cam la fel. Poate 4s, dar nici ăla nu e cine știe cine.doar are o cameră mai bună, nimic special.Pace. big grin

Întrebări similare