Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Cand te uiti la un cer instelat, ce iti imaginezi?
Am aflat ca la liceu in clasa a 9-a o sa invat dimineata! :/ Voi cum ati spune ca este bine, sa inveti de dimineata sau sa inveti seara? Eu zic ca este mai bine sa inveti seara deoarece ai mai mult timp...? (mai mult)
Daca ai cunoscut o persoana EMO(f sau b)...ai mai vb cu el/ea?
Dau Fundita-Buna, am nevoie de un CALCULATOR nu laptop, care sa fie sub 1000 ron si sa fie performant, ma refer la o placa video buna, un HDD bun(300-500Gb), un windows bun, chestii din astea, nu...? (mai mult)
Cine stie un cuvint macar ce s-ar incepe cu â?
Imi puteti spune va rog la ce magazine se gasesc bratari impletite de toate felurile?
Am LG GT 405 cum pun aprola la mesaje?
am gasit pe blogul cuiva mai multe poze modificate: http://1.bp.blogspot.com/_NHvNhSYRvrM/TSoJTQoLYkI/AAAAAAAAAMI/a1OjfJRGBk4/s1600/SAM_3960+ copy.jpg http://3.bp.blogspot.com/_NHvNhSYRvrM/TTI0v98epiI/AAAAAAAAANE/lw_MxRVjTd0/s1600/xxxxxxxxxxx.jpg imi...? (mai mult)
Se poate sa-mi spuneti niste site-uri care m-ar ajuta sa inving plictiseala verii? as vrea ceva cu stiri sau informatii diverse, ceva usor si nu gen jocuri sau filme.Merci anticipat.
stiti cum se numeste melodia? funda! http://youtu.be/lWZo0DMNpbA
In timpul liber imi place sa construiesc acel galion istoric din revista Mari corabii. Miercuri este nr.24 si inca nu s-a fact nici jumatate de corabie.Stiti cumva daca o sa depaseasca 25 de numere?
:-h Unde pot gasi poze miscatoare cu The Vampire Diaries?:S Funda
Ce jocuri gen WOW stiti? dau funda:x
cand apare urmatorul catalog Lady's? fundii:x
Ce inseamna : xD
Cam cat este cel mai ieftin bmx din buzau si de unde as putea sa-l iau. PS: Nu conteaza calitatea
Era o chestie ca gandeste-te la un nr impartel aduna cu jumate si era dublu sau jumate cat ala la care te`ai gandit sau ceva in genu.ma intelegeti?:))Stiti care e?:o3
Ce crezi despre mine :D dupa toate intrebarle s raspunsurile pe care le-am dat?
NU este o intrebare ci o descoperire. Am vazut tot mai multi tineri sau copii intreband pe TPU ce carti sa citeasca. Ma bucura acest lucru. Oare s-a revenit la acele vremuri cand copii/ tinerii citeau de...? (mai mult)
Am vazut odata un film in care o fata cu preieteni ei sau dus sa se dea in caruselul morti si fata aavut presimtirea ca va muri si s-a dat jos cu o partedin prieteni iar cei care au ramas sa se dea au...? (mai mult)
Buna:*! Va rog sa ma ajuta'ti :(. Cum pot sa imi reactivez un cont de hi5? Am bagat email'ul si parola :( si imi spune ca "Nu ai dreptul sa accesezi aceasta pagina". Ce pot face?
Salut tuturor cine imi spune unde pot gasi birfe despre vedete :)
Cat dureaza un scurtmetraj?
Ca sa mearga rpes 2011 e nevoie sa instalez si pes 2011?
Heyy! cum fac sa ma joc chicken invaders 2 cu mouse-ul? :| am dat la setari dar nu reusesc sa dau decat cu arma cu mouse-ul. va rog.:o3 funda.
Credeti ca este adevarat? Chiar vor da premiile? http://www.facebook.com/event.php?eid=119086091517743
Spuneti-mi niste locuri unde se poate merge cu familia si sa te distrezi, nu deprte de mures. Adica judetele brasov, sibiu, cluj, alba iulia sau bistrita. Multumesc!
va rog frumos spuneti-mi unde pot gasi teste online noi? plizzzzz funda
Pentru cei care au fost vara in Grecia, ce sa aleg Olympic sau Paralia? mentionez ca tot ce vreau e plaja lata si apa curata. si cam cat se face pe jos dintr-o statiune in alta?
Hey! Care aveti cont pe deviantART? Pt cele mai frumoase desene dau Fundita restul Vot :P!
am si eu o intrebare. Trebuie sa merg la innot dar mi-e frica atunci cand intru in apa si nu ma tin de nas am o senzatie care ma face sa incerc sa respir pe nas cum ar trebui sa intru in apa...? (mai mult)
Care sunt numerele mai mici ca 50 si divizibile cu 2?
Vampir sau varcolac?
Ajutati-ma repede va rog frumos.Maine merg la strand si un coleg ma provocat la un concurs de inot iar eu am acceptat.problema este ca nu stiu sa inot. ziceimi cum sa invat sa inot pana maine?
Buna TPU. cum iti poti convinge parintii sa ai un pisoi micut daca ei nu vor? vot+funda. plzzz 1
As vrea sa stiu cum se traduce titlul melodiei,, Personal Jesus"a formatiei Depeche Mode.Multumesc si dau funda!
Stiti cumva la ce super-market ( real, selgros etc ) pot gasi markere care scrie pe ele Paint si cand le agiti se aude o biluta ca la sprayurile de graffiti? Dau funda PS: Stiti si unde as...? (mai mult)
Http://weheartit.com/ Cum pot incarca poze?:-? Explicati'mi pas cu pas ca nu prea sunt cu Filologia:-"
TPU cum se numeste melodia aia de la sfarsitul episodului 2 din Burlacita, cand l-a dat pe Calin afara? FUNDA
Stiti vreun salond de body-piercing in Giurgiu?
Nici nu a inceput vacanta de vara si ma plictisesc de moarte si pana in toamna innebunesc caci e si caldura si nu pot face multe lucruri.Deci ce pot face ca sa nu ma mai plictisesc. Sau niste...? (mai mult)
Imi dati linkuri ca sa descarc programe de modificat poze, adica nu stiu ceva ca sa arat mai bine? gratis? funda P. S. FAra raspunsuri stupide
A fost cineva la Vila Ekon din Eforie Nord? Ce părere v-a făcut, mai mergeţi sau nu?
Vreau si eu niste poze pentru telefon sau avatar ...gen o fata care tine mainile in buzunare si se uite spre cer ceva mai sofisticat si dragut! multumesc anticipat~! Funda pentru cele mai super poze!
Sall TPU` este pe Da Vinci Learning o mica emisiune de 5 minute cu un om foarte comic care creeaza lucruri! stiti cum se numeste?
Ce faceti ca sa va distrati in apa cand sunteti la mare>?
Mi-am facut cont pe thesims3 ca sa pot downloanda orase si tot felul da nu ma lasa zke ca trebuie sa scriu ceva serial code sa ma alaturi sims 3 comunity ce cod ppun ca nu merge nix
As dori sa va intreb ceva.Am 14 ani si vreau sa lucrez undeva adica provizoriu nu zi de zi stau la comuna si nu stiu unde sa ma duc sa scot bani...
Astazi plec la munte si vreau in masina sa ascult muzica... xD. Ajutor :-s. Nu vreau melodii de top 100 sau 20 sau 10... vreau pur si simplu 8-9 melodii care va plac, pe carele ascultati. Dau funda doar? (mai mult)
Stiti cumva la ce super-market ( real, selgros etc ) pot gasi markere care scrie pe ele Paint si cand le agiti se aude o biluta ca la sprayurile de graffiti? Dau funda PS: Stiti si unde as gasi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?