TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 1862
  • 1863
  • 1864
  • 1865
  • 1866
Asyul95
în 5 Iulie 2011 | Asyul95 întreabă:

Cum se fac cartofii [(pai)] crocanti? Sau pur si simplu cartofii fara "pai". Funda!

4
Răspunde Raportează
maria5
în 5 Iulie 2011 | maria5 întreabă:

Mi-a schimbat cineva parola de la id. as vrea sa o aflu si chiar nu stiu cum. am dat la forgot passworld dar nu imi aduc aminte raspunsurile la intrebari cine stie dau fundita! raspundeti

6
Răspunde Raportează
Clara120
în 5 Iulie 2011 | Clara120 întreabă:

Care vi se pare mai atragator dintre Cole Sprouse si Dylan Sprouse?

20
Răspunde Raportează
Raulich
în 5 Iulie 2011 | Raulich întreabă:

De unde pot lua si eu Naruto ultimate ninja 5 pentru PCSX2? Pana acum nu am gasit nimic care sa mearga. In afara de joc mai doresc sa stiu si cele mai bune configuratii, pentru ca jocu sa ruleze...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
martorul
în 5 Iulie 2011 | martorul întreabă:

Cine are chef sa joace o tabla? :)

5
Răspunde Raportează
adrean4k
în 5 Iulie 2011 | adrean4k întreabă:

spuneti-mi va rog niste comedii interesante! Mersi mult.

3
Răspunde Raportează
Armyanka
în 5 Iulie 2011 | Armyanka întreabă:

Acum, mai nou ca sa fii COOL trebuie sa fii vagaboanda/vagabond? Pe langa parinti esti cuminte dar ei nu stiu ce prostii faci...asa e la moda, mai nou? Daca esti faca/baiat cuminte nu ești COOL, dacă? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
balintsebastian
în 5 Iulie 2011 | balintsebastian întreabă:

Sall...La sims 2 nu exista un expansion pack care sa il lase pe sims-ul meu sa mearga unde vrea el (in parc, la vecini, la mol etc.)? FUNDA+VOT!

2
Răspunde Raportează
TheExpert01
în 5 Iulie 2011 | TheExpert01 întreabă:

urgentaaaa de jocuri:Ce jocuri stiti gen 4s mt2 perfect world avalonheroes etc. dar sa fie free? FUNDA+ VOT LA TOTI Ps:Funda o dau alauia care da cele mai multe exemple bune nu vreau jocuri cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SnakeTheChaos
în 5 Iulie 2011 | SnakeTheChaos întreabă:

Ce credeti voi ca sunt fantomele? Credeti ca extraterestii neau descoperit? dar noi pe ei?

3
Răspunde Raportează
XxDennise
în 5 Iulie 2011 | XxDennise întreabă:

M`am gandit sa invat limba greaca. dar nu stiu nici de unde sa incep! Vreau sa o invat pe calculator. dar nu gasesc pe net o pagina unde poate sa fie audio. si sa scrie din romana in greaca. ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
smek
în 5 Iulie 2011 | smek întreabă:

Cum sa imi conving parintii sa ma duca weekend-ul asta la mare? :) in plus sambata este si ziua mea de nastere; x fundita! :)

1
Răspunde Raportează
ionu0k9
în 5 Iulie 2011 | ionu0k9 întreabă:

Ce expresi haioase de genu "sa te chis in freza mai stiti"? dau funda la cea mai buna

9
Răspunde Raportează
Biib28
în 5 Iulie 2011 | Biib28 întreabă:

Heii :*. Cum pot să scriu mic, mic pe hi5? :o3. Dau fundiţă! :x.

2
Răspunde Raportează
Adytzu99_3215
în 5 Iulie 2011 | Adytzu99_3215 întreabă:

Cine stie cum pot s atrimit pe mess la mai multi prieteni din lista mea de mess un mesaj in accelasi timp.Ma refer daca pot sa trimit un mesaj la.Sa dau undeva si sa mi se trimita la toata lista.Se poate?...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Mσηιι
în 5 Iulie 2011 | Mσηιι întreabă:

Am nevoie de photoshop :|! cum fac Rost de el:))? va rog raspuns:o3! DAU Fundaaa!

1
Răspunde Raportează
Meridiam1
în 5 Iulie 2011 | Meridiam1 întreabă:

Cine îmi da un site cu soneriile alea care apar la TV cu bani... dau funda mulțumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Nauvento
în 5 Iulie 2011 | Nauvento întreabă:

Cine este din Galati? Cum vi se pare orasul? Toti galatenii mei vreau sa vina si sa spuna aici 2-3 cuvinte despre acest oras care altii zic ca-i urat, ca suntem asa si pe dincolo dar avem si noi o gramada...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NicusorYo
în 5 Iulie 2011 | NicusorYo întreabă:

Cum pot pune cand ma suna cineva sa-i cante o melodie? Adica sa spunem ca ma suna taty, si sa nu ii sune, sa cante direct o melodie, cum o pot face? Please am nevoie :));):-*bye:-h

5
Răspunde Raportează
NoKiaaaaa
în 5 Iulie 2011 | NoKiaaaaa întreabă:

B. U. G. Mafia sau Parazitii?

15
Răspunde Raportează
CinevaXX
în 5 Iulie 2011 | CinevaXX întreabă:

Pe neogen la profilele pentru care imi da mesajul: Profilul vizualizat este privat si permite accesul la informatiile publicate pe site doar dupa acceptare. Trimite-i o solicitare in acest sens! Unde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sasha1265
în 5 Iulie 2011 | sasha1265 întreabă:

Cine imi poate face un rezumat al cartii Obsesia din seria Casa Noptii de P. C Cast primeste FUNDA+VOT.

1
Răspunde Raportează
Lauraquestion
în 5 Iulie 2011 | Lauraquestion întreabă:

cum setez Google ca "Home Page"? Am cautat si am gasit ca trebuie sa intru in browser la "tools", dar nu gasesc nicaieri(eu am Mozila Firefox). Mersi

10
Răspunde Raportează
CioCĂlătiCăăă
în 5 Iulie 2011 | CioCĂlătiCăăă întreabă:

Unde gasesc ochelari din aceia cum are Joe Jonas in L. A? Cu lentile din plastic binenteles[in Pitesti].

3
Răspunde Raportează
sunnyway
în 5 Iulie 2011 | sunnyway întreabă:

Hey, TPU! Puteti sa-mi da-ti toate informatiile de care am nevoie pentru a face bratari ale prieteniei -friendship bracelets- (ma intereseaza ata din care se fac -groasa sau subtire, e buna acea din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lilllith
în 5 Iulie 2011 | Lilllith întreabă:

Ce episod a fost ieri din teresa ...raspuns urgent plis. dau funda :X

2
Răspunde Raportează
Simmsii
în 5 Iulie 2011 | Simmsii întreabă:

Buna TPU:). de cand l-am cunoscut p sorin. am fost derutata cu o chestie O. O. eu ma suparam pentru lucruri care ma raneau foarte tare si stia din ce motiv. si am tot observat cand sun suparata el se supara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lauraquestion
în 5 Iulie 2011 | Lauraquestion întreabă:

care sunt cele 4 carti din seria "Twilight"(in ordine, de la prima la ultima)? Mersi

4
Răspunde Raportează
lorena_2024
în 5 Iulie 2011 | lorena_2024 întreabă:

Buna numele meu este lorena si as vrea sa stiu daca poti sa iti elimini prietenii din lista de la facebook? Daca da cum?

13
Răspunde Raportează
faratinenupotplange
în 5 Iulie 2011 | faratinenupotplange întreabă:

Acum vreau si eu un site cu rezultatele la examenul national sau admiterea. Ala pentru clasa a 9a

4
Răspunde Raportează
νєησм
în 5 Iulie 2011 | νєησм întreabă:

Ce credeti oare in viitor se vor inventa autobuze cu WC-uri in ele?:))

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2011 |

De ce a nins in desert?

5
Răspunde Raportează
TurnOn
în 5 Iulie 2011 | TurnOn întreabă:

Boona! daca stie cineva sa-mi zica si mie please! cum se numeste tehnica aia in care ai o foaie pe care e desenat ceva iar tu faci mici mingiute motetelite din hartie creponata si o lipesti pe desen si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Prezidentul
în 5 Iulie 2011 | Prezidentul întreabă:

Un laptop cu alimentator ar consuma mai mult curent ca 2 becuri deschise app toata ziua daca leptopul este lenovo n 500 (intel celeron)?

3
Răspunde Raportează
codrina_8326
în 5 Iulie 2011 | codrina_8326 întreabă:

Spuneti-mi si mie niste videoclipuri tari... cele mai faine fundita

5
Răspunde Raportează
Jesus24
în 5 Iulie 2011 | Jesus24 întreabă:

ce parere aveti despre uciderea taurilor ca coride? Oare exista un mod de a protesta imotriva acestei cruzimii? Am citi undeva ca niste vedete au protestat pozand nud si pline de sange.:d funda

9
Răspunde Raportează
andrei0andrei
în 5 Iulie 2011 | andrei0andrei întreabă:

N pokemon Din cate am inteles eu Giovanni este tatal lui Ash... este adevarat? :X funda

3
Răspunde Raportează
anna_7162
în 5 Iulie 2011 | anna_7162 întreabă:

Cine e mai frumos? 1) Aresenium: http://www.google.fr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_s_0nxtNnEqg/S9Ibwr3-OaI/AAAAAAAAK-ca/CNBpWq2mZ3s/s1600/arsenium%2B2.jpg& imgrefurl=http://ellyj.blogspot.com/2010/04/arseniumminimum.html&...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Fubuki
în 5 Iulie 2011 | Fubuki întreabă:

Cine poate sa-mi dea si mie 1 cont de Wizard101 peste level 22? Cine poate sa-imi dea sa ma caute la id-ul magnificul80. dau funda celor cara ma ajuta mai multe detalii la id de mess de mai sus

2
Răspunde Raportează
andywar33
în 5 Iulie 2011 | andywar33 întreabă:

Care intra pe xatul meu? Va astept pe toata lumea sa va mai distrati cu dedicatii la id:andy_yo_97 si multe altele...

1
Răspunde Raportează
obyone1
în 5 Iulie 2011 | obyone1 întreabă:

Am și eu o nelămurire. Vreau să mă vopsesc verde, cum era vopsit Heath Ledger in The Dark Knight (http://merovee.files.wordpress.com/2010/10/joker-heath-ledger.jpg) Problema mea este că nu știu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Shelovesya
în 5 Iulie 2011 | Shelovesya întreabă:

Hey! care a fost cea mai comica fraza care vi s-a intamplat ...primul raspuns primeste funda:x:x:X:XX:

4
Răspunde Raportează
rocks98
în 5 Iulie 2011 | rocks98 întreabă:

Caut prietenii...cine e fan JBieberustin?(Jb4everLover)

4
Răspunde Raportează
davidwarner
în 4 Iulie 2011 | davidwarner întreabă:

Am cumparat o replica ipod nano si cand il deschid apare un fel de imagine pe jum de ecran care nu dispare. Parca si restul de imagine(cea care trebuia sa apara) este mai mare. Ce sa fac sa il repar?

2
Răspunde Raportează
andywar33
în 4 Iulie 2011 | andywar33 întreabă:

Salut am facut un radio si cum as putea sa il adaug la chat daca ma puteti ajuta.Multumesc si Funda pentru raspunsul corect!

2
Răspunde Raportează
Lynna
în 4 Iulie 2011 | Lynna întreabă:

Buna TPU. Verisoara mea se joaca pe conquiztador. Cati galbeni costa inimioarele alea sau celelalte desenecae apar pe teritoriu?

10
Răspunde Raportează
Loly
în 4 Iulie 2011 | Loly întreabă:

Sunt acele doua butoane in autobuzele din oras. [ma refer la autobuzele care circula doar prin oras si transporta calatori...nr 4, 5, 2 etc. ]. Este un buton rosu patrat si unul rotund alb iar cand il? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2011 |

Salut am auzit de fake yahoo messenger. chiar exista? as vrea sa-l downloadez si eu dar nu-l gasesc si cel de pe fisierul meu nu merge sa-l instalez. ajutati-ma pls. FUNDAAA

2
Răspunde Raportează
Roberta
în 4 Iulie 2011 | Roberta întreabă:

Buna dragilor, am decis sa pun intrebarea aceasta pentru a vedea si parerile voastre, dupa cum ati vazut in fiecare zi pe TPU apar diferite intrebari care dupa parerea mea nu isi au rostul mai ales...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
ladyPEARL
în 4 Iulie 2011 | ladyPEARL întreabă:

Mai stiti statusuri in genu " Mi-e dor de tine.de caldura ta.de zilele in care ma culcam cu tine. draga mea pijama"mai stiti statusuri tot asa amuzante? va rog!

6
Răspunde Raportează
  • 1862
  • 1863
  • 1864
  • 1865
  • 1866
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă acum 21 ore

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ce vă dă putere?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.992
  • Întrebări: 3.955.276
  • Răspunsuri: 17.671.083
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.120 Adolescenţi
  • 55.635 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii