Cât de des ieșiți cu pretenii?
Vreau sa imi fac o revista.Imi dati cateva sugestii de nume si despre ce sa fac revista?
Dati-mi si mie un site de unde pot downloada transformer 3 fara sa imi fac cont sau alte complicati vreau pur si simplu sa il downloadez. funda pentru cel mai bun site
Cum pot pe YOUTUBE cand apare un comentariu, sa-l aprob eu? Funda celui care raspunde primul, dar sa fie si in romana formulat!
Ok o sa vi se para ciudata intrebarea asta dar tot o s-o pun.Deci eu as vrea sa merg intr-un loc din spatele blocului meu unde este foarte retras si foarte ciudat ca sa fac vanatoare de zane pentru ca eu...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site de unde pot sa iau photoshop cs 5. Repede. Dau funda la primul!
As dori sa mai discut cu cine care scrie din placere in timpul liber. Deci cine e un viitor scriitor aspirant? P. S. cine e curios/asa acesta e blogul meu. http://creatie-involuntara.blogspot.com/ Pareri?...? (mai mult)
Cine este fan nini poate sa imi trimita site-uri cu poze cu ea. Funda la cel ce imi da cele mai multe poze!
Pentru ce se foloseste un blog? Si inca ceva, cum imi pot face unu? funda, e pe gratis?:D
Stie cineva cine a fost invitat la Maraton de duminica de la Radio Romania Actualitati pe data de 27 martie 2011?
Vrei sa castigi una din cele 300 de biciclete rosii oferite de Coca-Cola?
Buna TPU... mi-am luat un cititor de carduri micro SD si cand il bag cu cardul in USB si dau acolo la my computer si dau pe chestia aia:)) imi zice ca nu este formatat discul si dau sa il formateze si? (mai mult)
care aveti conturi ladypopular pe care nu le mai folositi? :o3 am nevoie, va roog. :D dau FUNDA la cel care imi da cont trecut de lvl 3. :D:D as dori userul si parola prin mesaj. :o3
Unde pot sa-mi fac cont pe metin2 mondial? Pe ce sv sunt mai multi romani? fundita;-x
Buna TPU.As vrea sa stiu si eu daca trebuie sa ai 18 ani pentru a putea fi promoter si cam cu cat esti platit. Dau fundita :X
mi-am luat un cititor de carduri Micro SD si cand il bag la USB si dau acolo la my computer zice ca discul din unitatea G nu este formatat si dau sa il fomateze si zice ca nu se poate formata...adica?? (mai mult)
Vreau să-mi fac o revistă pentru adoleşcenţi. Dar făcută de mână. Mă gândeam să scriu sfaturi pentru băieţi şi fete despre modă, cum să te distrezi, cum să cucereşti un băiat/o...? (mai mult)
Cine erau cei 4 ministri aliati de la Bucuresti care la 13/26 decembrie 1918 telegrafiau identic spre capitalele statelor pe care le reprezentau, ca "Romania are dreptul moral si politic la realizarea...? (mai mult)
Pentru oamenii care locuiesc in Constanta-Mamaia:Cat costa sa te cazezi 1 saptamana la o pensiune mai aproape de mare pentru 1 copil si 1 adult? Nu neaparat all influsiv? Funa!
Ceva metode sa fac sa mearga mai bine pad? si din pc si d-afara
Deosebirile dintre ce stiluri sunt explicate pentru prima data in tratatul de muzica turceasca al lui Dimitrie Cantemir?
Am citit cele 4 carti din seria Twilight, adica Amurg, Luna Noua, Eclipsa si Zori de zi si am auzit ca autoarea acestei serii a scris sau va scrie continuarea cartilor povestita de catre Jacob.Este...? (mai mult)
Exista o programa ca cand vb cu cineva pe skype sa se schimbe vocea? am inteles ca este. dar nu stiu cum se numeste programu. FUNDA!
Dupa ce am avut un iPhone 3GS(dupa 6 luni m-am plictisit de el si l-am vandut) am hotarat sa imi hai Samsung Galaxy S II! Abia astept sa imi vina! Dar stiti cumva daca la telefoanele cu Android(2.2; 2.3)...? (mai mult)
Stiti si voi siteuri pe care pot crea forumuri pe diferite teme? :D:D:D dau fundoii
Cititi Revista Garfield?
Care au fost cele mai ciudate intrebari de pe TPU?
imi spuneti si mie va rog un program de modificat poze simplu de utilizat si cu multe functii. multumesc
Ce faceti de obicei ca sa nu va plictisiti?
Spuneti-mi si mie niste melodii de vara, de mare. Funda la cele mai frumoase.
Care este legea lui ``Bon Marley`` sau de ce este asa cunoscut. Ce a facut? In afara de muzica. Pe wiki scrie prea multe lucruri care nu ma intereseaza si nu am gasit.
Ce parere aveti despre concurentii de la "Vaporul iubirii"? Ce cupluri credeti ca se vor forma?
Hei.Asi vrea sa mi pun muzica pe stik si apoi sa il bag in masina la casetofon.:)). Cum sa aliniez melodiile cum vreau eu?
Eu plac un baiat care l-am cunoscut la karate, dar el ma uraste. Acum e cu prietena mea si eu sufar prea mult. M-am gandit sa ma las de karate, iar ele sunt tot ce am sunt totul pentru mine as prefera...? (mai mult)
Dati-mi si mie plsss niste citate faine in engleza:>FUNDITZZa
Salut stie cineva cum se numeste melodia de pe fundalul la video asta http://www.youtube.com/watch?v=kX-kHEzuBIU&feature=related funda
Spuneti-mi si mie locuri frumoase de vizitat, sau de stat asa, intr-un weekend departe de oras... locuri de agrement, poate? un loc linistit, cu peisaj frumos sau cu ceva de vizitat imprejur. si sa? (mai mult)
Cine imi face si mie un cont pe facebook si nu merge stie cineva? funda!
Aveam mai demult un joc cu lupte. Parca erau mai multe "asezari" in care erau soldati care mergeau la lupta, castigau teren si isi mareau satul. Scopul jocului era de a castiga cat mai multe lupte, deci,...? (mai mult)
Auziti spuneti-mi si mie va rog o porecla smechera pentru o fata creata, [ a avut deja porecla creatsa ], a avut si jeleu', dar vrea ceva nou!, in plus care imi da o porecla smechera promit ca ii dau...? (mai mult)
Cum fac cont pe metin 2 guabina
Am avut o melodie cu scooby-doo in care la inceput striga cineva si dupa incepea si zice scooby-doo de multe ori daca are cineva melodia sa-mi zica cum se numeste melodia de pe fundalul ei funda
Cine imi poate spune ce pot face in zilele ploioase cu prietenii?
Cum transform substantivul "nume" in adjectiv? Am incercat toate posibilitatile dar nu imi reusesc. Ma ajutati, va rog?
va fi cumva Cirque du Freak 2? ca eu l-am adorat pe primul(vamire's assistent) dau funda daca ziceti cand apare si daca mai apare:D
Cum pot sa imi fac id de mess gen ๖ۣۜ♥Andra ♥ ☺ ¥ ● adica cu chestii din astea ๖ۣۜ♥Andra ♥ ☺ ¥ ●?
Buna :x:x cum pot sa mut o poza de pe facebook din albumul de profil in alt album? plsss. help :o3 funda :)
Salut. Sunt singura acasa, si vreau sa-mi fac ceva dulce de mancare.:)) Va rog ajutati-ma... Daca stiti ceva retete...:)) Dar nu vreau sa lucru cu cuptorul... Fundita. :)
Acum 3-4 zile mi-am luat o carte "Fiecare Pentru Sine" de Beryl Bainbridge, un roman in care povesteste niste chestii despre Titanic. Fiindca mie imi pace foarte mult aceasta legenda, nu vazusem prea...? (mai mult)
La pian sau la chitara este mai usor de cantat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?