Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Dau cont farmerama lvl 70 cu pom de aur, elan, 12 frizerii de angora, grota de lilieci, bahamarama lvl 14, 200000 gologani in cont si 12 mamudele.Pret negociabil care sunteti interesati dati add la...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legate de jocul Lady Popular! Pot transfera banii dintr-un cont in altul? Si daca da cum? fundita:*
Cum il cheama in realitate pe Guess Who? Si care sunt toate melodiile lui? Funda si vot.
Daca e cineva aici care are cont pe LadyPopular si nu mai are nevoie de el.:) Un mesaj aici si contul pe privat.;) Dau funda >:D< Si mii de multumiri!
Cine are vreun joc in calculator sa-mi trimita si mie pe mess daca stie? Primadata daca stiti arhivati-le, sau trmitetimi setup de la joc! Pease!
Cand apare a treia carte din seria Damnare de Lauren Kate-"Pasiune" si in Romania? In SUA a aparut pe 14 iunie.Bineinteles ca o sa dureze pana o traduce dar voiam sa stiu asa cu aproximatie cam...? (mai mult)
Ce situri de personalizat poze stiti? Cine imi spune cele mai multe situri, aceluia ii voi da funda!
caut un prieten care se stie sa programeze jocuri daca este unul printre voi va rog dati-mi adresa voastra de email. Si daca ma puteti ajuta sa fac un joc.
Ce planuri de vacanta aveti? Unde ati vrea sa mergeti[in Romania]`~`fundita pentru. cele mai frumixe :x`~ idei~~
as vrea sa stiu o metoda de slabit care sa nu dea gres si rapida caci trebuie sa slabesc 6 kg intr-o luna jumate va rog sa ma ajutati! dau Fundita:)
Kum se numeste mel? http://youtu.be/SoE4zUC0tkw
Sall...Am jocul roller coaster tycoon 3 si mereu mi se strica caruselele si magazinele, ce sa fac ca sa le repar?
Cine are cont de level 41?
Cine modeaza sau decodeaza psp-uri? funda + vot
Hey, buna TPU! Am si eu o intrebare. Vreau [cum s`ar zice] sa`mi "pictez" un tricou. Adica sa bag degetul in vopsea si sa pictez. Dar am o problema.:D Nu stiu cu ce vopsea sa fac asta astfel incat sa...? (mai mult)
Dati-mi metine private in romana fara hamachi cele mai bune dau funda si vot dar fara mt2 tim, fun, guabina united, speed fara raspunsuri tampite ca va injur ^_^ inteles?
Mi-e mi-a dat 12. Dar voua? Daca dublul unui nr nat e cu 15 mai mare decat un sfert din triplul sau, atunci acel nr e egal cu cat? Rezolvare completa. Funda;)
Cum vi se pare vara pana acum? Mie imi place:D
Caut prietene pe TPU! cine vrea? scuze de categorie
Cum descarc gratis Liga 1 si Liga 2 la fifa 2005?
Poate unii dintre voi va jucati girlsense.Eu vreau sa ma maiuit la niste buticuri.Lasati nml. din girlsense mai jos.Al meu e MissCuteGirl18 si mai am patru. Funda la cel mai fain butic!
Am 17 ani si sunt din Calarasi si as vrea sa fac un ban al meu in timpul vacantei, un job part-time. Impartit fluturase orice. Cine poate sa ma ajut si pe mine?
De unde pot lua modele pentru Bratarile Prieteniei si cum le pot face? :D:D mersik mersik
Hii TPU! cum se pot pune extensi pe Photo Shop la o poza? am incercat si nu gasesc, iar o prietena care are acest program si-o editat pozele foarte fain da zice ca nu mai stie cum... OFER PANGLICA :P.? (mai mult)
Voi ce faceti cand va plictisiti sau cand sunteti singuri acasa?
Salut am si eu un forum www.evilhd.wow3.info dar nu e prea populat si cau staf administrator staf etc id meu bodo.20cm va stept detinem si un server de metin2
Cum se creeează un site pe piczo.com?
Hei TPU.cine poate sa imi spuna ce videoclip va place cel mai mult.lasati situ. funda
Cine imi da si mie mellodia rain rain de loredana groza da fara video.
Heiii TPU Joaca vreo cineva bubble-trouble? Daca da, imi spuneti si mie cate levele are? Eu sunt la lv 17 si nu pot sa trec, aveti vreun link sau vreun secret ca sa pot trece si eu? Multumesccc. :*
Ce imi recomandati sa fac in vacanta? niste adrese cu ceva de creat sau... orice! va rooog [-O<
ajutati-ma si pe mine cine poate, rog seriozitate. Mi-am sters contul de id messenger si acum il vreau inapoi imi puteti spune cum mi-l pot reactiva. fundita si voturi, dar si multumirii.
:x.>:D
Pe ce link pot creea un site pe piczo.com?
Sunt plictisita de moarte, imi dati o idee ce sa fac? Sunt cu prieteni si nu facem nimic. Sunt deschisa la propuneri cat mai spontane.
Vi se pare prostesc ca o fata de 14-15 ani sa se uite la anime si desene animate? :-? Means me...
vreau si eu niste idei de facut de vacanta in afara de calculator mersi!
AJUTOR-va rog sa ma ajutati :(( sunt disperat, am intrebat in sus si`n jos si nimeni nu prea stie. In acest videoclip sunt puse mai multe melodii fara sa specifice numele lor, pe mine ma intereseaza...? (mai mult)
As dori sa va intreb daca stiti romane scrise de autori romanicare au si ceva comedie in ele.Cu alte cuvinte niste romane hazlii cum este de exemplu romanul "Camere mobilate" de Damian Stanoiu.Multumesc...? (mai mult)
Care este nr vostru norocos? Uite cum poti sa ti-l calculezi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Ă Î B c D E F G H I J K L M N O P R S T U V X Z De exemplu ADINA BALTĂ 1627I 41532 Acum aduni...? (mai mult)
Care poate sa-mi dea email de contact de la google?
Buna TPU am si eu o intrebare as vrea si eu sa imi spuneti care sunt figurile de stil din poezia revedere de mihai eminescu
Unde pot gasi teme pentru LG? Funda:d
Buna TPU unde pot gasi poze glitter (sclipici) cu selena gomez?
verisoara mea vrea sa vada cum au avut coperta revistele barbie de la egmont din 2007 pana acum(si nr. speciale). exista vreun site unde i le pot arata? funditaaaaa:)
Buna:-* Care imi da si mie jocul EarthMetin2?;;) Da sa mearga:P Hadeee :o3... dau funda :x
Stiti cumva cum sa folosesc o placa Ouija? Bunikul meu a murit de mult, in camera din sufragerie, si as vrea ( eu cu familia mea ) sa comunikam cu el, deoarece ne e TARe dor de el ::(( ...Am cautat pe? (mai mult)
La serverul se samp stiti cumva unde modific creatori serverului? multumesc
Exista vreun program sau nu stiu ceva care sa ma ajute sa scriu ce vreau cu litere asa: Wнєη уσυ'яє ωιтн мє. ♥?
nu stiti de unde as putea descarca jocul Mario acela care il avea mai demult aproape totata lumea pe calculator care dupa ce terminai de facut iti dadea totul din nou dar mai rapid Cu link daca? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!