Funda Am sanse sa intru in victor babes daca am media 7.46 si se intra ca 7.66 la stinte sociale?
Am un Nokia 5310 XpressMusic si de curnd mi-am incarcat pe el jocul, , Angry Birds"! Cand il deschid imi spune Eroare aplicatie si dac dau la detalii imi spune: 'Out of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError' M-am...? (mai mult)
Cum imi fac site-ul popular?
Cat costa un caine lup crescut(sa fie mare deja)(IN LEI CAT COSTA)? De cat ii cumpar in LEI pe zi? Dar pe luna?
Ce animal este acesta? http://www.youtube.com/watch?v=rJr5-AeK7xk Si uitati-va pana la capat.
Am inteles ca anul acesta Serbarile Timisoreana vor ajunge si in Galati, la safarsitul lunii iulie.Intrebare: intrarea este libera(la concerte mai ales)?
Ce s-ar intampla daca Pinocchio ar zice "Imi va creste nasul in urmatoarea secunda"?:D astept raspunsuri
Ceaoo all ^^ 1. Ia gandeste-te si spune Cine-i mai bogat în lume? 2. Sunt o sa, Pe care nu calareste nimeni; Sunt fereastra Dar nu la casa. Funda mare si roZz :))
Credeţi că există o modalitate de a face bani pe net? funda.
Cum pot sa imi pot scrie numele pe mess cu aceste caractere: Ĺ๏ℓℓiρ๏ρ Ðєℓiçi๏υs♥ ß∂βч ღcool girlღ ¥øü 'яє мч όьŝєŝŝľόή Pσятσςαłα яøžž Ursuletz...? (mai mult)
Ce faceti cand intrati in panica?
De unde imi pot descarca The Sims 3? Siteul care merge primeste funda!
Cine a citit "Cheia Alchimistului" de Cristina Brambilla? Este o carte buna si interesanta? As vrea sa o iau si eu dar nu stiu daca e foarte grozava. Spuneti-mi despre ce este vorba in carte, pe scurt.Sa...? (mai mult)
Stiti cluburi de tenis in sectorul 4 unde se pot lua si cursuri?
Cine are cont pe www.ucoz.com.Cine are contacteazama la id-u de messenger : dumy_dumy09.Si cine face cu mine cel mai misto site primeste funda!
CE s-ar intampla daca rechinii ar avea picioare
Vreau sa va intreb daca rautatea, egoismul, viclenia si aroganta ii ajuta pe oameni sa isi atinga scopurile in viata si sunt niste lucruri care te ajuta daca le folosesti cum trebuie? dau funda celui...? (mai mult)
Pentru cei care asculta muzica de club, muzica comerciala, vor si cauta muzica noua, intrati pe acest radio si ascultati Asculta Radio Deejay cu Dj LovAdy, doar pentru tine, doar aici, in Dorohoi!\m/...? (mai mult)
Sal as dori sa stiu si eu daca merge PES 11 creat pentru ps2 pe ps3 dar cine stie sigur pentru ca vreau sa mi-l cumpar si nu vreau sa-mi iau teapa!
Vreau si eu statusuri de iubire.gen te iubesc, indiferenta, de desparire dau funda celor mai frumoase si multe restul vot:* mersi
Cine ii da si mie un cont de farmerama mai sus de nivelul 30 sau 30? Prin mesaj privat va rooog. Funda si vooot! Mersi:*:*:*
Help! Cam cat credeti ca voi slabi daca urmez timp de doua saptamani acest regim: -Nu mananc decat fructe si legume, 2 ore jumatate de mers cu bicicleta, 50-60 de abdomene zilnic. Am 169 si 63 de...? (mai mult)
Salut, am o problema tehnica, de cateva zile se blocheaza toate siturile video.Ma uit pe youtube la un video se blocheaza, ma uit pe teava.ro la un serial se blocheaza, dar nu se blocheaza situl, si...? (mai mult)
Cum pot sa imi schimb parola pe farmerama?
Buna, prieteni TPU, am o mica intrebare si va rog sa ma ajutati : Cine imi poate da un site in care a invat mai bine sa desenez anime? Stiu sa desenez dar nu la perfectie.
Unde pot vede online Disney Channel America?(USA)Funda!
R3 all, Cine imi poate zici cel mai bun program de ediat un video. Funda. Ms
Nist nume de pisici?
Mi am dat seama ca nu mai vreau sa fiu prietena cu o fata cum sa-i spun avand in vedere ca e o persoana ceva mai periculoasa? plzzzz reped dau funda si vot!
Bun, TPU...eu peste o luna o sa plec intr-o tabara organizata si as dori sa imi dati idei de farse, de jocuri de tabara, de glume si de povesti de groaza...cine imi da cele mai bune idei primeste funda? (mai mult)
Ce parere aveti despre blogul meu http://edyblogboss.blogspot.com cu noile gadgeturi si ultimele postari? Daca puteti scrieti si voi comentarii si le postati anonim.
Dati-mi si mie linkuri la imagini de genu asta : http://www.ladesene.net/img/bigworf.jpg http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/imag es/avatars/d5/d52f1391b175cac93872cac2db150b58d0855a90_f...? (mai mult)
Ce as putea sa imi iau intr-o tabara? Mentionez ca stau 6 zile in localitatea Cornu intr-o tabara de pictura. Cele mai multe primesc funda! :X:*
Sunt plictisit, vreau sa fac ceva urgent, afara picura, ce sa fac?
Sall TPU, cum fac ca de pe blogul meu sa nu se copieze? Adica sa nu poata copia ce am scris eu, sau sa copieze imagini si videoclopuri. Funda+Vot pentru cel mai explicit raspuns. PWP.
Cum imi schimb numele de utilizator la farmerama?
Ati castigat vreodata la loto? daca da cat?
Cand trebuie sa ma inscriu la facultate si cat dureaza inscrierea la facultatea medicinala.
Imi puteti spune cu ce program a fost modificata poza de la avatar? : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001586728284.
Va place Coca Cola? sau Pepsi?
Stie cineva niste status pentru mess amuzante? fundita
Salut stiti cumva vreun site cu Vanzare/Cumparare catei? Nu acela cu www.catei-de-vanzare.ro am intrebat si mi s-a spus site-ul asta de 1000 de ori m-am saturat de el, un site care sa aiba catei de rasa...? (mai mult)
Stiti cu ce program au fost modificate pozele 3, 6, 7, 8 din http://rocsy.sunphoto.ro/x-Mee/pagina2? FUNDAA :D
Vreau sa iau legatura imediat cu un GM de pe Metin2 Ro! Am stiut ca ceva nu e inregula cu el, asa ca am vrut sa il prind cu hacku'-n sac; ) Si priviti ce s-a intamplat: shift_vinnie_form: Salut, Hackero...? (mai mult)
Sall! cine stie site-uri de modificare a pozei? de a pune sclipici, de a schimba forma de genul asta. dar in afara de pizap si blingee plzz.cine imi zice maxim 3 ii dau funda +votik. pup
Hey! era mai demult pe jetix niste filme cine stie pe ce site ma pot uita la "tata fara desert pana nu tunzi gazonul" dublat in romana?
Caut cateva persoane care sa se ocupe de un chat... Cine se ofera? Aici este chatul http://vocea-romaniei-ro.blogspot.com/p/chat.html. Nu am timp de el eu ma ocup de blog. Cine vrea sa ma contacteze pe? (mai mult)
Cum pot scapa de sughit, sughit de vreo jumat de ora?
Cum pot sa-mi editez o imag, adica sa ma vad numai eu si restulimaginii sa fie in ceata?
Cum o sa fie vremea in urmatoarele zile? Acum in Sighisoara e atmosfera placuta, este partial innorat, caldut. Nu prea am incredere in site-urile astea! Deci, dupa parerile voastre Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!