Cu ce sait a facut revista asta de pe sunphoto http://foreversummermag.sunphoto.ro/noo_1
Prima pers care imi zice o comedie cool pe care nu am mai vazut-o primeste funda restul vot.
Din arges sunt plecari spre Ramnicul Valcea? Adica pana la Ostroveni? Daca da, cat costa si de unde sunt plecarile?:) (m'ar interesa duminca, daca stiti si programul la maxi taxi :D)
Cine stie vreun site unde pot sa ma uit la diverse posturi TV online, va rog sa plasati linkuri. MS... anticipat! :)
La seria Melania de Rodica Ojog Brasoveanu, in ce ordine sunt romanele, fiindca am gasit in mai multe carti puse intr-o ordine diferita!
Unde pot vedea si eu canalul HBO (romania) live?
Funda+ vot`! urgent! :| cine stie programe de editat poze, dar sa fie profesional. Adica nu vreau photoscape, ZC Dream Photo Editor, photo editor sau chestii de genu`. Folosesc si photoshopul...? (mai mult)
Stie cineva un videoclip dragut pe Youtube (neaparat, vreau sa-l descarc cu YTDownloader) cu flori, cantece, ursuleti? Imaginile sa fie roz. Ma rog stiu ca pare copilaresc dar mi-ar trebui pentru o zi...? (mai mult)
Buna!:* Vreau si eu statusuri de indiferenta! Cele mai multe Funda si vot (dau la toti vot) Mersi! Repedee!
stiti cumva daca la croitorie se pot coase haine? P. S nu vreau sa ii arat mamei mele ce am facut
In ce zilee mai sunt peste 30 de grade...pentru a putea merge pe strand? :D:D:X:X:X
Hei, va rog, uitati-va in canalul meu de pe YouTube la videoclipuri si puneti-mi cum vi se par, va rog. Daca aveti cont, puteti si comenta! Va rog mult, parerea voastra conteaza mult! www.youtube.com/user/MrAlexutzu231...? (mai mult)
Http://www.desenatori.ro/desen-1693342.htm Va place?:D nu e facut de mine
Voi aveti cont pe hi5? Daca da, care este numele vostru? Imi puteti da link-ul de la pagina voastra?
Vreau sa imi iau de pe net un tricou dar nu stiu ce marime sa iau...Eu am tricouri M si L care imi vin perfect dar am inteles ca unele tricouri M mi-ar venii cam mici si invers...Am 1.80 si cam 70 kb (? (mai mult)
Ma puteti ajuta? vreau si eu sa invat street dance dar vreau cursuri online sh ceva nu greu, adica nu intensiv, gen stat in cap in maini... MUTZUMEK!:*:*:*
Funda+ vot`! stie cineva unde pot sa vad scenariul de la gossip girl? Nu conteaza ce episod, am nevoie de un singur scenariu si sa fie in engleza. Si sa fie numele celui care are replica in fata...? (mai mult)
am auzit ca maine va trece un asteroid (de 5-20 metri) pe langa pamant. Oare va lovi pamantul?:(
Antena 1 sau Pro tv? ce alegi?
ce carti mi-ati recomanda dintre: maitreyi, panza de paianjen, lorelei, ingerul a strigat, trei dinti din fata, rusoaica, delirul, nunta in cer, ultima noapte de dragoste intaia noapte de...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cum pot face si eu un comic desenat? Plz!
Buna TPU. De unde pot lua decoratiuni pentru profilul de facebook? Din alea facute din diverse semne... dau funda si vot!:*
Cum pot sa-mi rog parintii sa ma duc la waterpark...azi?/? funda:*
BUNA TPU! Vand caine haski are 6 luni are blana maro deschis 5 milioane il dau lasati-mi mesaj cu id vostru si va dau mai multe informatii
Ce fac daca mia expirat contul?
I scurt timp ma voi muta in sect. 6 in Cart. Drumul Taberei.As vrea sa stiu locurile unde te poti distra pe acolo(magazine, parcuri, fast-food-uri, cinematografe, etc.).
Se poate cenzura o poza pe facebook?! (Scuzati-ma. poate cuvantul "cenzura" nu e chiar cel mai bun. e pentru un id. vreau sa nu se mai vada :D )
Pe ce program sunt facute pozele astea? http://foreversummermag.sunphoto.ro/noo_1 Funda primul raspuns corect!
Va rog frumos! Imi puteti da coduri webkinz nefolosite.[-o
Povestitimi ceva ce ati facut la mare:))... cea mai draguta povestire fundita restul vot
La ce animeuri jponeze va uitati? Va rog sa povestit. Dau funda la cine povesteste mai multe animeuri.Si va rog sa nu repetati.
Hei TPU:) o sa ma duc o saptamana la tara cu o prietena, ne-am gandit sa facem drumetii, poze, sa calarim;;) Ce mai putem face? Cele mai bune idei FUNDA, restul vot :*
Sall, imi putetii da niste locatii frumoase cu padure si ape sau ceva parcuri de distractii? P. S. Noi vrem mergem cu masina si cortul Ms
M-am gandit sa imi fac un site. Site de gen. monden. (muzica, stiri, filme, etc.) Si chiar nu stiu ce nume sa ii pui. Daca ma puteti ajuta va rog frumos. Si ca o recompensa mai maricica daca aveti...? (mai mult)
Cine este fanul vostru la " WWE"?
Cine e fanat la WWE
Cine stie niste situri cu jocurei plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. P. S. dau funda
Care este cel mai bun metin privat gratis pe Metin?
Salut, la NFS Most Wanted imi cere la instalare un cod, eu nu il stiu, mi-l spuneti va rog din suflet? Dau fundita la acel cod care va merge va multumesc mult.
Salut Toata Comunitatea v-as ruga respectuos sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Prietenul meu are un post de radio pe internet si pe Winamp. Ma Invata si pe mine cineva cum pot obtine asa ceva si de ce am...? (mai mult)
Mai ziceti-mi si mie va rog care-s cele mai aromate tigari Glamour? La culori ma refer...
Vand Bichon Maltez. Pui in varsta de 2 saptamani, sunt 4 de culoare alb complet, 1 fetita si 3 baietei. Pret 135 EURO negociabil. URGENT! Scuze categoria! Sunt din Bucuresti.
voi unde va duceti in vacanta asta? FUNDA, iar rest ul vot, apropo doar primul primeste funda.
Ce surpriza sa-i pregatesc lui bunica? Maine vine din Italia si imi este ca o mama, i-am facut un desen in care scrie "Te iubec bunica" dar...nu mi se pare asa de...uaaau.cel mai bun rasp funda!
Daca mi-am pus net pe telefon (la vodafone) pot sa renunt la el? adica peste un timp sa il dezactivez si cand vreau? daca da cum?(pentru.cazul in care vreau)
Pana gand o sa tot ploaie? Cand o sa fie cald? Nu de alta dar, vreau si eu sa merg la strand ca ma plictisesc acasa, sper sa se schimbe vremea saptamana asta!
Eu pe 1 iulie vreau sa merg la un film 3d dar port ochelari de vedere si nu stiu daca pot sa-mi pun ochelarii 3d peste cei de vedere daca ii dau jos pe cei de vedere nu vad. ce spuneti pot sa ii port peste...? (mai mult)
Imi spune cineva. va rog cum sa imi schimb numele unui album la facebook? FUNDA
Buna TPU. Am o maaaare problema. Deci saptamana viitoare vin niste rude pe la mine si vor sta o saptamana. Pana atunci trebuie sa-mi vopsesc camera. Momentan o am un fel de roz. Dar acum vreau o culoare...? (mai mult)
Cine joaca Webkinz? Va rog sa imi da-ti numele vostru de utilizator.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!