Buna! Plec la munte peste 2 zile. Am aless zona BRASOV pentru ca nu putem sta foarte mult. Am facut rezervare pentru camere in PREDEAL. As vrea si eu catevaa obiective turistice.( dar nu crucea sau babele...? (mai mult)
Ce jocuri cu cartile de joc stiti in afara de macao, popa prostu sau razboi. Ofer funda mare:D
dati-mi va rog un syte de unde sa-mi scot muzica normala
Daca un baiat tear saruta th ce ai face :1 i-ai da o palma 2 l-ai inbartisa 3 iaia da un sarut inapoi 4 l-ai bate marrr:))
Buna TPU. Deci : am cunoscut un baiat din alta tara pe net si ne intelegem foarte foarte bine, si am visat ca venea la mine acasa si venea sa ma sarute si apoi a vrut sa se culce dar eu i-am sp sa se...? (mai mult)
Unde pot gasi site-uri cu litere in stil grafitti?:D
Draga tup eu nu sunt romanca si nu stiu sa sc bine romaneste iar alti isi bat joc de mine ca nu stiu sa sc romaneste ca cateodata ma mai incurc ce trebuie sa fac?
Salut TPU? imi spuneti mai explicit cum se joaca jocul de carti TROMBON, 7 prinde si 21? si ce jocuri mai stiti in afara de :Kems, septica, macao, pescuitea, razboi, wc.la jocurile de carti spuse...? (mai mult)
Cartile Kung Fu Panda care se dau la cerealele Nestle se dau cate una in fiecare punga sau un pachet intreg intr-o punga?
Unde pot găsi nume în stil graffiti? Îmi puteţi lăsa un link? Mulţumesc! Fundă!
Buna T. p. u!; ) In liceul unde invat nu se studiaza limba engleza. Si am decis sa nu stau in zadar toata vara voi invata singura limba engleza. Deci as vrea ceva idei, linkuri de unde as putea sa o invat,...? (mai mult)
Am un document pdf cu tabele colorate si vreau sa il printez negru. Cum pot sa fac? Multumesc
Spuneti-mi si mie in clasa a 9 a la romana ce opere literare ati studiat? DAU FUNDA + VOT
Cine e de parere cu mine funda:X 1)program tv preferat 2)cantaret preferat 3)cantareata preferata 4) sit online preferat 5)animal preferat 6)materie preferata 7)melodie preferate(melodii) 8)film...? (mai mult)
Cum ar fi viata fara muzica pentru voi? Doresc cat mai multe pareri, dau si funda la raspunsul cel mai bun
Salut cine imi da niste nume de cs asa mai lungi, va rog sunt disperat daca se poate dati-mi o lista, sau mai mult nume din astea jmechere asa cu semne cum ar fi; flash*-*ShOtEr asta e doar un exemplu...? (mai mult)
Dau funda! As vreau sa imi iau o camera foto si, dupa multe cautari, m-am rezumat la doua: Nikon Coolpix S8000 si Canon SD3500 is. Voi ce parere aveti? Care e mai bun? Exista un alt compact mai ok?
Hi:)...Doresc un site cu peisaje din natura... Cel mai bun o fundita celelalte 1 punct:):):) Va rog raspunsuri...Concrete:):):)pup dolke...
Cam cat dureaza transportul din UK pana in Romania? Dureaza mai mult de 2 saptamani, in cazul in care pachetul este trimis cu varianta cea mai ieftina?
Cum pun si eu cerculete de astea? http://love4art.deviantart.com/art/That-girl-89387943?cu=boost%3Apopular%20in%3Aphotography%20lights%20girl& qo=31. Si inca o intrebare : cum pot face pozele asa clare...? (mai mult)
Ce telefon ai? Poze!
Hi.Trimte`timi si mie pe privat un cont de conquiztador cu parola, dau funda.
Buna TPU... Cand eram mic aveam in pc un jurnal :-@...era cum e un joc. intru in el si imi era atat de frumos, , scriam, desenam, si cand trebuia sa intru puteam sa ii pun chiar si parola! :X si acum? (mai mult)
Un prieten de-al meu sia facut un blog,. a scris el despre multe subiecte dar a ramas in pana de idei. dati-mi si mie niste idee pentru blogul lui :*
Cine e de parere ca Parisul:* e cel mai frumos oras din lume?
Va rog sa-mi spuneti si mie cum fac daca am pierdut niste numere din COMORILE PAMANTULUI
Pot bea cafea la 15 ani? P. s. Are ceva daca beau cafea, si apoi cola?
Buna Tpuuu...As vrea niste ideii de jocuri pe care le-as putea juca afara cu prietenii[vreau si explicatii cum se joaca]. Cine imi da cele mai frumoase ideii primeste un fundoii...Mercii.
Aveti cont de level 20-30 pe ladypopular? FundiTsssa:; x
Am un cont pe mondial mt2 sv new world war lvl 116 war si cineva mi l-a spart. stiu cine e acel cineva da nu joaca metin contul n-are nimic. cum sa fac sa recuperez parola? stie cineva? ofer funda...? (mai mult)
Ce superstite stiti legate despre casa?
Hello:x Voi ce faceti cand nu aveti ce faceee?:X:D FUnDiTsa
am nevoie de ajutor.de cateva zile ma rog de parintii mei sa ma lase la vara mea care sta la bucuresti... dati-mi si mie idei. ce sa mai fac. vot+funda :X:X:X.la toti:X:X:X:X:X
Bine. Deci nu inteleg ce este cu e-mailul asta : "Yahoo! Mail is upgrading: What it means for you. Dear _______". Cred ca stiti la ce ma refer. Deci? Ce este cu el? Puteti sa'mi explicati si mie? :x Mersi...? (mai mult)
imi poate spune cineva daca se mai pot face credite cu email-uri si cu invitatiipe IMVU?=].
Spuneti-mi si mie ce sa fac... ceva care sa-mi ridice moralul si care sa-mi dea pofta de viata. acum nu am chef de nimic. vreo idee ceva?
Stiti niste programe de modificat poze? Dau funda pentru cel mai bun!
De unde pot descarca un GPS pentru telefonul meu mobil. (telefonul e LG KP500 cu tach.) fundita...
Ce radiouri stiti care au pe site chat? ( In afara de Radio Zuu, Kiss Fm, Radio21) FUNDDAAA
La ce ora se da reluarea la serialul Aurora de pe acasa tv? dau funda
Hei, cine ma ajuta? M'am uitat acum mult timp la un film. Era un copil, si trebuia sa invete, ca sa treaca examenele.Si se ducea mereu la o casa pe plaja(parca) si se intalnea cu un om.Acel om era ars...? (mai mult)
Cate raspunsuri a avut intrebarea cu cele mai multe raspunsuri?
Cum imi pot face dextopul 3D (daca merge) funda
Sunt la liceu la mate-info si inca nu stiu la ce facultate as putea sa dau! ma putesti ajuta cu niste sugestii (dar sa se castige si salumea)? FUNDITA
As vrea niste statusuri frumoase in engleza care sa fie noi.sau citate.si in plus puteti sa dati si in romana statusuri noi. Dau funda pentru cele mai frumoase!
Stiti un site ( sigur ) de unde pot descarca jocuri pentru telefon samsung SGH-E250V ( display (mm): 40 x 32 )? funda pentru primul raspuns bun, restul vot :)
Ce radiorui mai ascultati in afara de KissFm, Radio 21, VibeFm, RomanticFm, Radio Zuu? :D FUNDA
Ce faceti ca sa nu va mai plictisiti? (cea mai buna sugestie primeste fundita)
Heyy! va rogg am nevoie urgent de ajutorul vostru.deci: eu si prietena mea vrem sa ne facem un blog, dar nu avem habar ce nume sa ii punem:(si am vrea un blog ca sa ne reprezinte...adica noi suntem prietene? (mai mult)
v-ati gandit sa scrieti o carte? a-ti avut curaj sa o publicati, sau o pastrati pentru voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?