Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
:-*. Care e personajul de desene animate preferat al vostru? Al meu e Spongebob :x.Deci al vostru, care e:>? Fundaa :x pentru cel mai fain
Cum se monteaza playstation 2 la LG 32ld420 plasma? fundita si vot
Doresc sa imi cumpar un bmx de la DHS dar nu stiu care este mai bun.am gasit un model: Jumper cu urmatoarele caracteristici: SPECIFICATII tehnice: Cadru: 300mm otel Furca: Janta: 20"*48H aluminiu Frana:...? (mai mult)
Acum 2 saptamani am gasit in camera o insecta mica cu clesti, se tara pe perete, asemenea unei urechelnite. Poate chiar era una, nu-mi mai amintesc exact cum arata una, din copilarie nu am mai vazut....? (mai mult)
Cum se foloseste fimo?
Ce medie trebuie sa aiba un copil care se considera eminent?
As vrea sa stiu cum pot face rost de canalul de televiziune A & E (arts and entertainment) chiar imi trebuie sau canalul AXN sci fi. Cum fac rost de ele pe tv?
Sal:)ce puteti spune despre tabara "zimbet"? detalii despre camere...
Este pe TPU vreo fata de 13, 14 ani din bistrita sa lase id pote mai vb:D
Buna de exemplu, eu am 2 id-uri de mess. si vb cu o singura persoana care nu stie cine sunt ...acea persoana poate sa afle ca cele 2 id-uri sunt ale mele? (un id e al meu si altul este facut de mine,? (mai mult)
De ce la lg ku990i i se schimba carcasa mai greu decat la lg ku990 daca este vorba despre acelasi telefon? pentru lg ku990i se gasesc foarte greu carcase iar pentru lg ku990 se gasesc peste tot, iar cele...? (mai mult)
Daca ati putea sa creeati propria lume, cum o veti crea? si ce nume i-ati pune? Funda la cel mai interesant raspuns.
Cine imi poate da un link cu un video in care se danseaza braul din banat? :d Funda :*
Pe orange prepay, cum imi pot activa accesul wap?
Cum vi se pare pentru inceput :: http://viaistilx.blogspot.com/?
Imi putezi zice poezii inventate de voi? fundita pentru cea mai buna poezie!
Cum fac sa imi inregistrez vocea pe calculator? Vreau un program in care sa se auda clar si bine, ori cat de sus sau jos ar fi vocea. Dau fundita :D P. S: Orice program, nu downloadat si orice program...? (mai mult)
Cum pot reactiva contul de hi5?
Ce pot posta intr-un blog? Ceva ce sa placa tuturor ideei?
Stiti vreo pensiune sau vila ceva mai ieftin cu 4 locuri in costinesti? funda+vot
Facand oridine prin PC, am gasit o imagine cu extensia. gbi. Am incercat sa o montez, nu a mers. Am incercat s-o deschid cu PowerISO, a mers, dar nu vrea s-o transforme in. iso sau macar sa extrag...? (mai mult)
Vreau si eu link-ul unde pot vedea ultimul episod din narcisa salbatica (150). Eu nu l-aM GASIT. VOT SI FUNDITA INSTANTANEU! MULTUMESC.
Imi puteti da niste chaturi online undeva unde este multa lume... FUNDA pentru. cel mai bun
Salut TPU>:D< Saptamana viitoare vreau sa ma tund. Cine imi da niste poze cu frizuri, nu vreau frizuri scurte, am parul lung pana la cot. Va rog:-* Dau fundita :X:X:X
Cum ma pot distra in Tulcea? Funda :D
Pai azi a plecat mama la bucuresti cu sora mea si nu vreau sa stau cu bunica dar nici sa stau singura... Ce sfaturi imi dati? FUNDOI!
Sall, pe Orange PrePay, cum poti sa activezi accesul Wap? Unde poti vedea horoscop, meteo etc. la OrangeInfo. Mi-am pierdut manualul de instructiuni si nu-mi mai amintesc, imi amintesc ca trebuia sa...? (mai mult)
După o reducere cu 15%, un penar costă 34 lei. Pretul initial al penarului a fost de … lei. cum se fac problemele astea? eu stiu ceva de genul, dar nu-mi ies intotdeauna: x-pret initial x-15 supra...? (mai mult)
Cine poate sa-mi zica cel mai tare joc pe kinect
Cum se rezolva exercitiile de genul asta? Într-o pungă sunt bomboane. Dacă bomboanele se împart în mod egal unui grup de 4 copii, atunci rămân în pungă 3 bomboane. Dacă bomboanele se împart...? (mai mult)
SERIALE de genu` Game of Thrones sau Spartacus? FUNDA!
Stie cineva ce culoare sunt paharele de saptamana aceasta de la McDonalds? Stiu ca pana in 16 iunie trebuia sa fie verde inchis, am vazut scris la un Mc, iar la un altul dadeau negre. Acum ce culoare...? (mai mult)
Si.ati vazut ultimul episod din Narcisa Salbatica? si.cum vi s-a parut?
Care are un Ipod de orice fel sau mp4 sau daca stiti vreun site in care pot gasi in afara de okazii si atex din BACAU sau un magazin orice...
Cum fac sa imi inregistrez vocea pe calculator? Vreau un program in care sa se auda clar si bine, ori cat de sus sau jos ar fi. Dau fundita :D P. S: Orice program, nu downloadat si orice program in...? (mai mult)
Cine vrea wallpapere cu un continent, o tara, sau diferite privelisti cu globul pamantesc, sa imi trimita PM cu detaliile, dimensiunile, numarul de wallpapere si in 30 min fac cate un wallpaper! Un...? (mai mult)
Buna m-am plictisit rau de tot eu acum locuiesc in franta de 1 luna de zile si 2 saptamini si trebuie sa intru in vacanta pe 1 iulie termin scoala.Euu in vacanta stau singura acasa si ma plictisesc sit...? (mai mult)
dau funda cui imi poate da un program de editat poze care sa nu fie foarte foarte greu de utilizat.
Funda! Cand incepe X Factor? Si pe ce program e?:x
Toata lumea e obsedata mai nou de Naruto... Can someone tell me what is so good about that anime?
Cel mai tare xat se da moderatori http://xat.com/neplacefri8zurileemoo
Dati-mi niste intrebari si provocari pentru jocul adevar sau provocare...cit mai amuzante.
Ce gen de muzica ascultati ?
Vreau sa ma tund in scari dar nu sunt sigura.Am parul pana la cot.Si as vrea sa ma tund mai scurt caci este vara apoi in scari.Sa ma tund in scari sau sa ma tund altcumva, de exemplu bob?
Kine stie la ce ora si pe ce canal este copii contra parintii?
E adevarat ca smileycentral e un virus? Funda+vot.
Unde m-as putea angaja pe timp de vara? sa fac niste banii pentru mine:)
Am nevoie de cineva care se pricepe sa ma ajute sa aflu dupa un id cine este persoana care il detine. Am incercat prin foarte multe metode, l-am bagat pe foarte multe id-uri si nu vrea sa spuna nimic....? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste porecle cu numele Diana? Dau fundita pentru cele mai multe si mai frumoase!
Buna eu as vrea daca stiti sa-mi spuneti si mie cati ani are puya plzzzzzz! ana
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?