! Fundita! Unde gasesc aplicatii, jocuri sau teme pentru Samsung Galaxy GT-I1550 sau 550?
DE unde pot descarca cartea Emily the Strange? in Romana! Funda
De unde pot sa downloadez nero 6?
Salut, luni (20 iunie ) plec in cantonament de volei si vreau niste farse. Nu dintre astea dracesti, ( sticla macinata in maieu, am citit pe-un blog ) din astea de te prapadesti de ras si victima nu...? (mai mult)
Salut, TPU, va rog sa-mi spuneti...eu am downloadat photoshop cs3 si nu pot sa-l instalez, poate voi ma veti ajuta dau funda!
Salut TPU. Am nevoie de ajutorul dvs. Nu STIU cum sa-mi petrec timpul liber cu iubitul. Ma-m satuat de filme, padure, lac, petreceri, prieten. Vreu ceva doar pentru noi 2. Ceva idei? FUNDA pentru...? (mai mult)
Cine imi da linkul petru metin2 hammer? F. U. N. D. T. A
Spuneti-mi si mie niste id-uri cu numele Sabina. Cele mai multe primesc Fundita.
Ce pot să fac toată vacanţa asta de vară? Faceţi-mi o listă!
Vreau sa comand o pereche de adidasi de pe Amazon. Cat sunt taxele vamale si transportul? Cum comand de pe Amazon? (cu cardul) Ofer funda!
Cine poate traduce acest citat corect in englez "Visători nu sunt cei care visează, ci cei pentru care viaţa e vis. "? fundita
Salll cei care au trecut cls a 7 a cun ee >? mai ales ce note ati avut la ciltuta civica si chimie?
Am bilete de avion pentru data de 16 iulie 2011, Germanwings. As putea schimba biletul, bineinteles cu o diferenta de bani, mai devreme? Multumesc!
In cartea Eat, Pray, Love sunt scrise memoriile scriitoarei?
De ce au asiaticii ochii altfel [stiti la ce ma refer] Fara luat la misto :| Asta daca vreti funda.Si chiar si daca nu.
Cum pot lua legatura cu cineva drag? Nr de tel nu am, pe mess nu mai intra si sta departe de mine ffffff mult. Ce sa fac?:((HELP ME!
HEY TPU Fac un test: www.antique-blog.tk Trebuie sa il schimb sau sa continui cu el?
Buna all! >:D...? (mai mult)
Sall TPU, Ma numesc Bogdan si am 21 de ani... :) Vreau sa stiu daca Stie cineva un cont de EPICDUEL. Cine stie Cunoaste;) add: bogdan_tokio_hotel sau raspunde aici. :) DAU FUNDA ::X:X:X
Buna TPU.{FUNDY}. Exista o solutie sa aflu un Id de Yahoo messenger dupa profilul de hi5 sau Facebook?
De data asta am si o rugaminte si o propunere pentru voi. O sa incep cu rugamintea: cine are cartile Harry Potter in format electronic, trimiteti-mi-le si mie, va rog, la id pe care il voi lasa...? (mai mult)
Cine stie cum pot face bani\credite facebook? dar fara sa platesc! FUNDA P. S: Puteti sa imi dati site-uri orice dar fara raspunsuri gen nu stiu
Cat castiga un pompier in Franta?
Spuneti-mi va rog frumos care este cea mai cooooool Tabara din Moldova si sa fie frumos acolo?
Unde pot gasi cartea "o plimbare de neuitat" de nicholas sparks sa o citesc online? sau orice carte a aceluiasi autor?
Ce planuri aveti pentru vara aceasta?
a inceput vacanta de vara si am nevoie de o ocupatie de care sa nu ma plictisesc vara asta sa fie un joc pe pc online, sau un sport, un hobby ceva va rog mult(am 13 ani) astept sugestii,...? (mai mult)
Voi credeti in bloody mary sau ritualuri de genul acesta? Ati incercat? :D
Pot sa ma inalt de la volei?
Care sunt blogurile voastre preferate?
Heyy TPU! Vreau si eu niste status-uri despre 2 fete bff.se poate si cu rima.mersi
Cine imi zice cum sa fac un site ii dau fundoiiii:x
TPU vreau sa stiu si eu un site de micsorat poze, sa se vada doar fata.Multumesc.Funda.
Cum se pot pune poze la adresa de email, ca atunci cand intru pe alt calculator la adresa mea, sa pot vedea pozele? E o chestie acolo in stanga mai jos "my photo" am incercat dar nu merge.
Cine imi poate zice unde sunt ceva locuri bune de stat cu cortu de camping-uit undeva la 200 de km de mures sau mai putin?
Heyy! Mai de mult.cam acum o luna.eu sh my bff ne plimbam cu bicicleta.si.eu cazusem, iar acea fata a venit la mine si imi zicea [Elly, esti bine?] Eu chiar cred ca era ingrijorata pntru mine! As...? (mai mult)
Ce sa fac acum daca sunt 32 de grade? Nu mai gandeeeeeeeeeeeeeeeesc!~x(
Cum pot sa descarc videoclipuri de pe youtube? Exista un program. ceva? Funda! :)
stiti chestiile alea online care se pot downloada de pe net, pentru sageata de la mouse? Ati descarcat? Eu una am auzit ca aduc virusi.
Ca sa faci muschi(patratele)la abdomen trebuie sa fii gras sau slab? Va rog spuneti-mi, funda si vot! Ms
Mie nu imi merge metinu, cand se incarca Scrie cveva de genu " Falied Decompress erno si niste numere! Aveti idee ce poate avea? [ ID : alin. evident]
Cine imi poate explica ce este solvatul si solventul?
Sall T. p. u! Vreau sa va pun intrebarea asta : Ati fost vreodata la Mc'Donald? Daca da, ce meniu ati avut si ce jucarie ati castigat?! dau fundita la cel care a avut jucarie ca a mea :d dar vreau sa imi...? (mai mult)
Cine imi da niste melodi haioase? fara melodii vulgare.stiti la ce ma refer . Funda la cea mai amuzanta!
Ce pot face in iunie(in iulie plec in diferite locuri) pentru ca ma plictisesc si mereu sunt la pc? Idei pls mersi:*
Buna TPU. cunosc o fata de 4 anisori. si cand a venit prima data la mine a fost draguta dar mai tarziu cand a stat mai mult a inceput sa ma enerveze. si sa fie disperanta. si cand sa plece a vrut sa imi...? (mai mult)
Ce să imi pun ca "status" la web? adică ştiţi ca atunci când dau web-ul cuiva imi apare la status ceva, daţi-mi idei ca ce sa pun gen "guarda la mia webcam"sau "aici ale".
Buna TPU? Lansez o provocare: faceti un top al vedetelor celor mai frumoase (intre 5 si 10 persone) din lume, nu conteaza, femei sau barbati, numai nu le amestecati si explicati ce inseamna frumusetea...? (mai mult)
nu am ce sa fac dati. mi idei de filme sau altceva cu care sa imi ocup timpul! va rog `!
Ce fel de melodii canta Alexandra Stan? Cum ar fi Energy. Si vreau cateva melodii cantate de ea. Funda:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.