Cine vrea sa intre pe chatul meu? http://radio-fantoma.blogspot.com/p/chat.html
Cum pot face sa numai poate niciun om sa descarce de pe facebook'u meu?
am un cablu usb pentru telefonul samsung c3050 si am incercat sa il bag in calculator si nu imi apare nimic. trebuie sa descarc ceva? plsssss ajutati-ma! fundaaaaaaaaa
HELP! Chestii relaxante dupa examene! Ce sa fac? Cele mai tari si mai amuzante primesc FUNDA*!
Urgent. Pe site-ul Ladypopular.ro... Sunt la lv 7 si trebuie a fac un scop! Acela este: Pielea intunecata nu mai este la maoda...etc... Am fost la solar si am facut cea mai alba...scena...si? (mai mult)
Buna TPU.Stiie cineva cum pot sa-mi schimb Starea la FACEBOOK.Eu o am SIGLE, si vreau sa o schimb cum pot face asta. Daca stiti FUNDA.
Cine stie cand incep Ingerasii pe acasatv?
:-*. Ce faceti acum? Funda pentru cel mai ingenios raspuns
Heey! :D Cine stie sa joace Lady Popular?;;) Sa ma treaca si pe mine de lvl 5 :o3 (va dau parola si username pe privat;)) )
:-*. Ce pot sa fac vara asta.Adica,luna viitoare ma dun in Bulgaria, Dar pana atunci ce sa fac? Inafara de a iesi cu prietenii afara :). Fundaa :x
:-*. Ce site'uri de editat poze imi recomandatii :x? Multumesc :-*
Stie cineva cum se numeste melodia de la reclama cu bon jovi prima melodia o vreau multumesc anticipat era parca un turneu nu mai stiu bine
Daca ati fi blocat intr-o camera cu justin bieber, un manelist si o cantareata de muzica populara, si ati avea un sarpe veninos, pe care ditre ei ati arunca sarpele?(unu singur) primul raspuns ca si...? (mai mult)
Deci, sa stiu si eu mai exact, daca iei sub nota sub 5 la examene, te repartizeaza la un liceu unde mai sunt locuri, sau ce se intampla? Funda + Vot celui care ma lamureste odata mai exact!
Am o cartela Vodafone. Atunci cand reincarc bonusul il primesc numai pentru vorbit in retea. Cum as putea sa fac sa nu mai fie asa? Ma refer sa fie pentru vorbit national. La inceput asa aveam
Buna:* as vrea si eu niste statusuri:X de despartire.indiferenta dau fundita celor mai frumoase:X
De unde pot sa iau programul After effects 04?
organizez o excursie cu copii de clasa I-IV si vreau sa fac niste concursuri in aer liber. Nu am idei! cele mai bune de la voi vor primi fundita
De unde epot descarca SUMO Paint? Va rog
Parca nu sunt eu :| De o luna astept vara, si acum...:| Azi, debea in prima zi de vacanta, nu stiu ce mi-a venit ca am inceput sa ma gandesc la tot ce ma streseaza : trebuie sa imi fac o tema la istorie? (mai mult)
Vreau niste melodii pe care se poate dansa dnb.
Cat tine bateria unui n73 si a unui e50?! (intrebare pentru ce care au telefonul, nu cei care citesc acum caracteristicile pe net)
Buna! Peste 2 saptamani merg la Bran si stau vreo 2 saptamani. Ce-as putea sa-mi iau cu mine? Cea mai lunga si folositoare lista va avea funda!
Www.SteeLZone.Forumz.Ro Cautam Moderatori, Designeri, Servere(chiar si part-time), Caut Ajutoare pentru serverul comunitatii si multe altele! Haideti si voi si ajutati-ma sa fac comunitatea mare!
Am o intrebare, daca merg la sala de forta, se incalzeste muschiul bine, apoi plec, cum pot face sa stea muschiul incalzit mai mult timp? (adica 1-2-3 ore dupa ce am terminat sala inca...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri teme pentru telefon funda.
Va rog ziceti-mi si mie niste jocuri misto dar sa nu ceara prea mare sistemul.Cine zice cele mai multe jocuri si misto are categoric FUNDA.
Cum pot sa fac un videoclip ca sa il pun pe youtube? Am cont. Deci cum pot sa fac un videoclip?
Cum era codul ala pe ow? cu flow?
Ce diferenta este intre samsung s5560(marvel) si samsung s5560i.-> am inteles ca cel cu i este mult mai perfformant... dar la prima vedere telefoanele sunt identice. al doilea e aparut doar in romania deocamdata,? (mai mult)
Cine ar dori sa aiba grija de domnisoara mea de pe lady popular ca eu trebuie sa ma duc la bunici? dati-mi mesaj privat si eu va zic parola si numele!
Azi sunt invitata la o zi de nastere a unei prietene. Dar eu habar nu am ce sa-i cumpar... Am nevoie de niste idei... Mersiii `:)
Sal TPU, mi-am luat si eu spore creature creator si cand dau sa salvez imi iese din joc. Stie cineva din ce cauza sau cum sa fac sa imi mearga? Dau funda.
Imi poate spune si mie cineva toate genurile de anime?
Stie cineva daca si cand va mai circula mocanita intre Abrud si Campeni (jud. Alba)?
Salutare. As dori sa cumpar postere cu formatii rock ( Metallica, Iron Maiden, Ozzy Osbourne etc. ) Preturile sunt : 1 leu - posterul normal 1, 5 lei - mega-posterul 2 lei - giga-posterul Pentru...? (mai mult)
Ce credeti despre TPU?
Mai era semn care arata exact ca < 3.numai ca erau mai mici:-s care`mi da si mie un copy-paste pls? Dau funda:-@
Azi mami mi-a zis ca ma comport ca un emo si eu m-am usparat nu imi place stilu. II. Zice ca comentez si ca eu peste cateva zileimi tau venele pe strada is ca bedmen-bedment? ce s afac
Unde mergetzi la Narghilea in Timisoara?:X
Ce sa fac vara acesta? voi cum va distrati?
Va plac RObotzi?
Ce parere aveti despre Bucuresti?
Luni si miercuri sunt examenele.Ati auzit careva de subiecte?
De ce credeti ca ar trebui sa invete strainii limba romana?
Joaca careva monstersgame?
Ce anume te face sa inveti o limba straina? Oamenii cu care ai vorbit din tara respectiva? Puterea tarii pe continent sau global? Atractiile turistice ale tarii? Raritatea limbii respective? Muzica din...? (mai mult)
Cand reincepe emisiunea "Bun de cinste"? funda
Care sunt cele mai stupide moduri de a muri?
am o problema, cand vreau sa deschid Security Center (din Control panel) dau click pe el si nu mise deschide, pot sa dau si 10000 de clickuri ca tot nu se deschide, de ce oare? Funda. Multumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.