| ADY_5784 a întrebat:

Buna! Am cumparat un telefon Samsung Star II GT-S5260 Dintr-un magazin Vodafone. Am decodat telefonul si am bagat in el o cartela orange. Si avand extraoptiuna Orange Young, ar trebui sa am internet cred ca 150 mb. Dar nu merge internetul! Incerc sa intru pe internet si zice,, Service not available ". Am fost la o reprezentanta orange, si mi-a zis ca nu au acest telefon in oferta lor, si a incercat sa imi puna setarile pentru internet de pe coputeru lor, dar tot nu mergea. Apoi am mers la Vodajone, si mi-a zis ca nu imi pot face nimic deoarece am cartela de Orange. Deci ce sa mai fac?big grin

3 răspunsuri:
| AndreyStyle007 a răspuns:

Telefonul dispune de support WI FI.Adica Internet prin wireless gratuit.Trebuie sa fi pe langa un rooter si se stabileste o conexiune fara fir intre rooter si telefon astfel vei avea internet pe telefon atat timp ca esti in zona de acoperire a rooter-ului.In Romanania sunt cateva rootere neparolate si poti intra cu usurinta.Intri La Setari Conectivitate Wi FI si o sa iti caute retea.Nu trebuie facute setarile la net la WI FI pentru ca si le face singur.

| AdelinGrigorescu a răspuns:

Mai fata in primul rand are si wifi si poti avea net gratuit cat vrei.

| BOG1977 a răspuns:

Buna,
Te rog sa-mi spui cat a costat decodatul si daca ai reusit sa intri pe WI Fi, ca as vrea sa-mi cumpar si eu de a Vodafone si sa-l decodez sa pun cartela de Orange.
Merci