|

Care este șmecheria cu aceste parfumuri celebre? Vreau sa îmi cumpăr un parfum original de la Tom Ford însă costa foarte mult în magazin, iar pe diverse siteuri se găsesc aceleași parfumuri în aceeasi cantitate și sticla sub denumirea de Tester. ...parfumul respectiv. Ce reprezintă acest tester de 100 ml sau 50 ml? E vorba de un parfum început pe care îl vând mai ieftin sau cum?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Alea nu sunt parfumuri originale...sunt vandute de indivizi dubiosi sub forma de tester, dar ele sunt nimic altceva decat niste replici de aici si pretul foarte mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se zice ca parfumurile testere, miros mai tare, ca vezi doamne, sunt sticle speciale trimise ca sa puta mai tare, si parfumul original nu asa tare.
Dar te asigur ca foarte rar vand asa.
Pur si simplu desfac un parfum normal, si in pun in zona de testere. Miroase la fel.
Aia care vand pe net testere, sunt fake.
Poate difera putin sticla sau ambalaju, si ca sa nu zici ca nu e original, zice ca e terster si asa vin testerele.
Cel mai probabil de aduc de la turci, si mirosu n-are nici o treaba, cu originalu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu inteleg ce inseamna "parfum original" adica...De la o anumita firma sau ce? Daca e asta ok...iar lucrurile valoreaza cat e dispus publicul sa plateasca, daca tu nu cumperi ceva foarte scump pentru ca zici ca nu merita, nici eu, nici el. Adica pretul de fabricare vs vandut. Daca se intampla ceva de genul pur si simplu pretul ar scadea. Tigarile au crescut treptat in pret. e tehnica piciorului in usa. 7, 5 dupa 10 lei, dupa 12 lei etc. Daca punea direct 17 lei pret era un pic mai neplacuta dar tot acolo a ajuns, mdea. adica se numeste asa din cauza ca ii zici 7, 5 dupa piciorul in usa si zice 10lei. Dupa mine cred ca ar trebui sa se numeasca tehnica "pe mai incolo" iar unii sunt atati de retardati incat nici nu stiu cum functioneaza un telefon sau ce specificatii are, macar, si vor cel mai scump sau cel mai nou model de windows pe un laptop de tot rahatul care ar fi mai benefici pentru memoria lui RAM sa bage alt windows dar na, incultura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt fake-uri ieftine si inutile. Originalele costa foarte mult si se gasesc doar in magazinele producatorului si in cele aprobate de acesta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează