| AnonymousCadrar a întrebat:

Este adevãrat ca dacã o fata frumoasa te baga in seama folosind glume rasuflate sau dandu-si aere de superioritate si de diva vrea sa faca misto de tine cã te vede mai pampalau si mai diferit? Uneori iți mai spune si Bunã sau te bagã în seamã fãrã ca tu sã iți doresti asta. Aşa cã fetelor/femeilor de ce vã bateți joc de bãieți/bãrbați dacã nu doriți cu adevãrat sã îi cunoasteți si doar sã faceți mistouri?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Cine te-a ranit? Poti sa povestesti aici cate ceva, daca vrei sa primesti o vorba buna. Dar sa generalizezi asa pentru restul vietii cu siguranta nu te va ajuta sa-ti gasesti jumatatea sau fericirea.

Este posibil ca e asa cum spui, dar in acelasi timp, este posibil ca te-ai situat singur in pozitia asta de victima, fiindca ai un complex de inferioritate. Poate interactiunea nu a decurs cu spirit de batjocura, ci asa ai interpretat tu? Asa ma simteam si eu in liceu, cand baiatu ala cu atitudine cool, chiulangiu si toate cele, a inceput sa faca misto si sa se bage in seama cu mine, aia antisociala cu ochelari.Chiar daca de fapt nu voia nimic serios, ci doar sa rada cu alti colegi, iar experienta mi-a lasat un gust amar, nu m-am limitat la a generaliza aiurea in anii care au urmat.

| AnonymousCadrar explică (pentru dullcat):

Nu mai las in general pe nimeni sa mã raneasca laughing nu pot sã povestesc public despre chestiile astea unor persoane pe care nu le cunosc macar putin. Dacã vrei sã ne imprietenim atunci da. O zi frumoasa!

| AnonymousCadrar explică (pentru dullcat):

Aşa este. Sufar de inferioritate cateodata si nu am ce sa fac si cum sa scap.

| dullcat a răspuns (pentru AnonymousCadrar):

Pentru increderea de sine trebuie lucrat constant, ca si pentru sanatate de altfel. Daca doresti cu adevarat sa scapi si chiar iti propui, eu sunt sigura ca vei reusi.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand dai peste un prost care nu te lasa in pace, nu ai cum sa scapi de el decat facand mistouri si batandu-ti jos de el.

| sierra1 a răspuns:

"Este adevãrat ca dacã o fata frumoasa te baga... vrea sa faca misto de tine cã te vede mai pampalau"

cam ai dreptate. Ai pățit tu asta?

| Drimmero a răspuns:

O fata frumoasa daca te vede pampalau sau nu arati bine nu te va baga in seama.

| anonimg a răspuns:

Tinerii care își fac astfel de prietenii în școli sau licee, sunt fără minte. Caracterele lor sunt dezastruoase, oricât de "cool" sau "faini" ar părea ei. Toți sunt victimele unei societăți bolnave. Mai mult, aceia care se cred a fi mai sociabili fac mai mult rău decât își pot imagina.
Toate caracterele depravate se adună în școli și îi strică și pe alții.
Ei sunt lipsiți de educație și se mândresc cu asta; ei manifestă lipsa de educație oridecâte ori li se oferă ocazia, ba chiar își fac ei astfel de ocazii. Părinții depravați nu pot da naștere și nici nu pot lipi educația de progeniturile lor. Aceștia sunt stăpâniți de spiritul celui rău a căror voie o împlinesc cu bucurie, lucru de care se miră chiar și diavolul de cât de îndrăznești sunt aceștia când este vorba să facă rău.
Stai departe de astfel de demonizați. Plânsul și scrâșnirea dinților va fi partea lor la finalul vieții; dar și în viața aceasta.

| AnonymousCadrar explică (pentru anonimg):

Super comentariu. M-ai uns la suflet cand ai spus... societate bolnava.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

O astfel de fata suferă de vanitate și lipsa de caracter. Îți dă cu Bună la mișto.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Îți spun din experiența că am fost afectat de comportamentul unei fete descrise de tine și mda... am decis să impun niște limite.

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Nu. Doar o fata needucata, infumurata. Frumoasa sau urata.
Dar e o vorba in popor care spune ca fetele frumoase sunt ca papusile. Adica frumoase si fara minte.

| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Fiecare persoană e diferită. Unele pot glumi, altele chiar vor interacțiune. Comunică deschis, descoperă intențiile lor. Nu generaliza.

| Andrei3299 a răspuns:

Asa este. Odata o tipa a facut misto de mine invitandu-ma acasa la ea sa bem niste vin.M-a pacalit ca nu avea vin.