Cum explicati ca pe 21.12. 2012 cand "va veni Apocalipsa" elevi sau salariati ar trebui sa ia vacanta/concediu? Si noi "vom muri"?
Asta ne-a spus-o profu de Fizica si cica ne da 10 la ala care o ghiceste si noi nu am ghicit nici 1 :)) Deci: Daca esti Prost sau Prost care este probabilitatea sa fii prost?
Spuneti-mi si mie niste glume pentru prietenii mei pentru ca imi place sa ii fac sa rada
Ghicitoare: Doua camile zboara deasupra Americii,una rosie, cealalta la stanga.Cate kilograme are asfaltul daca ariciul are 24 ani?
Sunt trei broaste in sir indian.Prima zice ca in fata vede pamant, iar in spate broasca.A doua zice ca vede in fata broasca iar in spate tot broasca.A treia zice ca in fata vede broasca iar in spate tot...? (mai mult)
Cine imi da niste videoclipuri amuzante pe youtube? Haide-ti, va dau fund!
Daca as putea zbura si as pleca departe ai alerga disperat dupa mine sa-mi spui ca mi-am uitat punga de Chio Chips?
De ce e frigul rece?
Deci presupun ca stiti ca maine vine asa zisul "Sfarsit al lumii". Deci eu ma bucur ca "Vine" pentru ca scap de ascultarea la mate :> Hehehe :- J Dar trebuie' sa imi fac provizii sa plec de pe acum pe...? (mai mult)
O femeie avea mai multi barbati si vroia sa vada pe care ii pastreaza si incepe prin a le arata cate un fruct: - ii arata primului o banana:"ce este acesta omule?" "o banana" bine, te pastrez. -...? (mai mult)
I like to move it, I like to move it, I like to move it! You like to move it? :">
Ce super putere ai vrea sa ai?
Cum se cheama un barbat inteligent in America?
Bai am si eu o dilema... Daca de la Cluj la Oradea sunt 200 de km si de la Oradea la Cluj sunt 200 km, iar de la Bucuresti la Ploiesti sunt 250 km iar de la Ploiesti la Bucuresti tot 250 km, de ce de...? (mai mult)
Credeti ca maine va veni apocalipsa? :) Vreau raspunsuri sincere.;;) Spor la raspunsuri;)
Hi TPU! O Problema de matematica care profa nu a stiut sa o rezolve! : Ion si Gheorghe Aveau mere. Ion ii zice lui Gheorghe: - Ba Gheorghe da- mi mie 1 mar ca sa avem la fel! Gheorghe: - Ba ...? (mai mult)
Care e inamicu'-micu' tau? (Via:Mau si Fauca)
Http://www.youtube.com/watch?v=Kz9QLy8YMD0 Dar de asta ce parere aveti? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Va rog sa ma ajutati.Am 80 de ani si sunt in clasa 1, tot am ramas repetent de 73 de ani, cum as putea sa trec clasa inainte sa mor?
Care e felul tau de a multumi? :)) (Via: Merci)
ATENȚIE! mă las de t/a.
Am si eu inca o intrebare. Cine stie parodia la filmul Sparta deci completa nu de 2 minute pentru ca am mai cautat dar nu am gasit iarasi. Cine stie unde e sa imi dea Linkul va...? (mai mult)
Vă plac oamenii de zăpadă sau de foc?
Ce faci atunci când ploua si ninge in acelasi timp?
- Esti sexy? :)) x_x
Ce ai face daca la-i prinde pe biber in camera ta?
Prunul are prune. Dai cu bâta, nu cad prune. Prunul nu mai are prune. Câte prune are prunul? Primul răspuns corect va fi premiat cu fundiţă.
De ce angajatii din sistemul bugetar romanesc nu fac niciodata sex intre ei?
Nu e o intrebare de fapt e o ghicitoare : cei in luna nu- i in stele cei in tren nu- i in vapor cei in Anglia si in franta gasesti doua in constanta haideti sa vedem cati stiu raspunsul la aceasta...? (mai mult)
Stiti ca erau niste aplicatii dragute, cand dadeai click pe iconita iti apareau pe desktop tot felul de chestii dragute: cum ar fi o pufosenie ce spunea "I lOVE YOU!" Are cineva idee despre ce fel de...? (mai mult)
Heii TPU! Vreau si eu statusuri comice! :)
Ce sa zic...Am trecut in 14 ani peste vreo 6 apocalipse. Se apropie urmatoarea. Intrebarea mea : Cu cat sa vand ochelarii de apocalipsa si credeti ca va cumpara cineva?
Care e diferenţa dintre o raţă?
Nu este chiar o intrebare( folositoare)! Dar este o gluma! Si as vrea sa vad cati dintre voi se gandesc la asa ceva si astept raspunsuri de la voi.Iar intr- un final, la cateva raspunsuri o sa va zic ...? (mai mult)
Care este cel mai amuzant lucru de vi s-a intamplat cand erati pe strada? Eu mergeam si din greseala am dat cu picioru intr-o fata de era in spatele meu si a cazut pe jos!
Cei aia jameia?
Alinut si Alinutza trec pe podul dinspre Ardeal. Ce credeti? Podul s-a rupt. Alinut a murit si, Alinutza, norocoasa, a fost agatata de un cui intr-un ochi. Ce parere aveti?
Credeti in viata de dupa moarte? Daca da cum v-o imaginati
Dragă Moş Crăciun!. Dacă anul acesta nu găsesc sub bradul de Crăciun un Nikon D7000 + un obiectiv Nikkor AF- S DX 10- 24mm f/3.5- 4.5G ED, o să le spun tuturor adevărul despre tine. Să ...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie niste intamplari amuzante de la scoala sau liceu care s- au intamplat.Noi era in ora de mate si dadeam teza si atunci telefonul unuia a inceput sa injure...si sa faca, ca si tarzan!...? (mai mult)
Hey TPU! Am aici niste intrebari amuzante, de logica. Cine raspunde corect primeste funda. :) 1. Unde au femeile parul negru si cret? 2.De ce are rinocerul corn? 3.Ghici, ghicitoare: - Ziua ...? (mai mult)
Cine,dar CINE canta mai rau ca Fuego? Fundita:* cine are minte creata si stie:>
Imi spuneti si mie povesti de groaza care s-au intamplat cu prietenii sau singuri sau povesti de groaza auzite de la rude prieteni etc?
Cea mai amuzanta intamplare sau cel mai amuzant vis, are funda!
Cea mai amuzanta intamplare sau cel mai amuzant vis, are funda! Astept sa rad!
Ce va doriti de Craciun? Cel mai amuzant raspuns funda! Cat mai multe raspunsuri amuzante si trag la sorti!♪☺☻♥
Cum a ajuns t/a...plina de intrebari care nu- si au rostul in categoria asta si plina de bancuri sau intrebari fumate.Nici nu- ti mai vine sa intrii.(ca sa para o intrebare) Cum pot ramane constipat pana...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste povesti de groaza reale care vi s-au intamplat sau le-ati auzit de la rude? cea mai scary va primi FUNDA! merci!
Care e cea mai mare prostie pe care ati facut-o cand erati mici?
Asa sa ma amuz si eu putin credeti ca va veni sfarsitul lumii \ daca da spuneti-mi cum credeti ca se va intampla (eu una nu cred ca va veni si va rog sa dati raspunsuri cat se poate de amuzante :)) )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?