Există 5 case, fiecare de altă culoare În fiecare casă locuieşte o singură persoană, fiecare de altă naţionalitate. Fiecare locatar preferă o anumită băutură, fumează o anumită marcă...? (mai mult)
Scrieti pe gooogle do a barrel roll si spuneti ce se intampla:))
Hei. Ce replici folostiti cand cineva ragaie?
Ce mai faceti? Radeti sau plangeti? Ce culoare are parul tau?:)
Va propun urmatorul concurs de logica si inteligenta: Mai jos, sunt prezentate cateva probleme (situatii) logice a caror rezolvare trebuie gandita si nu "muncita". Gradele de dificultate sunt usor...? (mai mult)
Am si eu o problema cam ..comica sa zicem. rudele prietenului meu continua sa imi mai incurce numele cu cel al fostei lui prietene si maine ar trebui sa merg la un gratar cu ei. m-am gandit sa imi inscriptionez...? (mai mult)
Cum se poate face de râs clovnul?
Buna TPU. daca as vrea sa zbor cu ce as face-o nu uitati e o intrebare pusa... deci nu va asteptati la avioane si la rachete etc.
Me : Buna. Ce faci? Cleverbot : Bine. Me : Super! Cleverbot : On se mari quand. Me : Ce ma? Cleverbot : Vorbim alta data. Me : De ce?:(. Cleverbot : Ma parasit iubitul. Me : De ce te-a parasit?:o. Cleverbot...? (mai mult)
Voi, daca ati avea in fata un hipster, cum ati reactiona? Considerati ca hipsterul evoluat, ce isi neaga conditia, si o face mai gretoasa, si hipsterii in general, merita sa le umpli frigiderul, ...? (mai mult)
La mine in casa e luata caldura si eu mananc inghetata. Care mai e ca mine?!
voi cum ziceti: tâ-pâ-u| s-au te-pe-u? :D
BUNA! LA The sims social de pe facebook cum cumpar o camera? FUNDA CEL MAI RAPID SI FOLOSITOR!
Intrebarea este de fapt un Quest. 3 probleme de logica (pentru a lua in considerare un raspuns, vreau sa prezentati si modul de rezolvare sau rationamentul prin care ati ajuns la acel rezultat). 1)...? (mai mult)
BlackSt4r, inainte sa pleci, fa-ne tuturor o mica favoare si fa-i o vizita scumpicai2002 pentru ai cere datele de inscriere pe lista ta neagra. Numai bine! P. S.: sa nu ii ranesti :)
De ce unii oameni canta cand fac dus sau baie?
Acum că m-am culcat cu Gâdzila, m-am transformat în GâdzilaGirl, şi am venit după Castraveţi Muraţi. Castravete, unde eşti?!
De ce face copilul pe nestiutorul atunci cand intreaba cum sunt procreati sau cum sunt adusi copii pe lume, adica el/ea, cat a stat la mami in burta, ce a invatat?
Exista vreo diferenta intre a sta pe wc si a face o exorcizare?
Lol... ce mai e pe aciii?
Heyy TPU, imi puteti spune si mie cateva bancuri funny? Cine imi spune cele mai multe si cele mai amuzante primeste funda;)
Buna stiti cum se numesc intebarile acelea amuzante care par a avea raspuns simplu dar e ceva mai complicat (gen intr-un cos sunt 5 mere galbene si 5 rosis cate mere sunt in cos? esti tentat sa spui 10...? (mai mult)
Heeloo TPU dau funda celu ce imi spune cel mai comic banc >...
Care este cel mai amuzant banc auzit de voi? Dau FUNDA daca voi rade...;)
Mai misca cineva pe site-ul asta de cand m-am cam lasat de el? Nu se poate ca toti epicii care erau sa cada in groapa.
Vine Pastele si vine si epulașul asa că m-am gândit să îi scliu o sclisoare dlaguță. "Dlagă epuraș. Cu ocazia ca vii la noi de Paste vreau să te log să îmi aduci seva. Vleau un iphone 4s,...? (mai mult)
Cred ca pe mine a aparut panza de paianjeni. Nu mai stiu pe nimeni de aci. P. S. doar cei care ma stiu sa raspunda
Costica, dormi? :>
Ce mesaje funny pentru tricouri stiti? se apropie ziua prietenului meu si m-am gandit sa ii fac cadou un tricou cu mesaj amuzant dar nu imi vine nici unul in minte. Cel mai amuzant primeste funda :*
Haideti sa ne distram! Scrieti cea mai amuzanta intamplare din viata voastra! (cea mai amuzanta primeste funda)
Ce bancuri scurte haioase stiti? Cel mai frumos primeste funda!
Http://www.tpu.ro/utilizator/oura/raspunsuri/ Imi place faptul ca utilizatorul e foarte original, nu da acelasi raspuns si categoric nu face reclama... Acum injurati-ma. Si dati-mi Jeturi. Ma doare-n? (mai mult)
Cum era bancul ala cu Bula in care o zdrobit-o pe mama lui bula buldozeru?(si pe tata si surori si pe la sfarsit l-o intrebat doamna pe bula ceva si el o zis : ma plimb cu buldozeru!)funda
Cine a inventat TPU? Mos Craciun? Spuneti-va parerea...(T/A)
Ce continent este si tara si continent?
Primele jocuri olimpice au avut loc in?
Dau funda primului care imi spune un banc foarte tare si necunoscut
De ce naiba imi sterge robotul toate intrebarile in care se regasesc linkuri de pe youtube sau 220.ro? nu sunt dect niste filmulete si atat! Robot, ai facut scurtcircuit?
Http://i.imgur.com/vQHza.jpg Aţi încercat?! Eu da, e prea tare pentru mileniul ăsta.
... Epic! http://i.imgur.com/rh0da.png
O blonda si o bruneta se arunca dintr-un avion. Care cade prima? Bruneta pentru ca blonda e parasuta :)))
Cum se,, manifesta"credinta la romani?(cireada umana) http://www.youtube.com/watch?v=Orh51aqXvoo Oricum cea mai,, tare"este mamaia de la sfarsitul clipului!
Mi-a cazut lentila si am calcat pe ea, nu mai am spatiu pe card la telefon(32 gb) si am cazut si m-am dat cu nasul de scaun. Voi ce zi ati avut?
Auziti, maine merg la Bucuresti in excursie! Dati-mi si mie niste idei comice cum sa ma distrez pe autobuz! :D :D :D
Intrebare pentru castravete : Pot sa dorm o noapte cu Gâdzila?
Dati-mi si mie niste bancuri sau site-uri cu bancuri.........sa nu fie seci.
Care e asemanarea dintre un trabant, un tractor si Rihanna? Toate 3, cand merg fac rom po-po-pom pom
Aveţi di tăti la aprozar? Chiar di tăti?!?!
Http://www.facebook.com/media/set/?set=a.324612437587196.70842.285637154818058& type=3 Pentru cei care au rabdare sa citeasca, fiecare imagine este insotita de cate un capitol. Da, nu e amuzant, dar...? (mai mult)
Daca sun la 211, masina politiei vine cu spatele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!