Deci azi am fost acuzata pe nedrept! Cum poate diriga sa-si imagineze ca am ciufulit cea mai *draguta* fata din clasa? Eu o fata micxa si firava de numai 1.60 cu basketi in picioare in ziua aia...
Cine are versurile de la cantecul in franceza" Tous les legumes". Va rog, ofer funda.
Ce parere aveti despre noua freza a lui Justin Bieber? Pe mine sincer... nu ma prea incanta :-"
Băăă Vasilică şi mai faşi ma? Nu am mai vorbit la di muult tîmp, da şe ascunzi la spate?!
Am 26 de ani, si nici mie si nici prietenilor mei nu nea venit ciclu. Credeti ca-i vorba de vreo dereglare hormonala? Multumim!
Cele mai bune si mai multe bancuri/linkuri(amuzante)/imagini(la fel)/intamplari primesc funda.
Contu mi-a fost reactivat! multam Stela. Si acu intrebarea: ce pun la clatite sa iasa pufoase?
Imposibil asa ceva, aseara m-am culcat cu 2 femei si de dimineata m-am sculat cu 3, cum dracu vine asta?
Ce ai face daca ai fi intr-o camera goala si gri si ar aparea un ochi uriasi care tear privi clipind?
Ce uraste perusul meu? T/A
Ce ati face daca nu ar mai exista calculatoru si televizoru si ar trebui sa faceti baie intr-un butoi?
Ce ai face daca ar incepe apa sa zboare drept spre tine?
Cine imi da niste bancuri bestiale? funda
Esti intr-o camera cu un leu, un crocodil si un manelist.Ai un pistol si 2 gloante. Ce faci?
Ce ai face dacă ai avea 3 mâini, 4 picioare, 2 capete şi 8 puleţi :))?
Uite cum Justin Biberon a ajuns un pudel : http://i.imgur.com/dKBot.gif Goagăl transleit is dă best!
Ce ati face daca va aflati in dus, si vine un cutremur? Eu am patsit`o odata:)))) Ps: T/a
Sall vreau niste bancuri ceva mai amuzant.
sper că eşti aici pentru că vrei să mă ajuţi să spăl vasele!
I know you are there. I can see youuuuuuuuu!
Care este singurul cuvant din limba engleza care se scrie cu th si nu se citeste "tha" si pur si simplu se citeste cu t...intelegeti ce spun adica sa nu se pronunte "tha cu limba intre dinti":))
Ce ati face daca ar veni un cal verde si ar incepe sa alerge pe peretii casei voastre?
Cine giceste ce uraste cainele meu cel mai mult primeste
Ziceti un nume de tara inventat de voi
Pentru fete.desi si pentru baieti:)).: ce ati face daca justin bieber ar veni pentru voi din sua si v-ar propune sa va maritati cu el?
Http://www.youtube.com/watch?v=M3uBlRheT4o&NR=1 Ce program foloseste cel din video? fundita
Http://www.youtube.com/watch?v=eksVbSTeE_E&feature=related Ce joc este asta? Cred ca e samp dar nu sunt sigur
Buna TPU.Am auzit ca la Romanii au talent a fost unu care scotea lapte din ochi... daca e adevarat imi dati linkul? P. S=PLZZ dati-mi si alte momente "speciale" din aceasta emisiune. FUNDA!
Le revergoram dar...
Salutare tuturor! De la cineva am descoperit partea a VI-a din TPU the movie! vreau sa le arat la toti! PS:Este facuta original de cretaker! http://img220.imageshack.us/img220/1120/tpumoviepart6.png
La ce foloseste buda? Cel mai amuzant raspuns primeste fundita :D
Http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT#en|sq|Justin%20Bieber%20is%20gay Ce romaneasca e albaneza... din nou, Google Translate i'o trage.
De ce Arhimede a inventat fizica si geometria?
Ce inseamna ``dupe`` ca azi am facut la scoala exercitii cu adverbul, prepozitia si conjunctia si ne-a facut o observatie ca nu e corect sa spunem ``dupe`` si atunci doamna a inceput sa rada. Oare ce inseamna>?...? (mai mult)
Un rrom vine de la scoala si-i zice lu' taicasu': -Tata, azi doamna a pus o intrebare in clasa si eu am fost singurul care a raspuns! -Bravo, bravo puradelu' meu te duc la facultate, te fac inginer!...? (mai mult)
"De unde?" Continuati voi, si nu uitati suntem la T/A! Deci sa va aud!:) Am chef sa dau funditse:O:)))
Daca mananc boxe ma C*c bas?
Va rog sa ma ajutati dau funditahappy Era un joc daca imi puteti spune numele, ce incepea cu tine, si o nava cazand, si incepi, la inceput poti gasi o cutie de iti da munitie in plus Prima...? (mai mult)
Ion si Vasile stateau de vorba : -Ioane, ieri a venit Marin la mine si mi-a cerut niste bani -Si ce i-ai zis? -Sa se duca la altul mai prost -Si el ce a zis? intreba Vasile -A zis ca vine la tine...? (mai mult)
Care e cel mai dragut alint pentru numele Diana?
Daca ai putea fi orice ce ai fi? Eu mi as dori sa fiu magiciana.Sa pot sa modific timpul, sa pot sa calatoresc in timp.Ar fi grooozav! U ce ai vrea sa fi?
Justin Biberon sau Willow Smith?
Ce talente speciale ai? :) T\A
La ce nu te pricepi deloc?
Ce ati face daca ar veni un strain la usa voastra? :>
Daca ati merge la "Romanii au talent", voi ce talent ati avea?
Ce inseamna funny?
Daca moartea ar veni la usa la voi, ce ati face? P. S : T/A
Sotia il intrebba pe sot : -Dragule, ce tot faci acolo? -Nimic draga mea - Cum nimic? de o ora te uiti la certificatul de casatorie -Eh, ma uitam si eu sa vad data expirarii Badea Gheo...? (mai mult)
Uite eu una nu cred in stii din acelea cum ca ar exista fantome dar nu mi pot explica cum de niste simpli oameni pot spune ce va fi in viitor? As vrea sa nu cred dar nu pot. Si nu pot sa mi explic nici...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!