Cine n`a tras apa? (rasp amuzante!)
Care e numele animalului tau de companie? Eu am catel si il cheama Loto. FUNDA PENTRU CEL MAI FRUMOS/AMUZANT!
Explicati-mi si mie...ca profesoara noastra de romana sta cam prost cu explicatu' va dau o propozitie: ...aduc urari de mult belsug. Le vom face daruri copiilor Besug, daruri si colindatorilor ce caz? (mai mult)
Intr-o noapte, pe la 12 (eu de obicei pe la 1 si ceva ma culc) m-am uitat pe geam la curtea vecinei din fata si, nu stiu cum mi-a sarit mie privirea direct la scarile ei de la intrare.Am ramas uimita...? (mai mult)
Care e cea mai buna guma de mestecat?
Cine stie expresii haioase de genul "doi cheliosi se trag de par"? FunDa!
Ce consola credeti ca este mai ieftina si mai buna x-box sau playstation>?
Ce porecla se potriveste la numele irina? FUNDITA!
O telecomanda, doua telecomanda... EDITIA ANIMATA! http://goanimate.com/movie/01GEn480VWow/1
Cine imi zice cel mai amuzant banc da nu dati copy paste la toate de pe net unu singur primeste funda:D
Ce tipuri de colegi aveti voi la scoala? Gen:tocilarul, zgarie branza etc. :)) :D V-am pupat! See ya :* ________________ StopTheJoyKillers
Buna puteti va rog sa imi dati imagini funny asa cu texte cum ar fi asa http://l30.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-snc4/hs1204.snc4/155611_155109661202253_100001096608247_294751_7531403_n.jpg ceva in genu...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un Sunphoto, si nu stiu despre ce sa pun... Nu cu Miley sau cu Selena... ceva mai.intelegeti voi! Idei de albume? Pls.
Ce as putea sa fac de Revelion daca sunt sg acasa?:)
Cine imi spune cele mai faine povesti de groaza.primeste
Ce ai vrea sa mananci chiar acum? Eu as vrea sa mananc piept de pui la gratar cu amestec mexican 8-> P. S. : amestec mexican= mazare, porumb, praz, ardei, broccoli, ciuperci, orez...? (mai mult)
Heei^^ Eu joc BB [Barn Buddy] pe hi5. Si de zile, imi arata ca mi s`au furat plante, chiar daca am cainele hranit. Stiu ca au mai fost intrebari de genu. Dar cred ca a devenit destul de cunoscut,...? (mai mult)
Ce ringtone ai la telefonul mobil?;)
Heya All... Vreau sa propun un joc... Haideti sa spunem statusuri foarte funny si cel care este foarte reusit primeste fundoi. Incep eu :D : Viata nu-i roz! eu o vopsesc în verde! am pierdut tot!? (mai mult)
Va enerveaza parintii?:-l
Vreau sa-mi raspunzi la o intreabare-cei-i aia o intrebare?:)):|:))
Ştiu că nu am scris demult Pe aici vreo poezie Dar al rimei om eu sunt, Şi-o scriu mai mult pentru mine. Am vreo mie de cuvinte Ce îmi bat prin cap acum, Au intrat în a mea minte Şi încă...? (mai mult)
Deci... Odata cainele meu a avut Jagaraie. Si mami il ducea la doctor. Cainele se facea mai bine pe zi ce trece. Intr-o noapte am durmit in cort si dimineata cainele avea dureri de burta si se mataia la? (mai mult)
Un cowboy ajunge intr-un oras din Vestul Salbatic (Wild West) intr-o zi calduroasa din anul 1878, dupa cum spun ziarele vremii, pe Vineri. Sta doar 3 zile si pleaca, asa cum iarasi scriu ziarele vremii,...? (mai mult)
Ce intra de 3 ori in femeie?
O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?…
Cum ma pot distra iarna? in afara de dat cu sania, ingeri de zapada sau facut oameni de zapada...multe sugestii please... cele mai atri si interesante si multe sugestii primesc FUNDA!
Va rog sa o votati pe Noname! http://i.imgur.com/1HJdQ.jpg
Cine pune aici cea mai funny poza are o fundita
acum mi s-a intamplat cel mai ciudat lucru de aici. Cand am raspuns la o intrebare, si am terminat de scris mi-a aparut textul cu "Intrebarea ta a fost trimisa, etc etc o poti vedea aici, etc...? (mai mult)
Ce ati face daca v-ar comfunda cineva cu o vedeta?:))
Ati incercat vreodata sa-l capturati pe Mosu? Daca da cum?
Cum vi se pare? http://www.youtube.com/watch?v=A24ZY91C_OI
Heiii. pe cat incepe scoala?:-? funda!
Cine ghiceste animalul meu preferat primeste FUNDITA
Ce faceti cand vedeti un sobolan beat?
La ce culoare ma gandesc? FUNDITA!
Daca esti ceea ce mananci, Voldemort (Harry Potter) e un unicorn?:))
Cf dimineata la ora 6?
Un sait cu aplicatii pentru telefoane plz
Azi e ziua mea.:) Cine imi ureaza la multi ani?:D
Imi ziceti si mie mai multe intamplari amuzante? Dau funda la cele mai amuzante!
Dati-mi si mie linkurile la urm texte :"istoria unei placinte" de C. Negruzzi,"basmul toamnei" I. Teodoreanu FUNDA
Scuzati categoria dar este cea mai vizitata :D Deci am o vanataie destul de urata pe fata. Ce pot sa fac sa imi treaca mai repede? Fundita;)
Primul lucru pe care il faci dimineata cand te trezesti?;)) :D Haaai!;;)
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,...? (mai mult)
Continuati poezia: M-am gandit Sa iau...
De unde imi pot lua un lemur?:))
Dacă capra calcă piatra si piatra crapă-n două! Atunci de cate ori a călcat capra piatra? fundită!
Unui băiat naspa ii place de mine! Cum sa-i spun fără să-l supăr că nu-mi place de el? fundită!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!