Care este avantajul sexului in grup? Daca ai treaba poti sa lipsesti...
Hey people ce ati facut in vacanta? ca scoala se apropie:((
Cine imi spune un cuvant asociat cu toamna care incepe cu litera "t"? Si unul care se asociaza cu primavara si incepe cu "p":D Ca mie chiar nu imi vin in minte:-? Funda la cele mai bune raspunsuri :D...? (mai mult)
Stiti de la ce magazine pot cumpara jocul Conquiztador? _*Funda*_
M-am plictisit ce intamplari vi sau intamplat? funditaaa
Scrieti expresii tari! de exemplu : Stai jos, zi cei sus! sau Ceau, fain la oras? Cea mai tare expresie ia
Cine este Plimbarescu?!
De curand, aruncam o privire pe hi5 ca sa mai rad si ma uitam la pozele unui "Concurs de frumusete". Majoritatea purtau ochelari de soare in casa x_x, erau fete (una avea si stikere cu hannah montana...? (mai mult)
Ce i`a spus un perete celuilalt?=))
Dau funda pentru cine stie ce inseamna El Dorado
Cine imi spune si mie niste intamplari amuzante din viata?:)
Voi ce faceti cand ramaneti singuri acasa?(cateva ore, poate o seara intreaga:-")
Ce face un cal intr-un camp de marijuana? fundita la raspunsul corect :)
Trebuie sa va spun ca mi-a trecut prin minte sa schimb basmul "scufita rosie"in sensul ca lupul nu mai vrea sa faca parte din poveste.Lupul s-a insingurat si vrea nenorocitul si fara scufita si fara bunica...? (mai mult)
Va rog,,, un hack de metin2 de yang sau orice fel va rog! fundita:P
Care stie cele mai tari bancuri?
De ce pitipoancele isi fac poze cu ochelari si cu buzele ceva de genu:*in casa?;;):))
Toti stim, fetele viseaza de mici la ziua cand vor imbraca rochia alba de mireasa. Dar cati baieti s-au gandit la acea zi?
Intr-o zi, Basescu, iesind din locuinta sa, vede in fata acesteia scris cu urina pe zapada proaspat asezata:Astazi vei muri! Alarmat, anunta SPP-ul care face anchete peste anchete. Dupa efectuarea probei...? (mai mult)
Cum se poate sterge un cont de pe tpu?
De ce fugea o blonda in jurul dusului?
Un caine da tarcoale unui copac.De ce sa oprit la un moment dat?
Poze de genul la aia de la statusul meu ma sperie x_X. Cine mai gaseste astfel de poze si imi da link primeste fundita>:)DOAR DACA MA SPERIE>:)
Primu care raspunde corect = funda Cat inseamna 1k
Ce este diferit intre apa de mare si apa normala in care punem sare? :D...hai ziceti :-p:)), asta am primt si eu pe mes acum cateva zile :D :)
Buna:* am chef sa rad ca ma plictisesc groaznic imi dati ceva site-uri care are lucruri amuzante? va rogg nu site de bancuri sau de glume... ceva de genu pufosi.org daca se poate mss:*
Aveam un joc pe calculator in care erai un peste mic si mancai alti pesti si dupa aia cresteai si mancai pesti mai mari.Cum se numeste jocul si de unde il pot downloada ca nu se juca pe net?
Http://www.youtube.com/watch?v=thT6Mx5KM-A& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=QoTGncmr8fc& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=-1RJnYYyLrs& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=YdrBD2QIZIs&...? (mai mult)
Ce prostii ati facut cand erati mici? Funda![P. S: vreau sa rad]
Http://www.youtube.com/watch?v=ZLV7wfaeQsk&feature=related Ce parere aveti? Mie mi se pare foarte amuzant. =))=))
Ma cheama Cristina. Si as vrea si eu sa-mi gasesc o porecla:D pls ajutati.ma! dau fundita:D:X:X
Soo...care sunt lecturile care se fac in clasa a V a? Fund`a!
Care a fost cel mai stanjenitor lucru pe care l-ati facut la o intalnire? Poate chiar la prima, nu stiu.;))
O sticla bine plasa... punct ochit, punct lovit! Imi place cum a reactionat:) http://www.220.ro/faze-tari/E-Randul-Lui-Justin-Bieber-Sa-Si-O-Fure-In-Concert/dD5BGpmSlU/ PS: Nu il idolatrizez pe? (mai mult)
nu stie cineva ceva siteuri cu poze frumoase de ex emo, de dragoste, cu animale etc doar sa fie poze...multumesc
Dati-va cu parerea:)) : Cat de prost poti sau cat de impiedicat poti fi ca sa iti rupi mana de 2 ori intr-o luna jumate? :))=)) Autorul acestei povesti este Little China ( zis si Mihai ) care in urma cam...? (mai mult)
Cine e mai sexy Guta sau Inna :)):))
Http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related ce ziceti de asta micu'? au nu mai pot de ras
Care e diferenta dintre un chilot din secolul IX si unul din secolul XXI?
Cum as putea sa fac si eu poze precum aceasta: http://dl3.glitter-graphics.net/pub/436/436703zbsm59s8tj.gif Stie cineva?
Care e culmea notarului? sa faca o copie legalizata dupa un act sexual La un spital de surdo-muti vine o inspectie, intra inspectorul in primul salon si fiecare pacient ai da cite-o palma, acel gest...? (mai mult)
Va-ti batut vreodata cu vopsea?
Stie cineva de unde pot cumpara jocul Sims?
Vreu si eu emoticul ca desktop si alceva funda
Azi vreau sa fim veseli si sa ne simtim bine cu totii! :) ce ziceti imi povestiti si mie cateva din cele mai haioase intamplari ale voastre? :>
Am devenit dependenta de TPU?! Eram intr-un supermarket, si o tanti ma intreaba daca stiu cat este ceasul. In mintea mea: Daca va zic cat este ceasul, imi dati fundita? [-O
Stie cineva cum se numeste cartea aceea? zice ceva cu catalog si are perle deale elevilor d-ale catalogului nu-mi mai pot aduce aminte daca stiti va rog sa mi raspundeti
Eram acum in piata si va dati seama ca era destul de aglomerat si o doamna care arata excelent se uita la mine si-i spunea copilului; -Hai iubire, la care eu; -Doamne, de cind nu mi s-a mai spus asa...Problema? (mai mult)
Ce mai faci?:))
De ce nu si tunde mos craciun barba:))? cel mai amuzant raspuns primeste fundida:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?