Intr-un acvariu erau 9 pesti.Trei se ineaca.Cati pesti raman ÎN acvariu?
Dati-mi si mie va rog codu de gems pe luna august la ourworld. P. S: nu pentru facebook P.S.2: in afara sa-mi ziceti sa intru pe last cookie ca am intrat deja si nu e :D mersi mult:*:* [fundita]
Top 20 barbait vedeta prefetati de voi ( fetele \baieti )? Funda la cei care au mai multi preferati mie :D
Gasiti nr. sa indeplineasca conditia abbcdd suma lor 15 si abb:cdd egal 2 cine stie?
Ce parere aveti despre mel asta: System of down-Viscinity of obscenity?;))
Care este cea mai amuzanta intamplare a voastra?
Ce face Mos Craciun cand nu e iarna? Astept cele mai amuzante raspunsuri
De ce toarna blondele apa pe tastatura?!
Uita-ti un joc. Cineva pune o intrebare(ghicitoare scrurta) si urmatorul raspunde. Si tot asa. Care an dureaza numai o zi?
Pana la urma. Ce inseamna Gore? :D Cuvantu` asta se foloseste sa stiti (:
Am o intrebare:Pentru ce sunt fundele? :d
Am o intrebare pentru ce sund fundele?
Haide-ţi măi chiar aşa am ajuns? Imnul crizei: http://www.youtube.com/watch?v=yUgn9PUHw4Q& feature=player_embedded#! Cei drept, refrenul nu este tocmai reuşit...sau este? Mie îmi place? (mai mult)
Am o provocare pentru voi: Cine ma face sa ma tavalesc pe jos de RAS primeste funda! Nu conteaza ca sunt bancuri, intamplari etc. vreau doar sa ma tavalesc pe jos de ras :)) sa vedem cine primeste funda...? (mai mult)
Ce exprimi cand dai din gene?;;)
Era ceva de genu` : daca dormi cu picioarele la usa e pozitia mortului, daca stai ca spatele la oglinda arati ca nu stiu ce:|. Cine mi le zice? Dar, pls, fara: ' copii mici nu au ce face sau chestii...? (mai mult)
Cum iti iei vacanta la lady popular plsss
He he buna TPU. Vreau sa o conving pe mamy meu sa plece undeva si sa ma lese sa stau singura peste noapte, e nu chiar singura, cu o prietena.Cum sa fac asta? Fundita o dau celui care ii merge solutia!
Ce intamplari haioase vi s-au intamplat la scoala? Eu imi amintesc cum un coleg a aruncat o cutie cu lapte in capul domnului director crezand ca e un profesor nesuferit:))
Cine scrie primul la ce se gandeste in momentul asta ia o funda mare cat capul lui:D:D:D:D:D=))=))=))=))=))=)):-)
De ce apasam mai tare pe butoanele telecomenzii cand bateriile sunt pe terminate?:))
Ce ati alege intre o fata pitzipoanca sau o fata emo? Un baiat a ales Pitzy, sh m'a pus pe ganduri.:))
Cine ma amuza? funda
Cum pot sa invit pe cineva in camera mea pe Webkinz? fundita cel mai explicit raspuns;)
Vreau pareri :X! :-P Oo... vine sfarsitul lumii in 2012 sau nu;;)?:)) :P
Evolutia Odata, o maimuta, din evul anecdotic, Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A zis: Atentiune! Sunt foarte ofensata. Circula in lume o vorba deloc adevarata. Ca omul ar descinde...? (mai mult)
Hey! Voi ce farse la telefon ati facut? Cele mai haioase primesc funda + cele mai multe :) p. s: vreau sa rad :)))
Vreau si eu niste propuneri geva de genu yn si yan... adica in camera mea sa imi pun un colt cu nu stiu ce un colt de pace ceva de genu plzz
Sallz am vazut acum o saptamana sau o luna ca cineva, o fata a antrebat cum poate sa fie emo, eu vreau sa o antrec si sa antreb cum sa fiu gangster.Asa Sall tipilor, Cum pot sa fiu gangster? Daca...? (mai mult)
Cum era Onutzu ca si-o ia la mecla.Intamplare adevarata; ) Mergeam si eu ca tot omul prin parc vorbind la telefon. Un prieten avea probleme cu niste boxe luate de la mine, era la un majorat si m-a chemat...? (mai mult)
Care-mi zice si mie niste bancuri? m citit azi niste bancuri:). da; r nu prea am ras decat putin:|. Dau fundita la cele mai amuzante.
Hello TPU, la jocul barnbudy cum pot sa fac rost de credite fara sa le cumpar?
Ce anume ati facut asa mai traznit, mai amuzant sau aveti de gand sa faceti?:)) :P
Vã αмυzã мя. вεαη? :))
Cum pot sa adaug prieteni pe lady popular?
Daca ai fi o gustare ce aroma ai avea? 1. dulce 2. sarata 3. picanta 4. amara
Zebra (animalul) are dungi albe sau dungi negre? Argumentati!
Cu ce echipe de fotbal țineți? Eu țin cu FC Barcelona!
Ghiciti masinile la care ma gandesc eu: Lamborghini; zi modelul Celica; zi marca Lada; zi modelul VW; zi modelul Intrebare capcana: Jetta; zi marca Cei de la TPU va rog nu o respingeti....? (mai mult)
O intrebare:Care este cel mai amuzant lucru pe care l-ai facut\patit?! astept raspunsuri super. fara fundA.
Era o melodie cantata de o trupa... si incepea asa: du. du h**t... du h**s m*s* cine ghiceste trupa si mel... fundita:X
Ce va plac mai mult:dulciurile, sporturile(exemplificati sporturile si dulciurile)sau hainele?:)) :D :P :)) :D :)) :d :)) :D
Buna! Cum fac sa imi decorez casa la jocul smallworlds? funda...
Daca v'i s'ar indeplinii numai doua dorinte, atunci care ar fi acelea?;;)
Ce cuvant va vine acum in minte? [:))]
Spuneti'mi si mie porecle pentru numele Daniela [dau fundita pentru cele mai multe si frumoase] multumesc!
Care e cel mai nebunesc lucru pe care l'ai facut? [DAU FUNDA pentru cel mai interesant si pentru cele mai multe intamplari]
Ce farse la telefon ati facut?
O blonda si o bruneta se arunca de la etajul 4> Care cade mai repede>blonda sau bruneta?:))=))
Ce inseamna trivia? :P ( de la categoria trivia/amuzante )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?