Cine imi zice cea mai tare ironie despre blonde primeste FUNDA! Va astept ironiile!
Vreau si eu o porecla ( ma cheama gabi)
Unde pot gasi niste concursuri cu premii in bani la care trebuie doar sa raspund la niste intrebari de cultura generala de tip trivia si conquiztador? Dau funda la cine da cat mai multe link-uri folositoare....? (mai mult)
Toti pentru unu Cel mai tare site Din cate a existat. Unii sunt noi Altii sunt vechi Iar altii experti. Multe fundite iti trebuie Ca sa ajungi expert Ca Elianna. Eu nu sunt expert Si nici Medex3 Nu...? (mai mult)
Ce inseamna un barbat norocos? Dar o femeie norocoasa?
Care este cea mai penibila faza prin care ati trecut :->?
O vaca pastea linistita pe asfalt si un submarin vine si o calca... ce intelegem?
Stiti jocuri multiplayer mmorpg sa ceva de genu da in romana, care NU trebuie downloadate? La ce le mai bune dau funda :D
din ce ati trait pana acum, puteti inventa o metafora prin care sa descrieti viata, intr-un mod mai amuzant? Fiti originali:)
De ce are rinoceru’ corn? :))
Care e cel mai rautacios lucru pe care la-ti facut? Si app daca vreti sa raspundeti pentru fundita mai bine nu raspundeti pentru ca EU NU DAU FUNDITA!
Hey :]! Care mai stiti site-uri gen cleverbot.com :)? Fundiita?:]
De ce sa moara capra vecinului?
De ce nu mananca elefantul mamaliga?:->:))
Vreau si eu siteuri de unde pot descarca sau juca jocuri gratis. Pup. Aaaa si dau sh fundissa.
E o melodie care apare pe fundalul reclamei la orange young stie cineva cum se numeste? funda :D
Era odata o intrebare: Daca esti insarcinata dupa cate zile se vede burtica? Mi-a dat mama vestea ca o sa am o soara sau un fratior. Nu stiu daca mai era fiindca nu am putut sa o citesc pe toata....? (mai mult)
La ce foloseste cleverbot.com? platesc?
Stiati ca Chuck Norris este singur om din lume care a castigat un meci de tenis cu peretele?
Cum sa multumesc celor ce mi-au refuzat postarea intrebarilor? mai ales ca unele aveau deja raspunsuri. ce nu era relevant nu stiu? oare sa nu se poata raspunde? nu cred!
La ce s-o fi gandit elefantul, cand a vazut un barbat in pielea goala? :-?
asi dori si eu un xat unde toti utilizatorii sa fie fani naruto, sau macar sa aiba avatare anime.imi puteti da un astfel de xat? mersi
Vreti sa va amuzati?! http://www.antena3.ro/life-show/fun/interviu-de-tot-rasul-un-turist-este-scuipat-de-o-capra-ibex-dupa-ce-ii-cere-o-parere-despre-guvernul-zapatero_103846.html
Acum vreo 4-5 ani dadea pe minimax un desen cu niste zane ...stiti cumva cum se numea? funda mare:D
Am vazut azi o intrebare si as vrea sa dau explicatia (nu a fost data) intrebarea este http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/continuati-sirul-lmmj-funda-cel-care-reuseste-sa-il-continuue-corect-4liter-di-oficiu-3-7litere-scrieti-doar-raspunsul/...? (mai mult)
De ce tractoarele agricole au o pereche de roti mai mari decat cealalta pereche?
Hey:D mai stiti ceva chestii de genul: http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT#ro|en|Florin%20Salam. Care da mai multe primeste fundita.
Acum un an eu si o prietena am gasit un site.Trebuia sa-ti creezi un baiat, sa-i dai nume, si sa il pui sa faca diferite activitati.Nustiu de ce, poate are vreo legatura, dar asta ma duce cu gandul...? (mai mult)
Funny? Stiti foarte bine cum suna ultimele mesaje de amenintare trimise europenilor de teroristii lui Ossama Bin Laden. Bineinteles, unii reprezentanti ai mass-media s-au intrecut in exagerari, speriind...? (mai mult)
Funny? Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta) La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In...? (mai mult)
Continuati sirul: LMMJ... funda cel care reuseste sa il continuue corect(4liter di oficiu+3=7litere) scrieti doar raspunsul nu si explicatia
Intotdeauna mi s-a adresat intrebarea: "De ce se intinde pateul?" si n-am stiut sa raspund la ea... Imi puteti da raspunsul?
Stiti "miraculoasa" cura de slabire cu cola? Daca nu uitati aici:http://www.sveltcola.ro/...credeti ca e adevarat sau fake? Ati incercat? A dat rezultate?
Http://romanian-speedtest.10-fast-fingers.com/ sa te vedem cat de repede tastezi.
Sa va vedem... ghicesti cuvintele... pentru raspunsuri scrie "aici" cu rosu http://anti-plicti.blogspot.com/2010/07/test-deplasat-neh-care-ghicesti.html
Cum pot vedea si eu la TPU care sunt raspunsurile mele considerate stupide sau inteligente, folositoare etc?
Ma incearca mereu un sentiment de neputinta la un anumit gind in cea ce priveste batrinetea si as vrea sa m-ajutati sa-i gasesc o rezolvare.Se stie ca femeile noastre la virsta aia nu le mai trebuie dragoste...? (mai mult)
Ce parere aveti...nu e mortala? http://www.youtube.com/watch?v=O1bGZlVrMYM
Vreti a voi niste bancuri tari de faci, pe tine uitati: Mama lui Bula il trimite la farmacie si ii explica drumul. - Auzi, Bula: mergi stanga-dreapta de trei ori, dupa care dai peste o cireada de...? (mai mult)
Acum un an am gasit un sait, nu mai stiu ce sait dar vi-l pot descrie. E ceva in genul dress-up.La incepul ai in stanga sus un model(corp mic, de copil) iar dedesubt alegi categoria pentru care vrei sa...? (mai mult)
Http://translate.google.ro/#en|ro|, Spuneti-mi si mie cum se traduce Nicolae Guta din maghiara in romana
Http://www.youtube.com/watch?v=efj8jF1ewQ8 Ce parere aveti? Cum danseaza? E beat sau nu?
Daca v-ati intalni cu duhul din lampa fermecata, si v-ar putea indeplini 3 dorinte, ce i-ati cere?
Incearca sa nu razi sau sa zambesti in timp ce urmaresti acest clip. http://www.youtube.com/watch?v=nQIREhidovY Ai reusit?
Poti sa te descrii intr-un cuvant?
Care e femininul la tren? Si de ce?
Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: Doamne ajuta-ma si pe mine s-o? (mai mult)
Hai sa omoram putin plictiseala:-< :D descrieti-va fizic( fix asa cum va vedeti voi) ati face schimbari asupra corpului vostru sau nu? daca da ce schimbari?
cam cat la suta din timpul liber stati in fata calculatorului (curioasa)
Ce isi doreste un barbat atunci cand vine vorba de femei:> La 14 ani, vroiam o prietena. La 15 ani aveam prietena, dar nu era ea chiar draguta La 16 ani mi-am gasit o prietena draguta. La 18 ani m-am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!