Saraca femeie... uitati-va doar!:)) http://www.youtube.com/watch?v=rYNht8Egt-s&feature=related Zbye!
Am mai gasit niste bancuri, nu sunt chiar noi dar sper sa va placa: 1. O tanara se duce la spovedit. -Parinte, sunt o pacatoasa. -Ce-ai facut, fiica mea? -Aseara am fost cu Ionica la discoteca. -Si?...? (mai mult)
De ce desteptul ala de Noe nu a strivit cei doi tantari?
Care e cea mai dezgustatoare combinatie de mancare, sau asa dupa parerea voastra.am nevoile la un cincurs:)))la mine ar fi:pepene cu iaurt:)))
Hey, am auzit mai multa lume care spune la soferi de la maxi "nasu"...de ce? Exista vreo explicatie Precizez ca nu sunt rude
Buna tpu.ro am o mare mare mare rugaminte:) cum dau gol din lovitura libera la fifa 7 ca am incercat:sa o pun pe colt apas putin pe D si sangeti dar nu mere :((:(( va rog multtttt cum alcumva pot?:-/? ...? (mai mult)
Trimiteti-mi si mie niste linkuri pe care sa fie imagini miscatoare stiti din alea amuzante care se misca putin si daca puteti cu pisicute hello kity ceva cu pisici daca se poate de fapt cu orice animal...? (mai mult)
Aveti webkinz? cati? cati KinzCash (bani) aveti? eu am un caine si un iepuras si KinzCash (bani) am 37195:)
Cati ani are o vaca cu 6 ugere? :)) Hai, fiti originali!
Ce cuvant iti vine acum in minte? Funda tragere la sorti;))
In webkinz world, cand e ziua WEBKINZ?
Deci raz de nu mai poti.=))))))) http://www.youtube.com/watch?v=EScbnIlepzM&feature=related
Un militar ii explica copilului sau de unde vin copii astfel: -Gandeste-te la tata ca la o armata invadatoare si mama e, sa zicem, Franta. Tata ataca plaja Normandiei trimitandu-si toate trupele pe nave...? (mai mult)
Vreau si eu niste glume multe cine da cele mai multe si amuzante... funa(nu cu prostii daca dati una cu prostii nu va mai dau funda indiferent cate miat dat)scuze dar nu-mi plac alea cu prostii:):):):):)? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=6bXQ_FjOzjE&feature=related Si acum intrebarea: Unde pot gasi maieu d-ala?:D (0:11 - 0:25)
Cum se numeste femela hipopotam?
Dau 5 funda celui ce imi da un link direct de download cu Pro Evolution Soccer 2007 [pes7]
Stiti vreo paroldie de-a reclamei cu biscuiti Oreo? eu am auzit una, dar am uitat-o... [parodie la dialogul copil-tata]
Http://www.youtube.com/watch?v=trFHu7h9uWY Voi cu ce va spalati pe cap? =))
Ce alegi o lupoaică sau o ursoaică să te prindă în braţe.
Vreau si eu melodii noiii :D! RPD cele mai misto primesc fundita :D:D
Un politician cinstit, un politist destept si Bula intra intr-un lift.Gasim o bacnota de 50 de lei.Cine o ia?
Va rog ajutati-ma caut smackdown vs raw 2010 pentru calculator si nu gasesc datim un link de unde pot sa l iau free fara complicatii sau conturi dau fundita promit.
Cea mai tare partida de fotbal http://www.youtube.com/watch?v=jgn8W4NpDY4&feature=player_embedded#! nu diferentiaza mult de multi dintre jucatorii nostri care nu au binoclu pe cap
Stiti de unde sa downloadez jocul Catwoman vengeance?
Http://www.ejocurigratis.ro/games/39/jocuri-computer.html numai bun cand aveti nervi pe comp ca merge greu:)):))
Hey!:-h cine stie niste glume ff amuzante. dau fundita la cea mai tare;)
Imi spuneti si mie niste site-uri cu animale virtuale ca va spun si eu. Uitati cateva:cainevirtual.ro,foopets.com,pandada.com,panfu.com si webkinz.ro
Intr-o zi sau si nimeni intra intr-o casa bantuita...sau iese pe geam, iar nimeni iese pe usa...cine ramane?
Lucrez la un hotel si acolo am dat peste camera lui Frank Sinatra.Problema este ca am vb cu el si m-a invitat la restaurant, sa ma duc sau nu?:-?
Facem pariu ca stiu ce faci? Nu crezi? Hai sa iti demonstrez:-acum citesti un sms pe telefon.Acum zambesti si nu mai stiu cum :| Stie cineva tot sms-ul si niste smsuri asemanatoare?
Umde pot gasi inregistrari ca sa fac farse?
Pe o insula sunt 200 de oameni muti.100 au ochi albastrii si 100 verzi.intr-o zi vine o femeie si zice:Vad un barbat cu ochi albastrii.cati pleaca si dupa cate zile? Cum ati ajuns la raspunsul vostru?
Luati o carte care este mai aproape de voi. Deschideti la pagina 45. Scrieti paragraful al 3-lea. Din ce carte ati scris?
Cum pot face un dual boot intre sistemele de operare crestinism http://www.ubuntuce.com/ si satanica http://parker1.co.uk/satanic/? Eu am acum instalata editia mulsumana http://www.sabily.org/website/...? (mai mult)
:D Poate sa`mi spuna cineva alte jocuri de genul. stardoll.lady popular etc?
La jocu farmerama cum pot sa-mi chem prieteni sa ma ajute sa curta pasunea salbatica?
Ce pot sa fac ca sa merg la mare cu prietenii cu ce sa-i mint?
Ce fac doi soareci care stau spate-n spate?
Pe mine nimic nu ma poate face sa rad! vreau imagini sau video mai amuzante funda
Spuneti-mi sh mie niste bancuri faine cele mai multe sh mai faine primesc
Ce coduri exista pentru ourworld si cum le pot baga sau pe ce trebuie sa apas? please :o3 sunt noua si nu stiu
Care sunt cele mai amuzante lucruri care le-aţi făcut vreodată? :D
Daca pe o usa scrie interzis gaylor, intrati sau nu?
Am revenit cu bancuri proaspete 1. Intrebarea reporterului: ce parere aveti despre sexul virtual? studentul de la medicina: - ce e aia virtual? studentul de la economie: - chiar asa, ce e aia virtual? studentul...? (mai mult)
Ii rog din tot sufletul pe cei care au un program de spart parole de messenger pentru ca cineva mi-a spart parola de curand si nu pot intra... Dau fundita si o sa va fiu recunoscatoare.:). Vreau sa? (mai mult)
Am cultura vasta a unui sofer de taxi si-mi merge extrem de bine pe toate planurile mai ales in dragoste.Sintem indragostiti amindoi peste cap, eu de ea si ea de altul.Inainte de casatorie a fost intrebata...? (mai mult)
V-ati facut de ras vreodata? Eu da...Cum a fost:))? fundita pentru cea mai tare.
Cum dau cei de la mall world (joc de pe facebook) cardurile?
Buna TPU.astazi este ziua mea de nastere. vreti sa imi faceti un mic cadou? va rog, vreau sa ma simt impacata ca am incercat. uitati aici un linkhttp://www.acasatv.ro/telenovele/ce-barbati-se-poarta-vara-asta-acasa-alege-ti-preferatul-super-galerie-foto.html ve...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!